Pages

Friday, May 29, 2009

MEDICAMENT ANTI-CANCER care te scapa de amprente

Un medic oncolog din Singapore, Eng-Huat Tan, descrie într-un articol publicat online de Annals of Oncology că un pacient de 62 de ani, bolnav de cancer nazo-faringian şi aflat pe parcursul ultimilor trei ani sub tratament cu medicamentul capecitabin (Xeloda), şi-a pierdut complet amprentele digitale.
Bărbatul a încercat să îşi viziteze rudele din Statele Unite în luna decembrie a anului trecut şi a fost reţinut timp de patru ore după intrarea pe teritoriul SUA, deoarece oficialii vamali nu au reuşit să îi preia amprentele. Pielea din vârful degetelor bărbatului devenise perfect netedă.
"Este necunoscut momentul în care se declanşează procesul de pierdere a amprentelor digitale în cazul pacienţilor susceptibili aflaţi sub tratament cu capecitabin", subliniază Tan şi coautorii articolului publicat în Annals of Oncology şi, în acelaşi timp, le recomandă medicilor care prescriu acest medicament să le ofere pacienţilor o adeverinţă prin care atestă că este posibil ca tratamentul să cauzeze dispariţia completă a amprentelor digitale.
Realitate.net

No comments: