Pages

Saturday, November 28, 2009

NASTASE a facut plangeri penale jurnalistilor CURENTUL iar BASESCU da in judecata Gardianul si pe PATRICIU pentru filmul trucat si ticalosie

Dupa ce cand eram la "Ziua" Ion Iliescu, pe atunci presedinte, m-a amenintat ca ma da in judecata pentru ca am publicat date provenind de la celebrul scriitor anticomunist Vladimir Bukovski, extrase din arhivele KGB, privind legaturile sale conspirative cu alti complotisti anti-Romania (vezi ILIESCU-KGB si dosarele Gorbaciov-Bukovski, o ciorba care fierbe iar), acum aflu ca prim-bloggerul PSD, Adrian Nastase, ameninta ca face plangeri penale si da in judecata ziarul "Curentul", pentru ca a publicat informatii veridice provenind posibil din arhiva SRI. Asta-i buna!
De cealalta parte, presedintele Basescu, lezat de manevrele rusoilor Patriciu-Vintu-Voiculescu, a anuntat azi ca da in judecata ziarul Gardianul si pe filfizonul de Snagov, Dan Costache Patriciu, vecinul lui Sorin Rosca Stanescu, pentru campania agresiva si calomniatoarea dusa prin filmul trucat si difuzat obsesiv de Antene si Realitatea TV.
Maine le voi face o noua placere si voi difuza inca o inregistrare despre cum se fac campaniile "pline de respect" ale mogulilor. Pentru ca e duminica nu voi cita din noua stenograma mizerabila prin limbaj si continut si pe care nu poate sa o conteste nici un SRI data fiind autenticitatea de netagaduit a personajelor care se produc audio.

Pana atunci sa vedem ce zic "arogantul", "prostanacul" si "carpa kaghebista":

Arogantul: Dupa aparitia filmuletului cu Basescu lovind un copil, in campania prezidentiala din 2004, Curentul – un ziar care, se pare, are un rol important in campania negativa a candidatului Basescu, publica un articol, semnat de cunoscutul ziarist de investigatii, D.P. (oare Dinu Patriciu? - nota mea), intitulat ”Pretul marii tradari nationale”, in care, invocandu-se o nota a SRI, este mentionat si numele meu in legatura cu diverse tampenii.

Voi solicita SRI sa confirme sau sa infirme nota invocata si, pe baza raspunsului, voi actiona in instanta pe autorul articolului si ziarul, in conformitate cu legea.

Ceea ce a publicat astazi Curentul, cumparat – se pare – de o politiciana pretuita mult pentru relatiile sale cu Cotroceniul – reprezinta minciuni jenante. Serviciul roman de informatii a dat un cumunicat aratand falsitatea surselor invocate. Pe aceasta baza , am facut o plangere penala impotriva autorilor.

Prostanacul: Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, vineri, că publicarea documentelor atribuite SRI privind discuţii între liderii PSD privind campania electorală reprezintă "o intoxicare de presă şi o lovitură de campanie".

Întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la Oradea, cum comentează apariţia şi publicarea stenogramelor SRI privind discuţii între liderii PSD cu privire la relaţiile acestora cu oameni de afaceri precum Sorin Ovidiu Vântu sau Dan Voiculescu, Mircea Geoana a afirmat ca acestea sunt "o intoxicare de presa".

"Eu cred în instituţiile statului român, eu cred că faptul că purtătorul de cuvânt al SRI a ieşit public şi a infirmat oficial aşa-zisele note şi aşa-zisele stenograme trebuie să pună punct acestei discuţii. Este o intoxicare de presă şi o lovitură de campanie", a spus Geoană.

Carpa kaghebista: Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, că documentul apărut în presă şi atribuit SRI reprezintă "o făcătură ordinară", el precizând că nu a avut niciodată discuţii pe temele relevate sau cu persoanele la care fac referire respectivele stenograme.

"Am prins numai un fragment, aseară, la «Naşul» - care se comportă de o manieră execrabilă acest individ. E o făcătură ordinară. Niciodată nu am avut, noi, în trei, vreo discuţie, şi mai ales cu asemenea teme. E o făcătură ordinară. Altceva nu am ce să comentez", a spus Iliescu, răspunzând unei întrebări.

Basescu da in judecata pentru minciuna si ticalosie ziarul Gardianul si pe Dinu Patriciu

MEDIAFAX: "Pentru minciună şi trucarea unor filmări îl dau în judecată pe Dinu Patriciu şi cotidianul "Gardianul". Fac acest lucru pentru că au prezentat un film trucat. Înainte de orice, cred că presa care a introdus în circulaţie un film trucat ar trebui să răspundă în mod elementar la câteva întrebări. În primul rând, dacă înainte de a introduce filmul în circuitul public, acest film a fost verificat la Institutul Naţional de Expertiză", a arătat Traian Băsescu.

El a mai întrebat conducerea cotidianului Gardianul dacă măcar după introducerea în circuitul public a "unui film trucat a avut curiozitatea" să facă o expertiză a acestui film şi, în caz afirmativ, să facă public rezultatul.

Băsescu a apreciat că la 20 de ani de la Revoluţie românii nu mai pot fi păcăliţi sau manipulaţi cu filme trucate, în care este amestecată viaţa unui copil. "Un copil care este supus unei presiuni mediatice extraordinare doar în interesul candidatului Mircea Geoană, utilizându-se pentru aceasta filme trucate. Nu vreau să mă întreb cum s-ar fi simţit oricare dintre noi, dacă în această situaţie ar fi fost un copil al nostru", a mai spus Bîăsescu.

