Pages

Friday, October 16, 2009

NOI VREM RESPECT! Sorin Ovidiu Vintu, mort dupa respectul FNI. Basescu, la fel. VIDEO/TEXT emisiunea NASUL, B1TV, din 15.10.2009, cu Traian Basescu

Traian Băsescu: Nu, nu, nu să revenim pe subiect, deci este cred lucrul ce ne lipseşte cel mai mult, noi nu mai avem respect, dragoste pentru simboluri, pentru simbolurile noastre naţionale şi nu vorbesc de mine sau de dumneavoastră, dar foarte mulţi şi este propăvăduit dispreţul pentru România, pentru simbolurile naţionale chiar pe televiziuni, uitaţi-vă la Trustul Intact şi Realitatea, pentru că asta vrea Vântu şi Voiculescu.

Radu Moraru: Dar nu toţi de la Realitatea.

Traian Băsescu: Nu, nu, eu vorbesc de patronii lor, pentru că îi vedeţi, au pulsaţie aşa.

Radu Moraru: Şi nu toţi de la Intact.

Traian Băsescu: Absolut de acord cu dumneavoastră, dar filonul de aici vine şi vine cu acea parte din ziarişti care înţeleg să facă plăcerea stăpânului. Nu statul vă apără, nu instituţiile statului sunt bune de ceva, nimic nu e bun în statul ăsta, nimic nu e bun în România asta, noi suntem buni, noi vă spunem... cum e asta, noi vrem respect, da? Oare cum n-o reuşi domnul Vântu să spună, noi vrem respect şi în faţa celor de la FNI (foto)? Cum i-o fi domnului Vântu să meargă în faţa păgubiţilor de la FNI să spună "Eu vreau respect". Da? Deci, aici am ajuns, această încercare de spălare pe creier, să ajungi să îţi dispreţuieşti ţara, dar noi, noi, eu Vântu şi eu Voiculescu, noi cu televiziunile noastre, noi vă spunem că vrem respect. Tu unde vrei, măi Vântule, respect, întreabă-i pe ăia de la FNI dacă te respectă? Ştii, adică...

Radu Moraru: Poate că nu a fost el iniţiatorul m-am gândit, poate că ..

Traian Băsescu: Nu ştiu, dar să spună că nu are nici o legătură cu patronii.

Radu Moraru: Mie nu mi-a plăcut cu sindicaliştii care au confiscat chestia asta cu, da.

Traian Băsescu: Şi aici vin că este parte din ceea ce vroiam să vă spun. Sigur că scoţi la comandă sindicatele în stradă când ai lideri în Consiliul de Administraţie şi îţi ies şi cu plăcile "noi vrem respect".

Radu Moraru: Şi aveau datorii la stat ei, liderii de sindicat.

Traian Băsescu: Slavă Domnului! Dacă nu au mai fost respectaţi cred că premierul Boc, Pogea, ministrul Sârbu au discutat cu sindicatele. Sigur, nu au putut să le rezolve problemele la nivelul la care au vrut ei, dar îmi aduc aminte, în guvernarea Tăriceanu, cred că nu au discutat în patru ani mai mult de 15% din cât au discutat cu demnitarii acestui guvern, în cele 10 luni de când este instalat guvernul acesta.

Radu Moraru: Dar greva pregătită vi se pare în regulă? Este o grevă pregătită exact în buza alegerilor.

Traian Băsescu: Asta este. „Noi vrem respect!".

Vezi aici VIDEO si transcrierea integrala a emisiunii NASUL, de la Monitoring Media, compania Ancai Alexandrescu

No comments: