Au trecut mai bine de doua luni de cand nu am mai scris si mi-a lipsit acest lucru. Am avut mai multe motive pentru care nu am vrut sa o fac. Intai de toate pentru ca am considerat ca ultimul text este foarte potrivit pentru toata aceasta perioada si apoi pentru ca nici nu am avut foarte mult timp. Putinul timp liber pe care l-am avut, am preferat sa il dedic familiei mele.  Revin insa astazi cu un comentariu dedicat din nou lui Mircea Geoana.
Unii vor spune ca am facut o obsesie pentru Mircea Geoana insa va asigur ca nu este asa. Ci pur si simplu cred ca unele lucruri de bun simt trebuie spuse. Si pentru ca cei care ar trebui sa o faca nu au curajul, ma ofer sa le spun eu. Si o sa incep direct: Mircea Geoana e cazul sa iti dai demisia!
Mi-am pierdut o ora, aseara, ca sa il urmaresc pe acest Geoana care nu stie sa piarda, care nu are demnitate si care este in stare sa sacrifice tot doar pentru a ramane el si gasca lui intr-o pozitie favorabila. A asteptat ca institutul de casa al Antenei, CCSB, sa livreze un nou sondaj aranjat probabil din condei, pentru a se urca din nou pe val. Din pacate este doar pe valul penibilului. Emisiunea a fost demna de comicii vestiti. Mai precis invitatul. Nu, nu a vorbit despre cum se pune un dop de sampanie la loc, despre cat tine noaptea la Polul Nord sau despre ce i-a pus Mos Nicolae in ghetute. Desi poate ar fi fost mult mai credibil. Nu imi aduc aminte de alt personaj in afara de Ceausescu care sa devina subiect de bancuri, asa cum a ajuns presedintele PSD. A, ba da…Bula.
Continuarea la