El a opinat că, în ultimele zile ale acestei campanii, "a ieşit la suprafaţă toată mizeria din spatele lui Mircea Geoană". "O mizerie pe care eu, în 2004 o calificam a fi sistemul ticăloşit. Şi am văzut ieşiri publice ale domnului Patriciu, la Realitatea TV, domnul Patriciu care în timpul lui Iliescu şi al lui Năstase, a fost beneficiarul privatizării Rompetrol şi Petromidia. L-am văzut pe domnul Vântu, cel care a escrocat peste 350.000 de români, care au rămas fără case, fără bani", a adăugat Băsescu.

De asemenea, el a mai susţinut că nici trustul lui Dan Voiculescu nu rămâne mai prejos în "denigrare şi atacuri la persoană" şi a apreciat că folosirea trusturilor de presă în favoarea unui singur candidat este necinstită. "Obiectivele acestor rechini ieşiţi la suprafaţă, Voiculescu, Vântu, Patriciu, care manipulează conştiinţe prin trusturile de presă sunt legate de ceea ce nu au putut să înhaţe în timpul liniştii garantate de Iliescu, Adrian Năstase şi Geoană, ca ministru de externe, şi sunt flămânzi să smulgă noi bucăţi de pradă din economia românească", a conchis Băsescu.

PESTE 40.000 de romani la Parintele Arsenie Boca, Sfantul Ardealului, la 20 de ani de la plecarea sa. VIZIUNEA PARINTELUI si marturia Dnei Aspazia

Peste 40.000 de credincioşi au venit, sâmbătă, la Mănăstirea Prislop, din judeţul Hunedoara, pentru a-i aduce un omagiu părintelui Arsenie Boca, înmormântat aici în urmă cu 20 de ani.
Mormântul părintelui Arsenie Boca, considerat "sfântul neîncoronat al Ardealului", a fost, sâmbătă, loc de pelerinaj, cei peste 40.000 de credincioşi ortodocşi venind din toate colţurile ţării pentru a rosti o rugăciune şi pentru a se spăla pe faţă cu apă sfinţită la Mănastirea Prislop.

Numărul mare de pelerini a produs blocaje în zona mănăstirii şi a dat mare bătaie de cap forţelor de ordine.

"Peste 40.000 de oameni au fost la mănăstire. Mulţi au venit cu maşini personale, dar au fost şi numeroase grupuri organizate. Nu sunt locuri de parcare, aşa că autoturismele au fost parcate pe un sens de mers, iar celălalt a rămas liber pentru a avea acces ambulanţele şi pompierii, dacă este cazul. La un moment dat blocajul era de aproximativ 15 kilometri şi oamenii au fost evoiţi să meargă pe jos până la mănăstire", a declarat, sâmbătă corespondentului MEDIAFAX, comandantul Poliţiei Haţeg, comisarul şef Marcel Goia.

Unii pelerini au fost nemulţumiţi de blocaj, pentru că au avut de străbătut pe jos o distanţă mare pentru a ajunge la mănăstire.

"Noi suntem din judeţul Caraş-Severin şi am venit cu microbuzul. Ne-a lăsat undeva la 13 kilometri de mănăstire şi am mers pe jos. Lângă mine era o doamnă, medic de meserie, bolnavă. Abia a reuşit să ajungă acolo şi i s-a făcut rău. Am ajutat-o eu. Acum trebuie să ne întorcem iar 13 kilometri. Sperăm că măcar ne-a aşteptat autobuzul. N-am pus nimic în gură toată ziua, am luat doar apă sfinţită", a spus una dintre femeile venite la Mănăstirea Prislop, Ioana Cetean.

O altă femeie a spus că a ajuns la mormântul părintelui Arsenie Boca după ce a parcurs pe jos peste 15 kilometri. "M-am rugat pentru familia mea, pentru copii, ca să-i ajute Dumnezeu. Am văzut mormântul şi am luat apă sfiinţită. A meritat mersul pe jos, însă acum ne cam dor picioarele, că suntem bătrâne şi nu ştiu cum ajungem înapoi la autocar. Noi venim tocmai de la Sebeş", a spus Tinca Gavril.

Pelerinajul va continua până la miezul nopţii.

"Buna desfăşurare a evenimentului a fost asigurată de 150 de jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai Inspectoratului de Urgenţă Hunedoara, precum şi de oameni de ordine din partea organizatorilor. Nu au fost semnalate incidente", a precizat locotenentul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara.

Sâmbătă s-au împlinit 20 de ani de la trecerea la ceruri a părintelui Arsenie Boca, fostul stareţ al Mănăstirii Prislop. Pentru convingerile sale, preotul, născut în 1910, a fost arestat, torturat de fosta Securitate şi apoi alungat de la mănăstire în timpul regimului comunist. Chiar dacă nu a fost canonizat de Biserica Ortodoxă Română, ardelenii l-au transformat pe Arsenie Boca într-un sfânt. El este "Sfântul neîncoronat al Ardealului".
Mediafax

CRINUL DE PE CRUCE

Era ascuns în neamul acesta un mare destin: Taina cea din veac ascunsă şi de îngeri neştiută. Trebuia, era scris în istoria nevăzută, ca la plinirea vremii, să răsară între oameni crinul neamului omenesc: Sfânta Fecioară, Maica Domnului.

Trebuia re-crearea acestei zidiri, povârnită iremediabil spre plata păcatului, spre neîndurata moarte. Prin poporul iudeu era prevăzută era creştină, cea din urmă strădanie a Iui Dumnezeu în persoană, cea din urmă dintre măsurile ce mai rămâneau. Singura rezolvare, care face viaţa neamurilor cu putinţă, nu află între iudei, decât fapta cea mai ucigaşă a lor, cea din curtea lui Pilat şi de pe dealul Căpăţânii.

Crinul Bunei Vestiri, pe care dragostea L-a coborât din Cer între oameni, iudeii Îl răstigniră pe cruce. Cu fapta aceasta ucigaşă, ei ieşiră din destinul lor, pentru care ostenise Dumnezeu cu ei atâta amar de vreme, şi-şi băgară neamul sub roţile blestemului.

De aceea:

“Zile fără număr fiii lui Israil vor rămâne fără rege, fără căpetenie, fără jertfă, fără stâlp de aducere aminte, fără efod şi fără serafimi. După aceea fiii lui Israil se vor întoarce la credinţă, iar la sfârşitul zilelor celor de pe urmă se vor apropia cu înfricoşare de Domnul şi de bunătatea Lui.”

Până la plinirea vremii atârnă peste ei blestemul pe care şi l-au cerut în curtea lui Pilat:

“Sângele Lui asupra noastră şi asupra feciorilor noştri”.

De aceea sunt urâţi de toate neamurile – că ăsta e ponosul blestemului, pe care singuri şi l-au cerut peste urmaşi. Blestemul acesta îi zoreşte să ia în braţe pe toţi antihriştii vremurilor, până la cel mai de pe urmă, pe care şi-l vor pune rege. Le va sosi şi vremea aceea mult dorită, dar chiar pentru ei ivirea antihriştilor e un destin blestemat. Când se vor convinge de aceasta, vor veni înfricoşaţi la credinţa creştină.

Deci până la capătul zilelor, când se vor întoarce şi ei, moşte­nirea lor este a noastră, a noului Israil, a neamurilor creştine. Până atunci pentru ei, sângele lui Iisus e blestem şi mânie. Pentru noi sângele lui Hristos, dimpotrivă, e izbăvirea de mânie. Dovada celei mai mari iubiri de oameni – trecerea Mântuitorului pentru noi prin moarte – are putere de mântuire pentru cei ce-o primesc, şi are faţă de osândă pentru cei ce nu vor s-o primească. Unii stau sub dar, alţii sub sabie.

În toată lumea lui Dumnezeu, nu este altă predică mai puternică decât a Sfântului răstignit de ură şi Care-şi iartă ucigaşii. Asta dove­deşte ceva atotputernic şi fără de sfârşit: desăvârşirea.

Ei n-au înţeles, că de aceea petrec acele “zile fără număr“, zile de foamete: “Nu foamete de pâine şi nu sete de apă, ci de auzit cuvin­tele Domnului. Şi ei se vor clătina de la o mare până la cealaltă şi de la Miază-noapte la Răsărit, şi vor cutreiera pământul, căutând cuvântul Domnului, dar nu-l vor afla”.

Asta-i foametea lor de mii de ani: Dumnezeu nu le mai vor­beşte!…

Toată tragedia acestui popor, ce se vrăjmăşeşte de moarte cu Iisus Hristos, e o mare lecţie a lui Dumnezeu pe care o arată neamurilor creştine până la sfârşitul zilelor. Istoria se va repeta cu oricare dintre neamurile care vor face ce-au făcut ei. Aceleaşi fapte aduc aceleaşi urmări, deci pricinuiesc aceeaşi istorie; pentru asta nu trebuie să fii prooroc deloc.

RĂSPUNZĂTORII

Faptul că din partea Sa Dumnezeu a făcut totul pentru om, până şi jertfa Sa de pe cruce, dovedeşte că omul are un preţ imens, necrezut de mare. Omul are dimensiunile intenţiei divine: centrul şi sinteza creaţiunii Sale: lumea văzută îmbinată cu lumea nevăzută.

Iată de ce suntem datori a vieţui potrivit acestei intenţii divine; adică să trăim deodată, şi ca persoane văzute şi ca persoane nevăzute; căci omul are valoarea arătată de jertfa de pe cruce. Când omul trăieşte în adevărata lui valoare, e subiect de istorie, pe când, dacă renunţă la dimensiunile sale divine, ajunge obiect de istorie, în rând cu oricare dintre obiecte; nu mai poartă un nume, ci poartă un număr.

Deci, ce poate să însemneze coborârea omului la simpla valoare economică, decât o degradare a lui în rândul vitelor, care se vor sălbătăci întreolaltă şi-şi vor împinge conducătorii până la marginile nebuniei. Asta înseamnă treaba unuia, care ar încovoia crinii în gunoi, preţuind mai mult gunoiul, decât mirosul crinului.

Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toţi înzestraţii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri şi cu tot felul de haruri.

Regele David, înzestrat deodată cu darul stăpânirii şi cu darul proorociei, a căpătat o straşnică pedeapsă, numai fiindcă a îndrăznit să numere poporul. Darul proorociei i s-a luat o vreme, iar din popor i-au murit 70 de mii de oameni – şi doar el greşise, nu poporul.

Deci înaintestătătorii şi deţinătorii puterii au să dea seama, chiar de venirea sabiei după dreptate, după cum ni se destăinuie aceasta prin Iezechiil, văzătorul tainelor.

