Pages

Wednesday, November 18, 2009

ALERTA ON LINE! SORIN OVIDIU VINTU isi infiltreaza "ziaristi independenti" in mediul inca liber al presei online. Emilia Sercan, un exemplu elocvent

Dupa ce ieri SENATORUL IULIAN URBAN a demonstrat ca a fost atacat necinstit sub masca independentei de fosta angajata a lui Sorin Ovidiu Vintu, Emilia Sercan, astazi ne vine si confirmarea suspiciunilor senatorului PDL, in direct de la Realitatea TV, unde este promovata asiduu asa-zisa "investigatie" de "presa libera".

Ati vazut vreodata demisionara-sefa din Trustul Realitatea-Catavencu (de la 16.000 euro pe luna!) re-facuta vedeta pe post cu tot cu blogspot-ul ei necunoscut pana mai ieri?

Se dovedeste ca musiu Vintu incearca sa intoxice si lumea jurnalistilor online prin infiltrarea de asa zisi "ziaristi independenti" aflati la ordinele nababului din Delta. Rusine, Emilia Sercan! Atentie, ziaristi on line!

PS: Revin cu o intrebare - mai ales ca "independenta" de "presa libera" a fost lansata pe acest portal: nu cumva HotNews ii apartine tot lui tavaris Vintu?!

2 comments:

Nomi said...

Victor, fara legatura cu subiectul, ce poti spune despre cazul Omar Hayssam? E un subiect spinos care n-ar trebui lasat doar la mana presei mainstream. In ultima vreme, la antene sau la realitatea au avut loc tot soiul de dezvaluiri interesante.
Cazul, evident, are o importanta semnificatie dpdv electoral. Din aceste motive poate ca ar fi bine sa iti precizezi punctul de vedere.

Te salut!

Unknown said...

Multumesc frumos Victor Roncea. Pentru un jurnalist ca tine care a ales intre a isi vinde constiinta pe arginti si a continua sa fie liber in gandire si exprimare , si acesti jurnalisti in-DEPENDENTI, este o prapastie uriasa.

Comentariile cititorilor demonstreaza ca nu au cazut in plasa acestei fatarnicii numite falos "investigatie independenta" asa cum se poate citi aici http://www.urbaniulian.ro/2009/11/17/investigatie-jurnalistica-de-toata-jena/

Toti cei care vor sa citeasca o opinie jurnalistica corecta si nefiltrata functie de punga de galbeni primita de la patron, pot sa citeasca blogul lui Victor Roncea