Pages

Friday, July 10, 2009

MIRCEA TOMA, un fel Iliescu cu barba ceva mai prost ca CTP, vrea sa controleze blogurile. Hai sa radem cu Agentia de Monitorizare a Pestelui Prajit!

Cotidianul, in loc sa-si vada de problemele lui, se tine de titluri mincinoase si stupide in acelasi timp: "Bloggerii români vor avea cod deontologic". Adica cum? Se va vota in Marea Adunare Nationala a Bloggerilor cu Stea Rosie infipta in Frunte? Si la prezidiu cine va sta: Secretarul General al CC al Partidului Monitorizarii Pestelui Prajit, tovarasul Mircea Toma?

"Codul de autoreglementare online va fi implementat în primă fază la nivelul blogurilor, pentru ca ulterior să fie extins la întreg mediul virtual", scrie, lipsit de orice logica, un oarecare Bandea. Pai bai, "monitorizatorii" lui peste, care ati merita sa vi se publice dosarele ca sa se sperie lumea de inversiunile voastre mentale si sexuale, cine sunteti voi, amaratilor de comunisti mascati, ca sa dictati cuiva?! Nu vreti intai sa treceti sa va implementez eu ceva?

"În esenţă, normele cuprinse în el vizează evitarea atacurilor discriminatorii şi a prejudecăţilor şi stereotipurilor legate de rasă, vârstă, sex, orientare sexuală, religie, etnie, dizabilitate, aspect fizic sau statut social", spune, citat en gros de Cotidianul, mai micul Iliescu cu barba.

Deci, batranelul Toma, de o rasa incerta, pensionar de lux al Armatei (nu stim care) si trisexual cunoscut (adica ii place si cu fetite, si cu baietei si cu animalute, plus alte perversiuni voaierste), fara de Dumnezeu, mai mult ungur decat tigan, cu un picior in groapa, scheletic si fizic si intelectual si social, vrea sa-mi impuna mie ceva? Hai sa radem!

Nu ma mir ca patronul a aplicat o asemenea reducere la Cotidianul: e pe masura mintii voastre... Mai bine rugati-va de Mirciulica Toma (altfel simpatic in timpul liber) sa va lase sa scrieti, pe viitor, on line, "deontologizati"...

No comments: