Pages

Friday, November 13, 2009

UN NOU TIP de "Sfaturi Ortodoxe": Danion Vasile despre sani mari si mici, extaz si excitare "teologica". ONE COMMENT

Sani mari si creiere mici

Scrisoare pentru fetele cu sani modesti

Daniela: "Mie imi place sa am sanii foarte mari sau foarte dezvoltati. Prietenii mei m-au parasit si nu mai vorbesc cu mine fiindca eu nu am sanii dezvoltati ca celelalte prietene ale mele."

Nicoleta: "Nu ma dezvolt deloc, toti ma resping, chiar si baietii. Înca la varsta mea nu am avut un prieten, imi vine sa ma omor. Va rog frumos sa-mi spuneti ce sa fac ca sa imi creasca si mie sani si sa fiu si eu mai grasa" .

Diana: "Am un mare complex: nu am sanii mari. Îmi este rusine sa ma imbrac cu bluze mulate, toti baietii isi bat joc de mine, toti striga dupa mine, aceste "faze" ma duc la exasperare. Din punct de vedere fizic mi se fac multe complimente: ca am un corp frumos cu o exceptie, ca arat "col". Am vorbit cu putini baieti, ultimul meu prieten mi-a spus in fata ca nu mai putem fi prieteni pentru ca nu am sani si m-a parasit. Sunt disperata! Tin foarte mult la el, m-a parasit pentru o "vagaboanda". Ma gandesc la o posibila sinucidere, nu mai suport acest chin".

Catre toate Danielele, Nicoletele si Dianele care impartasesc aceeasi perspectiva trista asupra prezentului: fetelor, bagati-va mintile in cap! Nu are rost sa va dati cu capul de pereti numai pentru faptul ca sanii vostri nu sunt mai darnici fata de privirile tinerilor ai caror hormoni tropaie precum un detasament militar.

Exista o psihoza a sanilor mari, o psihoza care se accentueaza pe zi ce trece si care este puternic modelata de mass-media. Eu nu sunt de parere ca trebuie sa se lupte contra discriminarii fetelor nedotate, si nici ca acestea sa fie consolate cu povesti de adormit copiii. Cred ca pur si simplu ar trebui ca fetele cu sani mici sa capete o perspectiva asupra "handicapului" lor care sa nu tina seama de exigentele mass-mediei.

Îmi este greu sa ma adresez mai multor fete deodata, asa ca ma voi adresa unei singure "victime a sortii".

Ar trebui sa fii fericita ca din cauza sanilor tai multi baieti stau departe de tine. E o sansa de care nu au parte fetele bine dotate. De ce? Pentru ca baietii se vor apropia de ele in primul rand pentru sanii lor, si nu pentru sufletul lor. Un baiat rosteste foarte usor o declaratie de dragoste numai pentru a avea ocazia sa puna mana pe un trup care il innebuneste. Foarte greu ii va fi unei fete cu sanii mari sa isi dea seama daca prietenul ei o iubeste cu adevarat sau pur si simplu a fost hipnotizat de niste balcoane spatioase.

"Nu pot sa ma amagesc cu un astfel de refren", mi-ai spune. Nu vreau sa te amagesc, pur si simplu asa stau lucrurile: fetele cu sani mari sunt de multe ori cautate de baieti nu pentru ca ar avea cine stie ce calitati iesite din comun, ci pentru ca sanii lor sunt generosi.

"Si nu este asta o mare calitate?"

Nu pot sa fiu atat de orb ca sa nu constat si eu ca printre tineri aceasta insusire capata incetul cu incetul rangul de virtute de capatai. Dar ce vorbesc de tineri? Femeia cu sanii mari face parte din setul de vise erotice al barbatilor care nu sunt impliniti de relatia cu sotiile sau amantele lor. Un prieten imi spunea ca cea mai mare ispita a lui este sa faca sex cu o femeie cu sanii mari, ca cele din revistele porno.

Sa ne intrebam de ce au atata trecere fetele cu sanii mari. Exista vreo legatura intre aceste organe si mintea unei fete? Sunt sanii mari semnul unei minti mai stralucite, sau semnele unui coeficient de inteligenta redus?

Nici una, nici alta. Femeia poate avea sani revarsabili, si poate fi geniala sau proasta de-a binelea. Femeia poate avea sanii milimetrici, si asta nu o face nici desteapta, nici proasta.

Dar femeia cu sani mari este o femeie care ii innebuneste pe barbati. De ce? Din mai multe motive, toate centrate in jurul actului sexual. O fata cu sani mari este mult mai usor de starnit. Se stie ca sanii reprezinta una dintre zonele erogene cele mai sensibile ale femeii. Într-o discoteca dansezi cu o fata cu sanii mari, o mangai putin mai lasciv peste piept si in cateva minute este gata sa vina la tine acasa sau in masina ca sa ii demonstrezi cat de fulgerator te-ai indragostit de ea. Apoi, acasa sau in masina, barbatul se excita foarte tare atingand acei sani mari. Ce s-ar fi facut acel barbat daca fata pe care o agata in discoteca avea sani mici? I-ar fi fost greu sa o starneasca si, mai apoi, nu ar fi avut aceeasi stare de extaz in fata trupului ei gol.
Continuarea la
http://www.sfaturiortodoxe.ro/ortodox/iubire-sex/sani-mari-creiere-mici-scrisoare-catre-fetelecu-sani-modesti-adolescenti-fete-minore-baieti-sex-oral-iubire.htm

ONE COMMENT. VR: S-ar putea lua si organul masculin la analizat similar, ca sa aiba si fetele de ce sa se distreze? Cum ar suna titlul? Cumva: Penis mare - creier mic, penis mic - creier mare?

4 comments:

Anca said...

Slava Domnului domnule Roncea! Dumnezeu sa va binecuvinteze ca ati pus reflectorul pe acest impostor! De-acum avem cu unul mai putin. Mai inca alti doi (si ii stiti si dvs) care trebuiesc expusi dupa care poate ca lucrurile vor incepe sa intre pe fagas...

Anonymous said...

Dezaprob atitudinea ta fata de Danion Vasile.
Avand in vedere ca fetele complexate care i-au scris lui Danion nu erau niste absolvente de teologie, familiarizate cu profunzimea subiectelor tratate in carti, si raspunsul sau a fost pe masura. Cu niste adolescente frustrate nu avea cum sa vorbeasca despre eshatologie. Daca problema lor era mantuirea sufletului sau cipurile, cu siguranta Danion ar fi stiut sa isi adapteze discursul. La asa intrebare, asa raspuns. Cum creierele fatucilor nu stiau sa ruleze decat un singur soft, Danion a trebuit sa vorbeasca pre limba lor.
Ce facem acum? Ramanem fara marturisitori? Nu mai e niciunul vrednic sa ne lumineze? Mai demontam si "mitul" convertitului Danion Vasile care e un reper pentru multi? Are si el pacate, ca doar e om, dar nu trebuie pus la zid atat de usor. Il apreciez mult si datorita lui am invatat multe. Doar pentru ca a scris intr-un limbaj apropiat tinerilor nu inseamna ca trebuie decapitat in stil mafiot. A vorbi despre subiectele profunde ale ortodoxiei cu fetele alea inseamna a strica margaritarele pe porci, dar cineva trebuia sa le raspunda intr-o maniera accesibila si celor fara prea multe conexiuni neuronale.

Anonymous said...

Vai si cu cat patos vorbea despre aceste subiecte la conferinte...

Anonymous said...

Vai si cu cat patos ne vorbea despre acest subiect la conferinte...
Uneori chiar o invidiam pe sotia lui.