Pages

Tuesday, October 13, 2009

BASESCU LA CHISINAU

Traian Basescu maine la Chisinau

Ceea ce spuneam aici in urma cu vreo saptamana - BIDEN VINE PENTRU GEOANA. Ce vor aranja generalii lui Basescu in contrapartida? cu PS-ul: "Daca merge la Chisinau, Basescu sa nu uite sa puna o lumanare pentru Basarabia alaturi de Mitropolitului Moscovei, Vladimir, precum marii democrati si "unionisti" de peste Prut" - pare sa se confirme.

13.10.2009

Base-Chis.jpg

Ion Dumitru, de la serviciul de presa al Ambasadei romane la Chisinau, a declarat, pentru Stirea Zilei. Md, ca nu dispune despre informatii oficiale privind vizita lui Basescu la Chisinau, insa nu a exclus faptul ca aceasta ar putea avea loc. "Noi nu cunoastem care ar urma sa fie statutul acestei vizite. Inca nu avem vreo informatie", a spus Dumitru.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, va veni maine la Chisinau. Surse de incredere au declarat pentru Stirea Zilei ca presedintele statului roman va participa la festivitatile dedicate hramului orasului Chisinau.

Serviciul de presa al institutiei prezidentiale romane nu a infirmat, dar nici nu a confirmat aceasta informatie. Responsabili au declarat, pentru Stirea Zilei, ca o astfel de informatie va fi facuta publica in seara acestei zile.

Deocamdata, oficial, nu a fost confirmata venirea lui Basescu la Chisinau si nici nu se stie care ar fi programul acestuia.


Autor: Stirea Zilei
Surse: www.stireazilei.md, www.basarabeni.ro

No comments: