Pages

Saturday, October 10, 2009

PREMIERA. Avanscena şi Culisele Procesului de la Haga. Memoriile unui tânăr diplomat - Bogdan Aurescu, avocatul Insulei Serpilor (ma rog, al zonei)


Avanscena şi Culisele Procesului de la Haga. Memoriile unui tânăr diplomat



Bogdan Aurescu

145 x 220 mm, 256 pagini, ISBN 978-973-567-691-9


Romania a caştigat in Procesul cu Ucraina 79,34% din zona disputată in Marea Neagră (9.700 km2 din 12.200). Citind cartea celui care a condus echipa ţării noastre in acest litigiu, diplomatul Bogdan Aurescu, vă veţi familiariza cu negocierile incepute incă din epoca sovietică şi terminate pe 3 februarie 2009, cand Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga, prin Hotărarea cu numărul 100, ne-a dat caştig de cauză.
Ii veţi cunoaşte pe cei care au alcătuit echipa Romaniei (chiar şi prin intermediul fotografiilor, majoritatea inedite), dar şi munca lor plină de devotament şi profesionalism. Veţi afla cum s-au organizat, cum şi-au pregătit pledoariile, dar şi cum au reacţionat ucrainenii. Veţi fi părtaşi la emoţiile lor, dar şi la intamplări de culise. Textul este insoţit de un variat material documentar - fotografii, grafice, hărţi, chiar caricaturi, care il completează in mod fericit.

Plata: Ramburs, Card

Pret 54,00 RON cu TVA inclus




Profil autor

CULISELE BATALIEI PENTRU INSULA SERPILOR - mai precis pentru platoul continental - povestite de diplomatul Bogdan Aurescu echipei de Politica Externa a ziarului ZIUA


No comments: