Pages

Sunday, October 4, 2009

DOCTORUL OPRESCU se lanseaza azi in campania pentru castigarea functiei supreme in stat. Eu zic sa fie perpetuata traditia prezidentiala "escu" :)

Candidatul independent cu cele mai mari sanse sa-i doboare pe Traian Basescu si Mircea Geoana, doctorul Sorin Oprescu, se lanseaza astazi, la ora 16.00, in cursa electorala pentru Cotroceni. Ar putea sa devina al cincilea presedinte al Romaniei, dupa Ceausescu, Iliescu, Constantinescu (iar Iliescu) si Basescu. Sa fie intr-un ceas bun!
Tot astazi sunt preconizate sa aiba loc cele mai mari miscari sindicale din Romania. Sunt pentru anti!
In ce ma priveste, sustin ideea unei Legi a Presei, propusa de senatorul Iulian Urban, iar intre timp ii scriu lui Sorin Ovidiu Vintu (pentru ca nu ma mai poate suna dupa ce mi-a fost confiscat telefonul si numarul), pregatesc lansarea a doua portaluri online, ma gandesc ce sa accept dupa ce am fost invitat sa colaborez cu editoriale, analize si materiale de investigatii de trei publicatii centrale si mai multe locale, finalizez spre publicare un Raport asupra presei si societatii civile romanesti (mai bine zis din Romania) si astept sa vad ce organizatii profesionale vor interveni pentru apararea drepturilor unui jurnalist profesionist persecutat din motive politice la ziarul ZIUA.

PS: Zilele acestea, blogul meu, deschis in urma cu vreo 20 de luni, a depasit 2.000.000 de accesari. Multumesc!

2 comments:

Anonymous said...

Traditia "escu" s-ar pastra si cu Crin Antonescu.

Marius Diaconescu said...

Eu cred ca doctorul face o greseala; rezultatele domniei sale la primaria Bucurestilor sunt mai mult decat modeste, asa ca recomandari nu prea are:) M-ar fi bucurat sa il vad anuntand ca ramane cantonat pe rezolvarea problemelor capitalei Romaniei si ca il sustine pe Crin Antonescu. In fine...
Ce se mai aude cu mesajul depus de parintele Justin Parvu la Cotroceni inca de la inceputul lunii septembrie? Sunt unul dintre cei un milion de semnatari si ma intereseaza daca exista vreun raspuns?