Pages

Wednesday, November 18, 2009

REALITATEA TV l-a prins pe "insider"-ul PSD Bogdan Chirieac in flagrant cu "premierul-presedinte" Mircea Geoana. VIDEO min 0.15 - 0.17


Vezi si JURNAL DE CAMPANIE. Geoană riscă puşcăria şi confiscarea averii! Seful PSD trăieşte cu aer sau cu banii proveniţi din sursele indicate de Chirieac

Scris de Dana Iliescu

1 comment:

Anonymous said...

Pai aici Victore chiar e vina lui Basescu :)))

Pai uite de ce. Ce a promis in 2004? Tzepe, da? Si ce a facut? Daca n-a putut sa faca de ce nu spune clar de ce nu poate sau nu a putut sa faca?

A acuzat fraudele electorale. Cate japitzele platite din bani publici au fost arestate pentru frauda respectiva?

Bun inteleg, nu puteau sa-i prinda pe toti, dar acolo cativa, sa demonteze sau sa avarieze masina de frauda bolshevika. Era un pas urias inainte.

Bun, ii mai dau votul odata. Merge tradatorul Geoana la parnaie? Dar Iliescu? Dar Hrebe? Dar Vanghelie? Dar Nastase? Dar toata sleahta incotopenita de spioni si de tradatori? Dar Vantu? Dar Voiculescu? Dar Tariceanu? Dar Olteanu?

Iar scuza cu ce zice europa si ue si us nu mai tine. Ce Italienii nu au arestat o gramada de fosti prim ministri si senatori si judecatori ca aproape a disparut si partidul socialist si crestin democratii?

Pai ce la noi cat vor mai calari javrele astea turbate ale lui iliescu? Chiar nu se poate partid socialist fara vanghelie si fara voturile tiganesti? Liberalii nici nu conteaza. Astia sunt penali aproape cu totul. Astazi sunt irlevanti si ca oameni si ca doctrina, nici o pierdere. Chiar nu se poate un partid mai mult national decat liberal fara grecotimea fanariota, armenimea masonica si izmenele trotzkiste paleo si neo?

Sau iar incepem farsa cu ziaristii si termopanele lui Nastase. Ziarista aia lui peshte a platit fie si un sfantz din cat a furat ta'tic'su impreuna cu hayssam? Pai deputatul PSD de ta'tic'su trebuia sa scoata banii (bani furati impreuna cu hayssam de altfel) pentru recuperarea "ziaristei" nu platitorul de taxe. Ce au plecat in interesul Romaniei sau al lui Hayssam? Ii lasam sa-i prajeasca aia de vii.

Pai daca Presedintele a fost capcanat cati au platit pentru capcanarea sa?

SI daca iese presedinte ce pateste Geoana pentru baza aia de date de la armata si pe care a share-uit-o cu pretenarii liberali? Pateste ceva Geoana? Sau toate se uita imediat si Geoana e in continuare presedinte la Senat iar frumoasa sa sotie o face in continuare pe m-me Kennedy la taioare scumpe de culoare roz. Ca prostimea sa se mire "vaaai ce mumosi sunt ei mamitzo, asta da cuplu prezidential nu...".

Adica dupa tambalau vedem si noi o chestie concretizata ceva? Un SRS la zdup asa olecutza?

Sau stam ca tembelii hipnotizati de rasuflatii de la divertis si poantele proaste ca o supa chioara de varza si aia reincalzita ale lui steeefan banica jr. Nu ca ale lui sr. vor fi fost mai bune vreodata. Pana la urmatoarele alegeri?