Pages

Monday, May 11, 2009

PASAPOARTELE Biometrice raman si in dezbaterea si avizarea Comisiei pentru Drepturile Omului. Manevra Canacheu a cazut azi in Parlament

MEMORIUL CATRE ROBERTA ANASTASE: Romania trebuie sa urmeze in chestiunea Pasapoartelor Biometrice exemplul democratic al Elvetiei: REFERENDUM, nu hotii, in care Coalitia Impotriva Statului Politienesc atragea atentia asupra unor manevre murdare pe care le incearca un oarecare deputat Costica Canacheu sfidand regulile democratice din Parlament, a avut efect. Desi acesta incerca eliminarea Comisiei pentru Drepturile Omului din dezbaterea si avizarea Ordonantei Pasapoartelor Biometrice, nu i-a tinut figura. Slava Domnului!

OUG privind pasapoartele biometrice ramane in dezbaterea a trei comisii

Bucuresti, 11 mai /Agerpres/ - Conducerea Camerei Deputatilor a decis luni sa nu reduca numarul comisiilor raportoare - de aparare, drepturile omului si externe - in privinta ordonantei care introduce pasapoartele biometrice.
Decizia a fost luata in contextul in care ultima sedinta a celor trei comisii a fost suspendata din lipsa de cvorum, iar presedintele Comisiei de aparare, Costica Canacheu, a anuntat ca va cere conducerii Camerei Deputatilor sa reduca numarul comisiilor sesizate pe fond.
Termenul pentru inaintarea raportului comun al celor trei comisii privind aceasta ordonanta este 14 iunie.
Deputatii membri ai celor trei comisii sesizate pe fond au parcurs numai etapa dezbaterilor generale privind aceasta ordonanta. AGERPRES/(Diana Stirlea)

Vezi si

No comments: