Pages

Wednesday, October 7, 2009

BIDEN VINE PENTRU GEOANA. Ce vor aranja generalii lui Basescu in contrapartida?

Dupa cum anuntam aici in urma cu patru luni - DE CE NU MERGE BASESCU LA RECEPTIA AMBASADEI SUA. Vicepresedintele Biden l-a trimis pe Gitenstein in Romania ca sa il instaleze pe Geoana presedinte - Joe Biden si-a anuntat venirea in Romania la sfarsitul lunii (perioada 20-24 octombrie). Pentru ca lui Basescu i s-a refuzat vizita la Casa Alba dupa care nici macar nu a mai participat la Summitul ONU de la New York, unde au venit toti greii lumii (pentru ca nu au fost stabilite intalniri la nivel inalt - esec MAE-SIE), generalii lui se dau acum peste cap ca sa-i organizeze presedintelui intalniri pe masura, cu fratele Sarkozy si mama vitrega Merkel dar si mai spre Est, cu tatuka Putin sau "ala micu'", Medvedev. Nu m-ar mira sa-l vad "invitat special" la summitul CSI de la Chisinau, de pe 8-9 octombrie sau cine stie ce alta traznaie... Dar Rusia are aceleasi probleme cu Romania: Opt motive ale nemultumirii Rusiei si fata de Romania, enuntate de un analist din MAE de la Moscova. Asa ca generalii lui Basescu trebuie sa sara cu ceva, la schimb. Cu ce, oare?
PS: Daca merge la Chisinau, Basescu sa nu uite sa puna o lumanare pentru Basarabia alaturi de Mitropolitului Moscovei, Vladimir, precum marii democrati si "unionisti" de peste Prut: UNCHELISM LA CHISINAU. Ghimpu si Chirtoaca de manuta cu mitropolitul Moscovei Vladimir Cantarean - Владимир Кантарян urmati de Filat penal - Doi Vladimiri într-o singură jurisdicţie bisericească (moscovită)

3 comments:

Radu Humor said...

Pai, ce sa mai organizeze?
Poate doar o lovitura de stat , ca de imagine ne-a tras-o Asimetricul asta :mrgreen:

Anonymous said...

deci de asta-mi esti,Radule?si eu care....

Anonymous said...

Si totusi... cum poate veni Biden pentru a sustine pe baiatul unui fost general de securitate, aflat intr-un partid care sustinea ca "Romania manifesta un servilism prea mare fata de SUA"?