Pages

Thursday, October 15, 2009

ZIUA in colaps! Evenimentul Zilei ii arunca la cos pe Culcer, Manolescu, Mititelu si Comanescu. Cititorii mei vin pe blog si la CURENTUL. Multumiri!

Pagina de media anunta ceea ce afirmam intr-un PS la Serviciul de Informatii al Presei: Evenimentul zilei renunţă la colaboratori sai de renume mondial, printre care se numără Christian Mititelu, Adrian Georgescu, Andrei Postelnicu, Nicolae Manolescu, Iulian Comănescu şi Rodica Culcer, conform Mediafax.
Stirea zice: "Este vorba de o reducere masivă a bugetului de colaboratori , din cauza contextului economic. Este vorba de o reducere de cheltuieli . În contextul actual, hotărârea a fost luată pentrut a nu afecta calitatea editorială", au precizat sursele Mediafax. Conform aceloraşi surse, vor fi păstraţi în echipă doar "comentatorii care scriu editorialul mare", şi anume Horia Roman Patapievici, Mircea Mihăieş, Vladimir Tismăneanu, Sorin Ioniţă, Răzvan Exarhu şi Mircea Cărtărescu, au afirmat sursele Rignier care editeaza si cotidianul de bon-ton si sex in plex Libertatea. Decizia intră în vigoare, pentru majoritatea cazurilor, începând cu 1 noiembrie.
Ma intreb: cei ramasi nu vor intra in greva foamei pentru colegii lor "senatori", ca slujnicuta lui Tismaneanu? Debandada mare si in trustul lui Vintu. De ce nu o scapa si el de deontologii cu vila de la RAAPPS sau cu silicoane? Dupa Realitatea, Cotidianul si Gardianul si la ZIUA se intarzie salariile, pe o perioada nedefinita. Oricum, cele trei ziare se preconizeaza ca vor fi inchise dupa alegeri iar Realitatea este ca si vanduta lui Patriciu.

In ce ma priveste, sunt recunoscator cititorilor care m-au urmat de la ZIUA pe blog si la Curentul. Promit sa nu va dezamagesc. Multumiri tuturor!

1 comment:

Anonymous said...

Eu personal nu cumpar ziare. Citesc stirile pe Internet pentru ca aleg ce vreau sa citesc. La un ziar platesti si ce nu vrei sa citesti.
Blogul dvs. imi place si il citesc impreuna cu inca alte cateva bloguri ortodoxe. Cateodata ma tem pentru viata dvs. Sunteti un om bun.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
(foarte ciudat. ca sa pot posta un comentariu acum, aici, acest sait imi cere sa tastez un cuvant de verificare ca sa nu fie considerat spam comentariul meu si cuvantul este "bless". o coincidenta extrem de placuta.)