Pages

Saturday, May 30, 2009

Octavian Andronic, FOST OFITER DE INFORMATII, despre Bilderberg, Trilaterala, Clubul de la Roma, Eugenie, Virusi, Cip, Guvern si Religie MondialeVIDEO




Vezi si Cine sunt oficialii americani care au participat la intalnirea grupului Bilderberg si ce au discutat ei : Mai multi oficiali din Administratia Obama au participat, intre 14-17 mai, la intalnirea anuala a grupului Bilderberg, desfasurata in apropiere de Atena, relateaza site-ul Politico, care precizeaza ca printre acestia s-au numarat Richard Holbrooke, Paul Volcker, numarul doi din Departamentul de Stat, James Steinberg, precum si directorul Agentiei Nationale pentru Securitate (NSA), generalul Keith Alexander.

1 comment:

Anonymous said...

Foarte interesante dezvaluiri. Domnule Roncea sa nu renuntati la activitatea dvs. Blogul dvs. contine informatii cu adevarat interesante si reale. De fapt, cand te bazezi pe Adevar atunci totul e util. Va spun sincer ca nu am mai deschis televizorul de vreo 4-5 luni desi am 3 televizoare in casa, dar pe blogul dvs. intru zilnic de 2-3 ori.