Pages

Monday, October 12, 2009

EDITORIALELE CURENTUL. Tia Serbanescu: MART! Dana Iliescu: Lacrimi de FIU. Mihuleac: Pedofili pe care lumea nu putea sa-i mai incapa: POLANSKI & CO

Editoriale

Marţi, 13 oct., e ziua ghinionului pentru guvernul Boc pe care moţiunea de cenzură a...
Citeşte mai departe...
Am aşteptat cu interes prestaţia lui Traian Băsescu la Divertis Show, mai ales că ni se...
Citeşte mai departe...


Pedofili pe care lumea nu putea să-i mai încapă
Din ce în ce mai rare şi mai firave la diametru sunt bulele care ies din găleata unde a fost aruncat peştele cel gras Roman Polanski, prins cu trudă de pescarii americani, după ani de påndă la buza copcii. Totodată, s-a fåsåit şi unul dintre primii mari revoltaţi de prinderea peştanului, e vorba de ministrul Culturii din Franţa. Acesta, poponaut declarat, purtånd mărimea 62 la ani, nepoţel de-al fostului preşedinte Mitterand (plouă şi la ăştia cu rubedenii prezi-denţiale!), a fost prins descheiat la şliţ, dovedindu-se că a practicat pedofilia turistică axată pe băieţaşi asiatici, după cum el însuşi a recunoscut într-o carte autobiografică, publicată şi premiată acum cåţiva ani. Precum se vede, ministrul-nepoţel avea motive întemeiate să-l privească pe Polanski ca pe un guru şi să-l apere mai mult în nume personal, decåt guvernamental.
Citeste mai departe

Pedofili pe care lumea nu putea să-i mai încapă
Curentul - marţi, 13 octombrie 2009

1 comment:

Anonymous said...

Ai vazut Victore ce avalansa de trolli pe forumul Curentului? Tu chiar crezi ca astia o fac gratis? Asa era si la Ziua si asa este pe toate forumurile. Nu asa cum mintea prin omisiune mai acum cateva saptamani d-l Nistorescu.

Uite o idee pentru voi:
Cand apar postari sub nume diferite de la acelasi IP blocati-le. Blocati IP-urile. Sa nu mai poata posta. Se poate merge mai departe eventual. Deasemenea daca baietii sunt suficient de destepti ar putea folosi proxiuri de anonimizare. Listele in general cu astfel de IP-uri se pot gasi pe net. Blocati-le si pe alea.

Inteleg sa-l critici si chiar sa-l injuri pe Basescu, dar pentru ceea ce face sau nu face. Nu ca mi-ar fi simpatic.

Trollii sau bombele de kakat electronic nu fac decat sa creeze maximum de disconfort fara a avea in realitate nici o putere.

Ca sa zic asa: UN NU HOTARAT BOMBELOR DE KAKAT ELECTRONIC!