Pages

Thursday, October 8, 2009

VADIM SARE CALUL DIN NOU. Seful PRM injura Alianta Familiilor din Romania dupa ce in Parlamentul European a votat cu homosexualii impotriva Lituaniei

Vadim către Alianţa Familiilor din România: „Aţi luat *u*e“!

Scris de George Roncea
Prezidenţiabilul Vadim Tudor îşi continuă excremenţiala campanie la adresa publicaţiei „Curentul“, dar şi la adresa Alianţei Familiilor din România, organizaţia care a protestat public faţă de votul acordat de Vadim şi alţi parlamentari români de stânga, care au votat în forul european în beneficiul lobby-ului homosexualilor. Rezoluţia Parlamentului European împotriva Lituaniei, ţară care încearcă să-şi protejeze copiii de campaniile agresive ale homosexualilor, a fost interpretată la nivel mondial ca o intruziune inacceptabilă în politica internă a unei ţări suverane. Vadim Tudor a ameninţat că ne dă în judecată şi ne cere 10 miliarde de lei pentru că ne-am permis să criticăm în articolul intitulat „Vadim - Tribunul homosexualilor“ felul ipocrit în care acesta a votat pro-homosexuali, în timp ce în România se dă mare apărător al familiei.
Pentru a înţelege mai bine cum se raportează Vadim faţă de organizaţiile familiei româneşti, reproducem, cu scuzele de rigoare la adresa cititorilor noştri mai sensibili, câteva dintre propoziţiile aruncate de Vadim la adresa Alianţei Familiilor din România, luată la ţintă în ultimul număr al publicaţiei Tribunului homosexualilor.
„Boschetarul Roncea invocă o pretinsă Alianţă a Familiilor din România, care, vezi Doamne, nu e de acord cu votul dat de Parlamentul European. Mă, păduchioşilor, vă faceţi de rås. Aţi luat *u*e şi acum nu mai ştiţi ce să faceţi, deşi cel mai simplu e să scuipaţi sau să înghiţiţi. Ce-o să facă căcăciosul ăsta negru-n cerul gurii şi transpirånd catran, Roncea, la proces, cånd va trebui să demonstreze tåmpeniile debitate? Başca faptul că Tribunul (homosexualilor n.n) ar putea să-i dea şi vreo două palme şi-un şut in the popow, dacă-i bou...“.
Curajosul Tribun, luat de valul mucozităţilor eructate din gâtleju-i supurând de fecaloide - pe care le şi scuipă, le şi înghite - îşi imaginează probabil că vorbeşte cu Mama Leone sau cu mama Wicca, inspiratoarea lui Sorin Oprescu. E de remarcat însă maniera drăgălaşă şi alintătoare în care se referă la fundul meu Vadim Tudor, pe englezeşte - limbă în care toate aluziile sexuale sună bine. Azi îmi zice ceva despre ce mi-ar da el in the popow, mâine parcă văd că mi se adresează cu vreo ofertă mai directă încă, ceva de genul „să te-apuc de dick, măi limbric“.