Iezechiil 33:

1. Fost-a cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:

2. “Fiul omului, rosteşte cuvânt către fiii popo­rului tău şi le zi: de voi aduce sabie asupra unei ţări şi poporul ţării aceleia va lua din mijlocul său un om şi-l va pune străjer,

3. Şi el, văzând sabia venind asupra ţării, va trâmbiţa din trâmbiţă şi va prevesti poporului;

4. De va auzi cineva sunetul trâmbiţei, dar nu se vă păzi, când va veni sabia şi-l va prinde, sân­gele aceluia va fi asupra capului său.

5. Pentru că a auzit glasul trâmbiţei şi nu s-a păzit, sângele lui asupra lui; iar cel ce se va păzi îşi va mântui viaţa sa.

6. Dacă însă străjerul a văzut sabia venind şi n-a sunat din trâmbiţă şi poporul n-a fost prevestit, atunci când va veni sabia şi va ridica viaţă cuiva, acela s-a răpit pentru păcatele lui, dar sângele lui îl voi cere din mâna străjerului.

7. Şi pe tine, fiul omului, te-am pus Eu străjer casei lui Israil, şi tu vei auzi cuvântul din gura Mea, şi-i vei vesti din partea Mea.

8. Când Eu voi zice păcătosului: “Păcătosule, vei muri!”, şi tu nu vei grăi nimic, ca să preves­teşti pe păcătos, ca să se abată de la calea lui, atunci păcătosul acela va muri pentru păcatele sale, iar sângele lui îl voi cere din mâna ta.

9. Iar dacă tu ai prevestit pe păcătos să se abată de la calea lui, şi să se întoarcă de la ea şi el nu s-a întors din calea lui, atunci el va muri pentru păcatele lui, iar tu ţi-ai mântuit sufletul tău”.

Slujba cea anevoioasă şi plină de primejdii o au însă drepţii, când trebuie să dea pe faţă păcatele poporului. “Prin ştiinţa lui, dreptul, sluga Mea, va îndrepta pe mulţi”. De aceea trebuie să fie deodată şi stâlp de fier şi zid de aramă şi faţă de cremene; şi, pe deasupra tuturora, trebuie să fie păstorul cel bun, care-şi pune viaţa pentru oile sale.

Într-adevăr, slujba aceasta n-o poate face decât un lepădat de viaţă şi un îndrăgostit de Dumnezeu.De aceea zice Petru, că şi dreptul abia se mântuieşte, socotind greutatea sarcinii. Căci nimeni nu e drept fără vreun rost de la Dumnezeu, fără vreo treabă de făcut. Mântuirea dreptului e condiţionată de împlinirea destinului său de la Dumnezeu, şi e primejduită de cruţarea vieţii proprii, când o face în dauna intenţiei divine.

Nici Dumnezeu n-a avut alt cuvânt mai tare decât jertfa. Jertfa e maxima apropiere a voinţei şi iubirii lui Dumnezeu de libertatea omului. Ea e hotarul de atingere între voinţa divină şi libertatea omului. Iar în ucenicii Săi trimişi în fiecare veac de oameni, tot El e Cel ce-şi repetă cuvântul, şi aduce aminte preţul pe care-l are omul înaintea lui Dumnezeu. El, trăit din toată sinceritatea fiinţei, e singura cale care mai poate aduce pace între oameni şi bună învoire; toate celelalte rezolvări alăturea de trăirea creştinismului grăbesc apocalipsul. Ştiinţa fără Dumnezeu şi împotriva omului, s-a apucat să facă şi nebunia ei cea mai de pe urmă: desfacerea şi aprinderea stihiilor.

2 Petru 3:

10. Ziua Domnului va veni ca un fur. Atunci cerurile pieri-vor cu vuiet mare: stihiile, arzând se vor desface, şi pământul şi lucrurile de pe el vor arde de istov.

extrase din cartea Părintelui Arsenie Boca - CĂRAREA ÎMPĂRĂŢIEI

Toată viaţa mea am să fiu profund recunoscătoare Maicii Teodosia (n.r. – cu numele de Zorica Laţcu până la intrarea în monahism) că m-a dus la Părintele Arsenie Boca, acest mare stâlp al credinţei ortodoxe române. Pentru că, în aceeaşi măsură în care era un strălucit creştin, Părintele Arsenie Boca era şi un foarte bun român. Ce să vă spun? În perioada în care l-am cunoscut era în plină glorie. Se putea numi, pe drept cuvânt, duhovnicul întregului Ardeal şi, prin extrapolare, al întregii Românii. Acolo la Sâmbăta l-am întâlnit şi pe Părintele Stăniloae, care avea să devină apoi unul dintre cei mai mari dogmaticieni ai timpului, şi pe Părintele Mladin. Ei mergeau la Sâmbăta cu regularitate.
Părintele Arsenie Boca era numai lumină. Când cădeau privirile Părintelui Arsenie Boca pe tine simţeai, ştiai, nu ştiu de unde ştiai, nu ştiu cum simţeai, dar erai sigur că te priveşte lumina. Avea atâta lumină şi căldură în ochi, şi avea o asemenea privire încât aveai impresia că întregul cer, o infinitate albastră mă priveşte. Infinitul mă privea cu doi ochi albaştri de om. Asta era impresia pe care a dat-o celor mai mulţi Părintele Arsenie Boca: că te priveşte lumina. Tot sufletul plin de înţelepciune, plin de credinţă, plin de dragostea pentru om, toate astea erau în flash-ul privirii lui.

Eşti fericit când te ceartă un om sfânt

E foarte greu să exprim lucruri care, de fapt, sunt de neexprimat. Sunt lucruri pe care numai le vezi, le simţi, ştii că sunt aşa, neavând nicio explicaţie logică pentru ele. E o trăire. Prezenţa Părintelui Arsenie Boca pentru cei care-l aveau alături era trăire. Te lua în iubire, te lua în lumină, erai în aura sufletului lui, care era lumină şi iubire. Să nu credeţi că era ceva foarte dulceag. Era foarte aspru. Dar asprimea lui era dulce. Te şi certa, cum a fost un moment în scurta mea trăire acolo la Sâmbăta. A fost un moment când mi-a dat un canon, când m-a pedepsit, când m-a certat, dar eram nespus de fericită. Cine a trecut prin ceva similar poate să înţeleagă cum este să fii fericit când te ceartă un om sfânt.

Veghea, Publicaţia Generaţiei Neaşteptate

PARINTELE JUSTIN PARVU si Parintele Mihai Valica despre era tehnotronica, cipul controlului total si indepartarea clasei politice de poporul ortodox


In curand va vom prezenta continuarea interviului, in care Parintele face referire si la alegerile prezidentiale din acest an.

Va oferim deocamdata doua extrase din conferinta sustinata pe data de 26 nov. 2009, la Suceava, urmand ca sa postam restul materialelor.

S-A DESCOPERIT GURU-UL lui Cozmin Gusa, Petru Lucian Milea, care tine de coada ursuletul PIN si pisica MISA a lui Grieg Bivolaru. UPDATE




UPDATE: Numitul Mihai Rapcea a fost eliminat arbitrar, fara consultarea colegilor, de pe grupul de discutii depindedenoi, pentru anticomunismul sau. Sustinatorii lui Gusa din MISA s-au constituit intr-o adevarata dictatura a prostanacilor

Friday, November 27, 2009

SCANDAL IN MISA. Un mesaj de sustinere a lui Geoana, atribuit lui Bivolaru, starneste controverse aprige. Bivolaru, garantat de Gusa-Vanghelie? UPDATE

MESAJ DE LA GHIDUL NOSTRU SPIRITUAL

IN LEGATURA CU ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 6 DECEMBRIE 2009:

"PENTRU CA SCOALA NOASTRA DE YOGA SA NU MAI FIE PERSECUTATA, VANATA SI OAMENII DE LA CURSURI SA NU MAI FIE IN PERMANENTA PONEGRITI SI PERSECUTATI PE NEDREPT, VREM SA FACEM PACE CU CEI DE LA P.S.D. SI CA URMARE IL VOM SUSTINE PE CANDIDATUL LA PRESEDINTIE MIRCEA GEOANA."

Acesta este mesajul atribuit liderului MISA refugiat in Suedia, Gregorian Bivolaru (foto recenta), postat pe un grup de discutii afiliat yoghinilor si care a starnit o disputa apriga intre membrii Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut. Unul dintre fostii avocati ai lui Gregorian Bivolaru, Mihai Rapcea, a replicat acid, contestand autenticitatea lui.

Mihai Rapcea

to depindedenoi




Eu unul nu voi vota cu Geoana. Se dovedeste inca o data ca MISA este controlata de securisti. Sunt liber sa ascult de glasul ratiunii. Nu trebuie sa sacrificam soarta unei tari de dragul "pax pesedista", oferita de Gusa...

Sunt scarbit de lasitatea si machiavelismul celor care au decis aceasta abdicare de la orice principii morale. Daca asta a ajuns yoga si MISA in Romania, mai bine sa dispara si sa o luam de la zero. Degeaba atata cunoastere si metode minunate, daca moral nu avem verticalitate. In curand vom incepe sa lingem unde am scuipat...

Imi pare rau, dar nu pot crede ca acest mesaj vine de la GREGORIAN BIVOLARU pe care il cunosc eu. Iar daca intr-adevar acest mesaj vine de la el, va rog sa il anuntati ca este o MARE GRESEALA pe care o face, si ca risca sa piarda si ultimul dram de incredere pe care cursantii yoga il mai au in persoana lui si in ceea ce el ar trebui sa reprezinte.

Mihai Rapcea

În data de 27 noiembrie 2009, 21:43, shiva mahakala a scris:

