Pages

Friday, October 30, 2009

OTV, TELEVIZIUNEA GDS. Transmisie LIVE de la intalnirea cu Basescu. Liiceanu, care a plecat inainte de final, cu Simona Sensual si vrajitoarea Minerva

Viaţa pe Dâmboviţa

Materialul video pe care l-am obţinut aminteşte de reclamele la Doncafe şi de sloganul “E greu să găseşti un mix bun”. Într-o aceeaşi emisiune Dan Diaconescu Direct a fost loc de Liiceanu, Simona Sensual, Andrei Cornea, prezicătoarea Minerva, Horia Roman Patapievici şi de o femeie plină de draci, gata de exorcizare.

S-au dezbătut chestiuni legate de patrimoniul cultural, s-a amintit de cazul lui Nicu, găsit mort după ce dispăruse în timpul unei orgii sexuale, a fost luată în discuţie oportunitatea acceptării celei alese să fie şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a fost trezit din somn un mare câştigător al unui mare concurs, s-a invocat Apelul intelectualilor pentru condamnarea comunismului, timp în care Minerva a făcut temele astrale ale candidaţilor.

Dintre comentariile lui Traian Băsescu, nu neapărat senzaţionale, am reţinut asigurările pe care le-a dat că România nu va rămâne fără comisar european, indiferent că va fi Dacian Cioloş la Agricultură sau altul, şi, la insistenţele comentatorilor, afirmaţia că în cazul Lidiei Bărbulescu de la ICCJ va proceda în interesul Justiţiei, evitând să spună dacă va semna numirea ei.

Scris de: Dorelian Bellu / 28/10/2009
www.putinaemotie.ro

No comments: