Pages

Thursday, October 8, 2009

MONUMENTUL VICTIMELOR HOLOCAUSTULUI inaugurat azi a fost ridicat in doua luni - FOTO. MONUMENTUL VICTIMELOR COMUNISMULUI asteapta de 20 de ani - FOTO

Memorialul victimelor Holocaustului din Romania, ansamblu sculptural realizat de artistul Peter Jacobi si ridicat in circa doua luni pe locul fostului Parc Brezoianu, a fost inaugurat azi si a costat 17 milioane de lei (4 milioane de euro), bani platiti de Ministerul Culturii, informeaza Mediafax. Foarte bine. Dar oare cei trei presedinti ai Romaniei prezenti azi la ceremonie, Iliescu, Constantinescu si Basescu, ce au pazit 20 de ani ca sa ridice si pentru victimele comunismului monumentul ce trebuia sa-l inlocuiasca pe Lenin in Piata Scanteii? Mai bine-l lasau acolo, ca tot aia e!
PS: Ministrul Culturii afirma ca la manifestarile de azi vor fi prezenti "sefi de stat". Care au fost aia ca n-am vazut decat ex-sefi ai ex-statului roman? Si cuplul Buscu-Paleologu de ce n-a venit cu mastile de gaze roz?... Sau le tin pentru Tismaneanu si Patapievici cand vor ridica ei Monumentul Poneiului Roz Persecutat cu Zvastica pe Fund?




Foto: Razvan Chirita/ Mediafax; Alexandru Velcea

1 comment:

danutza said...

si va mai astepta mult, atata timp cat ne conduc tot comunistii si securistii!!!