Pages

Thursday, July 9, 2009

ZIUA a gasit o parte din filmul cu un DIPLOMAT britanic prins in santaj sexual de FSB la Ekaterinenburg

James Hudson, un diplomat britanic in varsta de 37 de ani care lucra in Rusia, a fost filmat facand sex cu doua prostituate blonde. Din cate se pare, inregistrarea video a fost realizata in ascuns chiar de agenti secreti rusi ai FSB. Fiind compromis si devenind usor de santajat dupa ce fusese filmat intr-un bordel din Ekaterinenburg, unde ocupa functia viceconsul general, Hudson a fost silit sa-si dea demisia, relateaza "The Telegraph" in editia electronica de joi.
Filmuletul de patru minute si 18 secunde a fost postat pe un site local de stiri sub titlul "Aventurile domnului Hudson in Rusia". Din cate se pare, videoclipul il arata pe Hudson band sampanie intr-un bordel si sarutandu-se cu doua fete pe jumatate dezbracate. Intr-una dintre scene, una dintre prostituate il intreaba in engleza "Ti-ar placea?", iar in alta, una dintre fete sta dezbracata cu el pe pat. O sursa din servicile de securitate a declarat pentru tabloidul britanic "The Sun" ca este posibil ca FSB-ul, serviciul rus de informatii, sa fi realizat filmul pentru a sifona imaginea Marii Britanii.
Ministerul Britanic de Externe a confirmat ca diplomatul a demisionat si a subliniat ca de la personalul institutiei se asteapta "sa dea dovada de un inalt nivel de integritate personala si profesionala". James Hudson, tata al unui copil, a intrat in Ministerul Britanic de Externe in 1994 si a lucrat in Sarajevo, Havana si Budapesta. El s-a casatorit in 1996 la Londra, insa a divortat un an mai tarziu, aminteste "The Telegraph".
VIDEO (pentru cine e curios) la ZIUA Online

No comments: