Pages

Sunday, February 8, 2009

AGRESIVITATEA HOMOSEXUALILOR. Dupa un Festival de film "gay" si un post TV de "profil", Clujul devine si capitala internationala a lesbienelor

Dupa un "Festival de film" al homosexualilor din Romania, desfasurat la Cluj in toamna trecuta si infintarea unei televiziuni a homosexualilor, tot la Cluj, cu un nume ales ticalos, "Angelicuss Tv", iata ca bietii clujeni s-au pricopsit si cu un "Festival International al lesbienelor", a carui premiera are loc azi. Este de semnalat ca aprobarile pentru toate aceste manifestari "deschise" nu au putut fi date decat de catre actualul premier al Romaniei, Emil Boc, cel care, la inceputul mandatului sau afirma sus si tare ca este "crestin-ortodox" si nu penticostal dupa cum se auzise.
Din ziarul "Adevarul" aflam inca din luna ianuarie ca Asociaţia „Eşti Unica” organizează un festival internaţional pentru lesbiene, în premieră, în Cluj-Napoca, în perioada 9 - 15 februarie.
Desi credinciosii au tot asteptat o atitudine, o condamnare sau o indrumare a ierarhilor fata de agresiune concertata anti-crestina, aceasta nu a venit, inca. Cu toate acestea, deputatul Mircia Giurgiu a anunţat organizarea unui “marş al tăcerii” ca răspuns la "congresul lesbienelor" ce urmează să se desfăşoare la Cluj, informeaza http://www.napocanews.ro/. Marşul a fost planificat în urma sesizărilor primite de către deputat de la cetăţenii clujeni creştini.

Clujul, sodomizat in rafale

Festivalul "Internaţional Lesby" a planuit multe evenimente, dupa cum a explicat Laura Dani, membru fondator al Asociaţiei „Eşti Unica”, pentru "Adevarul". Aceasta a mai declarat că festivalul va avea loc cel mai probabil la Casa Municipală de Cultură. Tare! Ce mai cultura se aproba pe la Cluj! Conform Programului, in cadrul festivalului vor avea loc un concurs de fotografie, proiecţii de filme cu tematică LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali – n.r.), scenete de teatru, expoziţii de bijuterii, concerte cu artişti locali, dar şi naţionali, dezbateri pe teme de sănătate, sexualitate şi comunicare cu Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala si organizatia homosexualilor Accept, sodomizarea Clujului urmand sa se incheie apoteotic printr-un "show cu cabaret" sustinut de trupa (iarasi!) "Angels", de Saint Valentine, si o "Petrecere VIP" unde presei ii este interzis accesul. Mai bine!
Festivalul Internaţional Lesby reprezintă o premieră pentru România, un alt eveniment dedicat minorităţilor sexuale dupa „Serile Filmului Gay”, organizat în anii precedenţi tot la Cluj, scria "Adevarul" in ianuarie. Asociaţia „Eşti Unica”, care planuieste sa ajute si "gay"-ii din Basarabia pentru realizarea unui "curcubeu peste Nistru", pe 7-9 mai a.c., sustine ca printre proiectele de viitor al asociaţiei se regăsesc construirea unui centru pentru femei maltratate, dar şi construirea unui centru pentru tinerele mame. Doamne fereste!

Mars al normalitatii initiat de un simplu deputat

Ieri, singura voce de revolta auzita din partea clujenilor a fost cea deputatului PDL Mircia Giurgiu, care a anuntat ca va organiza joi, 12 februarie, un mars al tacerii in timpul "festivalului" lesbienelor, care incepe azi si va dura sapte zile."In urma mai multor solicitari pe care le-am primit ieri si azi, am decis sa organizez, in calitate de crestin, independent de partid, un mars al tacerii in semn de protest fata de festivalul lesbienelor", a spus Giurgiu, transmite corespondentul NewsIn citat de Ziare.com.
"Noi aparam morala crestina si nu putem accepta ca homosexualii sa fie un model pentru societate, deoarece un copil trebuie sa creasca intr-o familie formata de un barbat si o femeie", a spus el. Deputatul a afirmat ca nu este impotriva drepturilor homosexualilor, doar ca nu este de acord cu comportamentul lor. Mircia Giurgiu a mai spus ca se asteapta ca la marsul de joi sa participe circa o suta de persoane din partea mai multor confesiuni.
Traseul dorit este de la statuia lui Matei Corvin din Piata Unirii - Primaria Cluj-Napoca - Prefectura Cluj, intre orele 13.00 si 15.00, iar organizatorii iau in considerare un mars cu lumanari. Sa-i ajute Dumnezeu!
Poate pana atunci se va auzi si vocea Bisericii...

No comments: