Pages

Tuesday, November 17, 2009

VOX NEWS - Noua televiziune de stiri din Romania. VIDEO CLIP si BLOG


Vox News: Cei care doresc introducerea postului Vox News in grila de programe RCS-RDS, sa solicite in scris , pe adresa : serviciu.clienti@rcs-rds.ro

Blog Vox News: http://voxnewsromania.wordpress.com/

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in sedinta de marti, sa acorde licenta audiovizuala prin satelit societatii “Sport Channel”, care intentioneaza sa lanseze pana la sfarsitul anului o noua televiziune de stiri, Vox News. Directorul general al acesteia este Emil Jascau, Anca Gradinariu va asigura coordonarea programelor, iar Mihai Martu va fi responsabil tehnic.

  • Informatiile depuse la C.N.A. de societatea Sport Channel, citate luni si de “Mediafax”, arata ca investitia initiala in noul post sa ridica la peste 2,6 milioane de EURO. Sport Channel a fost infiintata in iunie a.c. si are drept actionari societatile Roxman Investment S.R.L. (80%) si Global Alloys S.R.L. (20%), unde actionari principali sunt Neculai Cretu si Magdalena Cretu, potrivit oficialilor C.N.A. contactati de “HotNews.ro”.
  • Potrivit acestora, reprezentantii postului au argumentat ca televiziunea vrea sa se diferentieze de principalele posturi de stiri, Antena 3 si Realitatea TV, prin “calitatea” emisiunilor sale “echidistante”, programul urmand sa includa zilnic emisiuni de stiri, talk show-uri, un matinal si o emisiune de interventii telefonice in direct.
  • Structura programelor va fi:
  • 80% productii proprii;
  • 10% alte productii şi
  • 10% programe retransmise de la Deutsche Welle.
  • Emisiunile se vor concentra indeosebi pe aspecte sociale, educatie, mediu, iar la sfarsitul saptamanii vor fi programate emisiuni despre internet, bloggeri si proiecte interactive.
  • Postul doreste sa colaboreze, la nivel de continut, si cu posturi locale de televiziune. Daca investitiile programate pana la finele lunii mai 2010 se ridica la circa 2.677.000 de EURO (inclusiv 1,04 milioane EURO pentru echipamente), postul estimeaza sa inregistreze, in primul an de functionare, pierderi de circa 600.000 de EURO.

1 comment:

danutza said...

oare cei de la vox news nu stiu ca degetele sub forma de v semnifica coarnele satanei???( la fel ca si semnul rockerilor). oare au vreo legatura cu ea???