Pages

Wednesday, October 14, 2009

RASPUNS LA SCURT unei diversiuni ordinare: Doru Maries in a 1000 -a zi de greva foamei cu glucoza in vena. Dan Badea, Maier si Gandhi de Rahova

O Convorbire telefonica cu Teodor Maries a lui Stefan Niculescu Maier pentru "Romania, libera in viitor" se incheie cu asigurarea numitului, aflat intr-a 1000 zi de greva foamei, "ca mai are resurse sa reziste putin, ca merge sa-si faca "o glucoza"". Simpatic, nu? In diversiunea dlor Maier - Maries pica si Florin Budescu. Dan Badea, un tip care a vazut multe si, pe langa faptul ca este ziarist de investigatii a fost si un anticomunist anchetat de Securitate (considerat disident chiar si de Europa Libera, desi nu se lauda cu asta), remarca scurt si la obiect:Blogger
Dan Badea
spunea...

N-am mai ras de mult ca in seara asta! Ce-o fi aia Serviciul de Transmisiuni Speciale? Saracul Maier! L-a sunat el pe Maries? Nu pot sa cred! Si Maries a zis ca SRI si STS se opun predarii dosarelor? Ei na! Tare!...Adica daca faci greva foamei STS si SRI iti dau acces la documentele clasificate? Ha ha ha ha!!!!

Pe de alta parte, acest Maier, care a participat la privatizarea Romaniei Libere, are bani de telefon din SUA, dar nu are 2000 de dolari sa-i ia un scanner lui Maries? Dupa nume, se pare ca e tare zgarcit, acest domn! Vrea donatii... haida de!

Si zice ca sunt sute de mii de pagini de scanat? Iar rad!
Si stii de ce? Pentru ca doar ca sa numeri pana la un milion iti trebuie 277 de zile, numarand din secunda in secunda, fara pauza! In acest caz, stii cat iti ia sa scanezi cateva sute de mii de pagini? Mult.

Florin, nu mai baga in seama toti loserii doar pentru ca ai neshte obligatii...lasa-i in legea lor.


No comments: