Pages

Wednesday, October 28, 2009

SENATORUL IULIAN URBAN a interpelat Ministerul Sanatatii si cere sanctionarea lui Streinu Cercel-HPV pentru intentia vaccinarii obligatorii a fetitele

Stimati Domni,

Formulez prezenta interpelare plecand de la declaratia dlui Streinu-Cercel (foto dreapta, langa Oprescu - n.m.) potrivit careia elevele vor fi vaccinate impotriva cancerului de col uterin fara aviz din partea parintilor, asa cum puteti citi pe larg si aici: "Elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor a anuntat marti Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, scrie, miercuri, 28 octombrie, realitatea.net. "Nu se va mai cere aviz pentru vaccinare. Se va proceda ca la orice campanie de vaccinare scolara. Se anunta cu o zi inainte, iar cine este bolnav anunta ca nu se prezinta la scoala. Luam in discutie sa dam posibilitatea si celor care nu au participat anul trecut la campanie sa se vaccineze acum'', a spus secretarul de stat."

Vaccinarea obligatorie este ilegala, cu atat mai mult fara avizul parintilor. Acest vaccin nu este destinat opririi unei epidemii astfel incat nu poate fi gasita nici o baza legala si juridica de constrangere a celor care nu vor sa fie vaccinati, sa accepte acest lucru.

Va rog sa luati cele mai urgente masuri si sa dispuneti sanctionarea dlui Cercel pentru aceste afirmatii care nu fac decat sa sadeasca panica in randul parintilor.

Urban I. Iulian
Senator de Ilfov
Vicepresedinte al Comisiei Juridice din Senatul Romaniei
Grupul Parlamentar al PDL din Senat
member of American Lawyers Quarter
member of International Association of Commercial Collectors
member of Aca International
member of International Bar Association
Presedintele Asociatiei www.AsistentaPentruConsumatori.ro

mobile : 0722.726.450
e-mail : iulian.urban@gmail.com
web : www.urbaniulian.ro

No comments: