Pages

Friday, May 29, 2009

POLITIA CAPITALEI a preluat Cazul agresarii jurnalistului ZIUA, Vladimir Alexe, atacat violent a doua oara, dupa 2001

Politia Capitalei a preluat Cazul agresarii jurnalistului Vladimir Alexe, redactor al suplimentului special al ziarului ZIUA, "Dosare Ultrasecrete". Purtatorul de Cuvant al Politiei Capitalei, Cristian Ciocan, ne-a asigurat telefonic ca, inca de dimineata, conducerea Politiei s-a autosesizat si va prelua plangerea depusa de ieri de catre Vladimir Alexe la Sectia 8 Politie. De altfel, in cursul zilei, specialistii Sectiei 8 au colaborat cu cei ai Sectiei 6 pentru investigarea cazului.
Este de mentionat ca ziaristul Vladimir Alexe a fost victima unui accident suspect si in anul 2001, in urma caruia a fost spitalizat in stare critica (foto), la Sectia Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta, cu diagnosticul hemoragie interna craniana. Mama ziaristului a declarat atunci ca fiul sau a fost lovit de o basculanta in Piata Unirii. Pe 8 noiembrie 2001, ziaristul Vladimir Alexe a fost adus in stare de coma la camera de garda a Spitalului de Urgenta Floreasca, din Bucuresti. In registre, s-a mentionat ca victima a fost adusa cu salvarea de la intrarea in statia de metrou Victoria. Vladimir Alexe prezenta o contuzie puternica in zona abdominala cu hemoragie interna, o rana deschisa la mana dreapta, insa diagnosticul pus de medici a fost accident vascular cerebral. El a fost internat de urgenta la reanimare, la Sectia de Neurologie - Terapie Intensiva, iar declaratiile ulterioare privind cauza reala a accidentului au ramas intr-o zona confuza, jurnalistul preferand sa nu faca valuri pe seama accidentului. Nici o pretinsa organizatie de apararea a jurnalistilor, cum ar fi sugatoarele de fonduri euro-atlantice MMA si CJI, nu s-a obosit sa cuprinda acest caz in vreun asa-zis "Raport anual", din care nu lipsesc insa niciodata jurnalistii de alcov nesatisfacuti sau minoritari pederasti.
Vladimir Alexe este unul dintre cei mai cunoscuti ziaristi specializati in dezvaluiri privind operatiuni ale serviciilor secrete interne si internationale, fiind autorul unor articole celebre, ca Enigmele 11 septembrie 2001: ZIUA si Agentul Volodea: ZIUA si ale unor carti de investigatie cu reverberatii puternice, cum ar fi Vladimir Alexe - Trustul Banilor - De la Imperiul Rothschild la Imperiul American. (Istoria secreta a Noii Ordini Mondiale). De altfel, accidentul din 2001 a survenit dupa deconspirarea originilor lui Iliescu, in lucrarea Ion Iliescu - Candidatul Manciurian.


Ziaristul ZIUA Vladimir Alexe agresat violent
Asculta mai multe audio Evenimente »

No comments: