Pages

Saturday, November 14, 2009

VINTU s-a spalat pe maini de "Nasul" Rosca Stanescu si "analistul-Motorola" Bogdan Chirieac. Cei doi santajisti au fost exclusi de la Realitatea TV



Spuneam in editorialul meu de azi din Curentul, ca "Sorin Rosca Stanescu, “Nasicul” de Snagov, santajistul ordinar de presa, dupa cum il califica presedintele tarii, Traian Basescu, ar trebui sa inteleaga ca chiar a flegmat impotriva vantului, care s-ar putea sa se spele pe maini de el mai repede decat crede, in speranta ca nu ii vor fi incatusate rapid". N-au trecut nici opt ore de la publicarea lui si "fra-su lu' dracu'" - vorba lui Bogdan Chirieac - Sorin Ovidiu Vintu, si-a si precizat pozitia. Uite ce poate face puterea informatiei si a cuvantului liber. Pam-pam.

Bogdan Chirieac si Rosca Stanescu, interzisi la Realitatea Tv
de D.G. / HotNews.ro
Sâmbătă, 14 noiembrie 2009, 18:12

Bogdan Chirieac si Sorin Rosca Stanescu nu vor mai fi invitati in emisiunile Realitatea Tv. Decizia vine dupa ce "Curentul" a dat publicitatii o inregistrare a unei discutii care ar fi avut loc, la sfarsitul lunii septembrie, intre seful ANI, Catalin Macovei, si doi jurnalisti, Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac. In stenograme se vorbeste despre mai multe documente cu care ziaristii amenintau sa-l compromita pe directorul ANI.

Cei doi jurnalisti au negat ca ar fi fost vorba de santaj.

"Doamnelor si domnilor, felul in care Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac inteleg, dar mai cu seama practica meseria aceasta nu are legatura cu felul in care noi o intelegem si practicam, cu regulile si cu principiile profesionale ale Realitatea TV. Drept urmare, Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac NU VOR MAI fi invitati in studiourile Realitatea TV", a anuntat sambata prezentatorul jurnalului de la ora 18.00.

Presedintele ANI, Catalin Macovei, va fi invitat miercuri, la ora 11:00, la sedinta Consiliului National de Integritate (CNI), sa faca o informare pe tema inregistrarilor care au aparut in presa.

Alianta pentru Statul de Drept, formata din cinci organizatii neguvernamentale (alti mafioti - nota mea, VR) , a cerut joi convocarea de urgenta a Consiliului National de Integritate, care "poate cere revocarea presedintelui ANI" dupa aparitia in presa a inregistrarilor dintre Catalin Macovei, Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac.

Clubul Roman de Presa a transmis, miercuri, un comunicat prin care dezaproba "conduita profesionala si umana a celor doi oameni de presa", Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac, in timp ce pe mai multe site-uri au aparut noi inregistrari si stenograme ale unor discutii cu seful ANI, Catalin Macovei.

Ziarul "Curentul" a publicat joi noi inregistrari cu discutii intre jurnalistul Bogdan Chirieac si seful ANI, Catalin Macovei, despre care sustine ca au avut loc in masina, in drum spre intalnirea cu Sorin Rosca Stanescu si dupa plecarea de la restaurantul din Snagov. Potrivit ziarului, din discutii ar reiesi ca jurnalistul Bogdan Chirieac ar fi stiut despre ceea ce ii va solicita Sorin Rosca Stanescu sefului ANI.

Presedintele ANI, Catalin Macovei, a reafirmat miercuri seara ca a fost santajat de Sorin Rosca Stanescu, spunand ca este convins ca institutiile abilitate ale statului vor face lumina in aceasta chestiune, desi a evitat sa precizeze daca a facut sau nu o plangere penala.

2 comments:

Sceleron said...

Interceptabila povara
- scrisoare neinterceptata, inca, desi deschisa, catre domnul Rosca, nascut Stanescu -

Maître,
Geaba te opintesti din rasputeri pe blogu' d-tale, cu tot felul de dezvaluiri, prea multe si care mai de care mai plina de larma, ca e in van (si simti prea bine fiorii acestei situatii, nu?). Din toata daravela din ultimele zile, va ramane, pana la urma, atat (asta nu inseamna ca e putin lucru, nici pentru noi, prostii, nici, mai ales, pentru d-ta, desteptu'): vulpoiul, marele rechin, nasul, temutul, durul, cinicul, stapanul inelelor, imbatabilul, infailibilul, the master of puppets, in fine, SRS (si, ca bonus, ca pilitura pungii, cum ar veni, si cirieacul sau) a fost facut la dinti si infundat mediatic, fara posibilitate de vreun intors, de un mucos, de un pusti cordit de treij'de ani. Restul e zgomot. Insa acest bruiaj se va stinge si stii si d-ta prea bine ca asa e, ca doar esti (?) specialist. Si va ramane cum am stabilit, te-a avut un nimeni, tocmai pe d-ta, atotstiutorul si atotputernicul, facatorul de jocuri si de carti, puitorul de prim-ministri si de presedinti. Poate ca in fata oamenilor, pe la televizoare, ai sa mai apari si ai sa mai combati si chiar se vor mai gasi unii care sa se uite in gura d-tale, sa ia lectii, dar in interiorul fostei d-tale bresle (este vorba strict despre cea a jurnalistilor)... esti mancat (jumatate dintre ex-colegii d-tale vor zice ca esti imoral, cealalta jumatate ca esti fraier; culmea e ca s-ar putea sa aiba toti dreptate, de unde si tragismul situatiei d-tale in acest moment). D-ta, om cu atata experienta in munca informativa (de jurnalism, evident), in munca de stoarcere de date (in interesul public, bineinteles), sa ajungi de rasul lumii, sa te prelucreze tocmai sursa, prada, gugustiucul, fazanul? Jalnic sfarsit al carierei unui mit, fie el si negativ, dar mit! Meritat, insa, cu varf si indesat, pentru ca, dupa cum ai mai constatat de-a lungul vietii d-tale, Dumnezeu nu doarme, chiar daca nu crezi in El.

Elena A said...

Tradatori de neam si patrie
Bravo, Victor! Trebuia sa te delimitezi de multa vreme, de acest ordinar personaj !
Sa nu uitam ca SRS si ziarul Ziua au contribuit din plin la distrugerea BANCOREX, care a fost, nu numai cea mai mare banca cental-sud-est europeana,
ci si stalpul economiei romanesti si al independentei financiare a Statului Unitar National Roman!
Cine stie ca imprumuturile Statului Roman erau obtinute , de mult-hulita BANCOREX (foarte respectata pe plan mondial) , si la dobanzi de 5% ??? (dupa disparitie, comisioanele au crescut si de 10 ori!)
Am lucrat timp de 5 ani ca informatician in aceasta banca de elita si stiu ce vorbesc! La 30 septembrie 1999, cand a disparut, banca functiona deja de 3 luni, pe plus, adica pe profit! si - conform calculelor specialistilor - in 18 luni ar fi recuperat toate pierderile!!!! Dar, de cate ori specialstii propuneau planuri vialbile de redresare financiara, Il Terminator (asa era numit ultimul presedinte), li se spunea clar: nu intelegeti ca banca trebuie inchisa?
Acesta banca a fost distrusa - la cererile repetate ale ocultei financiare mondiale - in timpul regimului otrepei Constantinescu, pentru desavarsirea planului de distrugere a Romaniei ! si sorin rosca stanescu, un santajist ordinar si fara scrupule, a pus umarul la distrugerea sistemului bancar romanesc! Ce falsuri ordinare apareau in ziarul ZIUA in acea perioada! Ce isterie creasera aceste articole in randul romanilor, care erau in stare sa te linseze daca spuneai ca lucrezi la BANCOREX! Cu cata scarba ii vedeam la TV pe "marii formatori de opinie" care improscau cu noroi banca, cand stiam bine ca beneficiau cu totii de credite cu dobanzi preferentiale de la BANCOREX! la fel cum beneficiau toti ministrii, parlamentarii, generalii din armata, militie, servicii secrete, servicii speciale, prefecti, primari, etc, etc... !! Pe scurt, totii maharii si mafiotii Romaniei s-au infruptat, cu buna stiinta a BNR-Mugur Isarescu , din avutia nationala pastrata la BANCOREX, aripa externa a BNR!
Au fost distruse simultan BANCOREX, Banca Agricola (preluata, dupa multi ani Reiffeisen, si combinatul COMTIM)..-- adica sistemul bancar si agricol al Romaniei! si tot asa, dupa 20 de ani, constatam ca ROmania, practic, nu mai exista!! nu-i mai apartine nimic - aer, sol si subsol au fost cumparate pe 2 bani sau luate cu japca de evrei, rusi, unguri, ucraineni, .. etc, etc.. Totul a fost posibil si datorita TRADATORILOR DE NEAM SI PATRIE - printre care si acest nemernic SRS!