Pages

Wednesday, February 3, 2010

CURTEA de Apel Brasov s-a pronuntat: extremistii maghiari din CJ Covasna au discriminat intreaga comunitate de romani din judetul Covasna!

Curtea de Apel Brasov a respins luni , 01 februarie 2010, actiunea Consiliului Judetean Covasna impotriva Hotararii nr. 815/02.12.2008 a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, prin care s-a constat faptul ca CJ Covasna a discriminat pe criteriul etnic intreaga comunitate de romani din judetul Covasna prin organizarea, in august 2007, a manifestarii "Intalnirea maghiarilor covasneni de preturindeni". Am solicitat CJ Covasna sa isi prezinte public scuze fata de comunitatea romanilor din judet si sa aloce, dupa acelasi principiu, 8 miliarde de lei vechi pentru organizarea unei manifestari romanesti in Covasna. Cum era si firesc CJ Covasna m-a dat cu flit pentru ca au atacat decizia CNCD in instanta. Degeaba insa, pentru ca se vede treaba ca au pierdut...
Decizia Curtii de Apel Brasov vine sa intareasca ceea ce sustin prin probe pe acest blog sau in alte publicatii care imi gazduiesc materialele, alaturi de alti omanei din Covasna si nu numai: romanii din Covasna sunt supusi unui proces violent de epurare etnica de catre administratia publica locala controla in totalitate de catre Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR).
Dan Tanasa - Contribuabilul tupeist

3 comments:

Anonymous said...

sa fii strain in tara ta....unghiurii astia ar trebui fortati sa invete romana daca au de gand sa lucreze in administratia locala...

Micul Dictator said...

da, avem confirmarea, cu acte in regula (hotararea judecatoreasca) ca romanii sunt discriminati de udmr... si acum ce facem?
asteptam statutul minoritatilor nu?

Anonymous said...

asa se intampla si la noi in R.Moldova, rusii sunt in minoritate da se cred mari si tari