Pages

Wednesday, February 3, 2010

DAN DIACONESCU arunca o noua bomba de presa: arestatul Nicolae Popa, mana dreapta a lui Vintu, i-a acordat la Jakarta un interviu pentru OTV

BREAKING NEWS: Nicolae Popa a acordat la Jakarta un interviu pentru OTV
Jurnalistul Dan Diaconescu a realizat un interviu în Indonezia, cu arestatul Nicolae Popa, mana dreapta a mogului Sorin Ovidiu Vintu, aflat după gratii la Jakarta, materialul urmînd să fie difuzat de OTV în următoarele zile, după o amplă campanie publicitară, semnaleaza InPolitics.Ro.

Potrivit ediției de azi a ziarului Ring, sub pretextul unei vacanţe, ”Dan Diaconescu a părăsit în mare secret ţara cu destinaţia Jakarta, unde s-a întâlnit, faţă în faţă, cu şeful fugar de la Gelsor, capturat pe 2 decembrie 2009 de autorităţile indoneziene.Patronul OTV a declarat, în exclusivitate pentru „Ring”, că, de 10 zile, se află într-o deplasare „în interes de serviciu”. Incursiunea sa în Extremul Orient are următorul traseu: Bucureşti – Jakarta – Singapore – Bucureşti. Profitând că se află în zonă, jurnalistul va cerceta şi cazul diplomatului Silviu Ionescu, acuzat de autorităţile din Singapore că a omorât un om pe trecerea de pietoni. Dan Diaconescu, despre care unii spun că ar fi „agentul de presiune” al Cotroceniului, lămureşte astfel şi „misterul” reluării unei emisiuni cu Traian Băsescu în locul unui nou interviu realizat cu şeful statului în direct la OTV, afirma portalul citat. „Sunt în Indonezia, am făcut un interviu cu Nicolae Popa, de la Gelsor, şi urmează să vorbesc şi cu ambasadorul din Singapore, acuzat că a omorât un om pe trecerea de pietoni. Când revin în ţară reiau seria de întâlniri cu preşedintele României şi cu alte personalităţi.” a declarat Dan Diaconescu.
Tare!

1 comment:

Anonymous said...

Imi plac articolele tale. Bravo! ( Ti-am "furat" lupul. Merci!)
H.M.