Alianţa Familiilor din România - recunoscută la nivel mondial

În ce priveşte atacul suburban la adresa Alianţei Familiilor trebuie spus că această organizaţie face parte dintr-un front mult mai larg, constituit la nivel mondial. Importante organizaţii pro-familie din SUA şi Canada susţin demersurile Alianţei Familiilor din România.
Organizaţii precum Focus on the Family, American Family Association, Family Research Council şi Alliance Defense Fund au răspuns, deseori, acţiunilor civice lansate de Alianţa Familiilor din România, venind în sprijinul iniţiativelor legislative în favoarea Codului Familiei. Membrii Alianţei Familiilor au obţinut suport internaţional de la Congresul Mondial al Familiilor care a lansat o petiţie internaţională în sprijinul modificărilor la Codul Familiei din România.
Alianţa Familiilor s-a făcut cunoscută prin numeroase acţiuni la nivel naţional, lansând o campanie de boicot local împotriva produselor firmei PepsiCo, pe motiv că aceasta este o susţinătoare ferventă a activiştilor homosexuali, dar şi a firmei McDonald, din aceleaşi motive. Tot pentru susţinerea homosexualităţii, din banii României de data aceasta, a fost interpelat public şi HR Patapievici, puiul de bolşevic căţărat la şefia Institutului Cultural Român de către Traian Băsescu, un preşedinte simpatic, din păcate lipsit de repere personale în plan cultural şi la cheremul „consultanţilor“ din grădina GDS-ului, „orientaţi cultural“ pe linia unui Silviu Brucan, fondatorul GDS.
În 2007, Alianţa Familiilor din România a demarat o campanie la nivel naţional în vederea modificării Constituţiei României pentru ocrotirea familiei, campanie în care a obţinut adeziunile a peste 650.000 de cetăţeni români şi a majorităţii cultelor religioase din România. De altfel, unii dintre susţinătorii Alianţei familiilor fac parte dintre grupările creştine active în zona societăţii civile ale mai multor confesiuni - de la catolici şi baptişti la creştin-ortodocşi. Alianţa Familiei a fost principalul oponent în zona luptei din spaţiul societăţii civile al grupărilor pro-homălăi reprezentate la vârf de Mircea Toma, Victor Alistar etc, care au militat pentru modificarea Codului Civil, pe motiv că acesta interzice recunoaşterea în România a căsătoriilor sau uniunilor homosexuale încheiate în alte ţări de cetăţeni străini sau cetăţeni români şi nu permite adopţia de copii de către cupluri de acelaşi sex.
Acţiunile activiştilor români pro-familie au fost mediatizate prin reţeaua Focus on the Family - o organizaţie cu peste 30 de ani de activitate - care şi-a manifestat public sprijinul faţă de familia românească şi prin reţeaua sa de emisiuni radio, care ajung zilnic în casele a peste 220 de milioane de cetăţeni din întreaga lume. Asociaţia Familiilor din România a beneficiat şi de suportul mediatic al reţelei canadiane LifeSiteNews, cu sute de mii de abonaţi, care a difuzat informări şi apeluri în sprijinul activiştilor români ai familiei din România.

Vadim îşi înjură familia confesională

Componenta americană a network-ului de protecţie a familiilor este în mare parte formată din baptişti. Practic, Vadim, când a aruncat cu muia în geam, şi-a înjurat propria familie confesională. Ne aducem aminte că Tribunul homosexualilor şi-a dezvăluit secretul confesional în anul 2000, când Vadim s-a adresat preşedintelui prieteneşte, ca de la frate la frate, George W. Bush, la vremea aceea candidat al Partidului Republican la Casa Albă, mărturisindu-i marea sa taină: Vadim este fiu de pastor baptist, calitate în care s-a rugat intens pentru victoria baptistului Bush în alegerile pentru Casa Albă. „De altfel, în propria familie, mă bucur să am un predicator american, fratele Martin Marlette, din Texas, care este căsătorit cu fiica sorei mele“, afirma Vadim Tudor în scrisoarea adresată lui George W. Bush, pe care îl firitiseşte cu apelativul „frate George“, recomandându-i în acelaşi timp să citească Psalmii 23 şi 91. Desigur, Vadim a uitat să-i menţioneze „fratelui Bush“ că „fratele Malette“ a fost reţinut ca un infractor ordinar, în 1998, pe Aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să scoată ilegal din ţară copilul soţiei sale - fără acordul acesteia.
Ca "boschetar" ce sunt (bush-ist, pe americăneşte) nu pot să nu mă declar parţial de acord cu Vadim, deoarece Bush, deşi a ucis în masă, mi se pare, comparativ cu Obama, parfum curat de roze. Asta nu înseamnă, desigur, că încurajez visele în care se scaldă Vadim cu privire la "my popow" sau "my dick".

1 comment:

AFR said...

Multumim pentru opiniile apreciative. Bogdan Mateciuc, AFR