Draga Mihai,

Nici unul dintre discipolii lui Iisus nu a fost indemnat sa ia sabia, iar cand unul din discipolii sai a taiat urechea unuia dintre soldati, Iisus si-a facut timp sa i-o lipeasca la loc intr-un mod miraculos. Oare de ce?
Practica spirituala consecventa ne largeste orizontul altminteri destul de limitat pentru un om obisnuit. Daca vrei sa te vindeci de cancer, dar nu crezi in vindecare, nu vei reusi. Se vindeca mai degraba un om simplu plin de credinta decat un intelectual care cunoaste pe dinafara totul despre boala. Ghinion, caci din cauza asta el nu vede decat operatia sau moartea, stiinta nu are explicatie pentru vindecarea miraculoasa.
Daca nu credem ca pe aceasta planeta omenia mai are vreo sansa, oricat de firava ar parea, sigur ne vom indrepta catre implinirea profetiei de la Fatima. Poate nici in ea nu crezi, desi au fost evenimente MIRACULOASE cu peste 70 000 de martori.
Merita si aceasta propunere de impacare, oricat de imposibila si de compromis ti se pare, MACAR LE DAM EXPLICIT O SANSA. Nu a zis nimeni ca aderam la principiile si politica psd-ului. Daca toate variantele sunt un rau mai mare sau mai mic, daca cu basescu avem biometricele, vaccinurile etc., macar Geoana e prima data. Daca am crede cu intensitate TOTI, cine stie? Poate Dumnezeu face miracolul pe care il asteptam. Cu Basescu nu l-a facut. Imbinand logica cu credinta, merita experimentul Geoana. Daca pana acum ne-au dezamagit toti pe care i-am sustinut, nu inseamna ca va fi asa la infinit! Am putea spune ca nici acum nu va fi altfel. Dar daca o spunem, SIGUR nu va fi altfel. Daca ii dam insa o sansa, EXISTA O PROBABILITATE NENULA ca lantul "vicios" sa cada, sa se rupa in sfarsit. Iar daca nu se va petrece aceasta, vom fi cu un pas sau cu 10 000 si mai aproape de momentul ruperii lantului.
Regimul respins de Dalai Lama si tibetani este unul explicit comunist. Si acceptarea lui ar fi avut o alta semnificatie. La noi, fatzada e democratia. Nu acceptam un regim comunist explicit. Trebuie sa credem ca unii se vor fi luminat sau se vor lumina in timp mai mult sau mai putin sau ca au si ei un sambure de omenie, un suflet care poate fi trezit. Mihai Viteazul, pana intr-un punct s-a aliat si cu turcii si cu ungurii si cu viena si a stiut cand sa renunte la paharul rusinii. Mircea a platit si el tribut turcilor, cu anumite conditii. Stefan la fel. Decebal a incheiat pace cu traian dupa primul razboi pt a-si reface fortele. Noi pana acum doar ne-am tot luptat. E timpul si pentru pace, poate ca in 3 ani nici nu va mai conta cine e la putere, dar va conta daca am avut conditii si am fost lasati in pace sa ne desfasuram in liniste practica spirituala.

Sa iti pierzi asa, subit increderea in ceea ce ai considerat a fi spiritual arata ca nu ai trait prea multe miracole in viata ta ca sa realizezi omnipotentza lui Dumnezeu. Tu chiar crezi ca Dumnezeu este unul conformist? Solutiile lui pot parea de neinteles. Francisc de Assissi a fost un nebun? Nu. Nonconformist - da. De ce? Intreaba-l pe Dumnezeu, care e cel care l-a inspirat pe Francisc... S-a dus la un papa bolnav si inconjurat de fiinte care respingeau cu totul calea lui Francisc - si totusi a reusit sa fie recunoscut. Daca, de ex. - ca tot vrei logica - in viata unuia din psd s-ar petrece un miracol, o vindecare etc. prin cineva persecutat pana atunci, exista vreo sansa sa il priveasca altfel de atunci inainte? Deci chiar si pt logica exista exemple pro solutia Geoana... Ce se va petrece si cum, asta Dumnezeu o stie. Daca Geoana e sa fie sustinut, inseamna ca a venit vremea miracolelor. Si eu cred cu toata fiinta mea in ele pt ca am avut parte de asa ceva in viata mea. Acum totul depinde de cat de multi vom crede si cu ce intensitate.

Mihai Rapcea

to depindedenoi




Amintim celui de la care a venit mesajul urmator: "PENTRU CA SCOALA NOASTRA DE YOGA SA NU MAI FIE PERSECUTATA, VANATA SI OAMENII DE LA CURSURI SA NU MAI FIE IN PERMANENTA PONEGRITI SI PERSECUTATI PE NEDREPT, VREM SA FACEM PACE CU CEI DE LA P.S.D. SI CA URMARE IL VOM SUSTINE PE CANDIDATUL LA PRESEDINTIE MIRCEA GEOANA."

Urmatoarele lectii istorice SEMNIFICATIVE care ar trebui avute in vedere atunci cand se iau decizii cu privire la anumite actiuni politice:

Crestinismul si crestinii au fost persecutati, vanati si martirizati si injositi vreme de secole si totusi nu au cedat, nu au acceptat minciuna in locul Adevarului. Si iata ca astazi Crestinismul este religia biruitoare de pe Pamant.

Tibetanii si conducatorul spiritual al acestora, Dalai-Lama, au refuzat sa abdice de la principiile lor anti-comuniste si nu au votat niciodata cu comunistii doar pentru a fi lasati in pace. Si iata ca totusi supravietuiesc, si chiar reusesc sa isi promoveze invatatura.

In Romania, Miscarea Legionara, miscare de sorginte crestin-ortodoxa prin definitie, prin promotorii ei, a refuzat pana la sacrificiul suprem al membrilor ei (multi dintre ei martirizati in inchisorile comuniste) pactul cu Satana cel rosu (comunismul).

Doar aceasta verticalitate morala, care da forta convingerii in ideea de Bine si Adevar, este de natura sa faca sa reziste in ciuda oricaror vicisitudini si adversitati o miscare spirituala. A abdica de la principii este lucrul cel mai daunator pentru o grupare spirituala.

Un vot dat PSD-ului este un vot dat tortionarilor nostri, celor care ne fura de 20 de ani. Celor care ne rapesc viitorul nostru si al copiilor nostri. Un vot dat criminalilor ramasi nepedepsiti.

Sufletul imi este plin de amaraciune cand scriu aceste randuri. Acel mesaj, acel indemn la vot pentru PSD este o abdicare de la insusi crezul in renasterea neamului romanesc, in misiunea spirituala a Romaniei. Cum as putea sa-i votez pe cei fara de Dumnezeu, pe homosexuali si pe masoni?

"Murim mai bine-n lupta
Cu glorie deplina
decat sa fim sclavi iarasi
in vechiul nost` pamant..."

Cu regret,
Mihai Rapcea

From: Petru Lucian Milea
Subject: [depindedenoi] Geoana
To: depindedenoi@yahoogroups. com
Date: Friday, November 27, 2009

Am auzit un zvon, cum ca Geoana n-ar fi asa de rau cum a fost Nastase pe vremuri... ba chiar c-ar promite sa fie mai bun decat Basescu...
Revin cu detalii cand aflu ceva mai clar... sau daca stie altcineva cum e, sa ne zica si noua.

Mihai Rapcea

to depindedenoi




Alo!!! Ai vazut cumva cine ranjeste din spatele lui Geoana?
Bunicutza cu mainile patate de sangele tinerilor omorati din ordinul ei la mineriada, poponarul de Nastase, care a dat ordin sa fie prigoniti yoghinii, Vanghelie, model de cultura si spiritualitate... Culoarea ROSIE comunisto-pesedista nu iti spune nimic? Cati ani ai? Ai apucat ceva din regimul de dinainte de 89 ? De ce nu te inscrii in PSD, ca sa il ajuti si sa il sustii cu idei bune pe Geoana, atunci cand vor fura ce mai e de furat? Si ce te faci daca vine mesaj de la Grieg ca el nu il sustine pe Geoana? Totul e relativ, mai putin increderea in maestru, nu? Ai cumva o definitie mai buna a fanatismului? Crezi ca asta este scopul exercitiului democratic numit vot ?

Poate ca nu ar fi fost rau ca dreptul la vot sa fie conditionat de un mic examen psihiatric...


PS: Hmm... Masoneria si-a retras sprijinul acordat actualei puteri?! De cand am ajuns sa actionam la unison cu masoneria?! Nu cumva ar trebui ca MISA sa isi schimbe denumirea in Loja cavalerilor de MISA, daca tot actioneaza la UNISON cu mult hulita masonerie ?

Klaus Iohannis, un alt mason spre Palatul Victoria, dupa Adrian Nastase?

Foarte mulţi analişti politici şi ziarişti susţin că susţinerea largă din partea partidelor politice pentru Klaus Iohannis se datorează faptului că este membru al masoneriei. Coordonarea perfectă a lui Geoană-Oprescu-Antonescu în a promova un candidat unic la funcţia de premier se datorează ordinelor primite de la Marea Lojă Naţională a Românei, condusa de un fost consilier de-al lui Adrian Nastase. De fapt, asistăm la un război între masoneria care stapaneste politicul şi "insubordonatul" Traian Băsescu... Klaus Iohannis nu este un sfânt paraşutat din Sibiu, ci un om implicat în afaceri locale şi transnaţionale sub oblăduirea unor personalităţi puternice ale masoneriei române.


În data de 27 noiembrie 2009, 21:18, Petru Lucian Milea a scris:

Si eu am fost sceptic, de cand am auzit acest zvon... Acum, daca am primit acest mesaj, nu exclud posibilitatea sa fie adevarat. Dar poate ca nu este. Daca totusi mesajul este de la Grieg, presupun ca stie el ce face si de ce...
Am scris mesajul ala, ca sa verific zvonul... inca nu consider ca l-am verificat.

Presupunerile tale cu securitatea si cu Gusa, mi se par hazardate... prima mi se pare chiar aberanta!
A doua mi se pare putin probabila, desi nu stiu sigur (n-am mai vorbit/corespondat cu el de mai bine de un an).

Oricum, la capitolul "securitatea" se pare ca ai o mica problema: proiectezi securisti peste tot unde nu poti accepta ceva, dar colaborezi cu unii dintre ei zi de zi (vezi Noua Dreapta, Roncea etc.). Si despre mine si despre altii ai lansat zvonuri ca sintem securisti atunci cand am recomandat sa se voteze Vadim, ca pedeapsa ca PD-L-ul a introdus cipuri in pasapoarte si buletine... Nu sint suparat pe tine pentru asta... dar ar fi bine sa incerci sa te obiectivezi, spre binele tau. In viziunea ta actuala, se pare ca oricine are alta opinie e "securist".

Cat despre abdicarea de la principiile morale a celor care ar fi decis ce-or fi decis... ma abtin, ca nu-i cunosc si nu stiu care le sunt principiile morale. Dar e posibil ca ei sa aiba alte principii morale decat ale tale, ceea ce nu-i musai sa fie rau.

Oricum, ca tot veni vorba de principii morale, atat Geoana, cat si Basescu sint mult mai departe de ele decat majoritatea persoanelor cunoscute de noi. Basescu a si dovedit-o, ca presedinte. Geoana a facut multe gainarii (faza cu apartamentul din SUA, cele cu soacra, cu cumnatul etc.), dar trebuie sa recunoastem ca nu s-a ridicat la nivelul furaciunilor si abuzurilor lui Basescu&co (flota, asfaltarile, gripele, cipurile etc). E drept ca "prostanacul" n-a avut ocaziile "marinarului"... Deci nu e vorba de morala in relatia cu ei, ci de a alege "cel mai mic rau". Care e ala? Asta decide fiecare dupa "principiile lui morale".

Poate ca o sa-i trimita cineva lui Grieg ce ai scris in mesaj sau poate nu... dar un lucru e clar: ce ai scris nu-ti face deloc cinste, chiar daca ai sufletul plin de amaraciune, dupa cum zici!

Ce-ar fi sa aplici PREZUMTIA DE NEVINOVATIE inainte sa acuzi pe ORICINE? ca doar esti avocat...
Esti asa de sigur ca detii cunoasterea BINELUI ABSOLUT? De la mine se vede bine ca N-O DETII inca!
Ma bucur pentru tine si pentru altii ca nu te-ai facut judecator, ca ai fi avut multe victime pe constiinta.. .

Sent: Fri, November 27, 2009 10:32:15 PM
Subject: Re: [depindedenoi] Mesajul lui G

Aceleasi vechi sofisme marca MISA. Cad ca esti maestru la intors vorba. daca intr-adevar se adevereste mesajul, si daca e totul relativ, si daca oricum nu avem cu cine vota, de ce nu ne-am retrage intr-o spirituala neutralitate si nu ne-am prezenta la vot ?! Altfel, daca PSD-ul e bun si impaciuitor, hai sa ne impacam si cu masoneria, si cu satanistii, si cu homosexualii. Ce, zici, ne inscriem la baietzii cu sortuletze ?

Cat despre faza cu acuzele de securism, nu mi-e clar daca esti unul dintre ei, dar este evident ca te-ai comportat ca unul, cand ai venit prin randurile manifestantilor la mitingul anti-cip de la universitate, vorbind de la om la om ca sa fie votat Vadim si Becali, fara sa discuti in prealabil cu noi, organizatorii mitingului. Se vede treaba ca unii au tendinte ciudate si le cam place sa lucreze pe la spatele altora...


ADEVAR SI REALITATE: Cine ridica primul pumnul la Traian Basescu de pumn va pieri

Cine ridica primul pumnul la Traian Basescu?

Dupa spectacolul mediatic de joi seara, cand gurile invitatilor din platourile televiziunilor si-au impartit mai multi pumni decat a dat sau nu Traian Basescu in urma cu cinci ani, presa si politicienii din Romania ar trebui sa intre intr-o pauza de cateva zile pentru a-si odihni mintile.

De la primele imagini cu pumnul lui Traian Basescu in gura copilului de langa scena electorala, repetate apoi la infinit pana dimineata pe toate posturile de televiziune si site-urile din Romania, nimeni nu a mai avut mintea rece pentru a judeca lucid ceea ce s-a intamplat atunci.

Joi seara Romania s-a culcat tarziu. Pumnul lui Basescu a blocat si a ingreunat Internetul, care si-a revenit abia spre dimineata. Pe telefoanele mobile incepusera sa circule, la doar cateva ore de la prima difuzare a filmuletului, mesaje prin care erai indemnat sa nu il crezi pe martorul cutare ce tocmai negase autenticitatea intamplariii.

In fine, OTV-ul a reusit sa dea peste copilul vedeta, adolescent acum, l-a contactat si incercat sa rezolve misterul si destinul Romaniei. Dan Diaconescu in actiune a pasit, cu metoda cazului Elodia, pe urmele pumnului presedintelui, transformand intreaga dezbatere intr-o tragi-comedie cu un adolescent care dadea raspunsuri la marginea cretinismului.

Joi seara opinia publica din Romania a trait cea mai mare isterie de dupa Revolutie. Presedintele statului fusese pus fata in fata cu adevarata sa natura. Dincolo de orice alta problema, doua intrebari au devenit obsedante - 1. sunt imaginile autentice? si 2. raspunsul lui Traian Basescu dupa vederea imaginilor.

Si 1. si 2. se leaga in mod logic si vital. Indiferent daca imaginile sunt sau nu autentice, raspunsul lui Traian Basescu le certifica, confirmand virtual poate si alte gesturi mai grave. Insa nici macar aici nu sta marea problema a interpretarii imaginilor si gestului lui Traian Basescu.

Cat de normal poate fi integrat gestul lui in acel context? Este el uman, normal, omenesc sau este un gest pe care nimeni dintre noi nu l-ar putea face niciodata? Atunci cand il condamnam, nu ar trebui sa uitam nicio clipa aceasta intrebare. Abia dupa ce ne-am dat un raspuns, am putea sa ne ridicam si noi pumnii catre presedinte.

Sa revenim insa asupra reactiilor care au urmat lansarii filmuletului pe net si la televizor. Jurnalistii, analistii si politicienii, in majoritatea cazurilor, si-au pierdut cumpatul mai mult decat a facut-o Traian Basescu in urma cu cinci ani si au rostit sentinte dure catre presedinte. Mai irationale decat gestul lui Basescu din urma cu cinci ani, din gurile jurnalistilor au iesit lovituri de o duritate infioratoare.

"Traian Basescu nu mai este un om, este o specie ce apartine subumanului".

Aceasta fraza rostita la gramada de analisti, jurnalisti si politicieni a fost pumnul din gurile noastre cu care am lovit infinit mai puternic decat a lovit Traian Basescu acel copil in 2004. Noi ne-am pierdut capul aseara mai mult decat a facut-o Basescu in urma cu cinci ani.

Din bun simt, pentru acel copil macar, nicio televiziune nu a fost atat de corecta incat sa blureze fata minorului, asa cum ar fi trebuit potrivit normelor audio-vizualului. Nu se putea pentru ca astfel nu am mai fi vazut cum pumnul presedintelui il desfigureaza pe copil! Cu "bunul simt" cu care ne-a obisnuit, Crin Antonescu le-a cerut aseara, in direct, tuturor "intelectualilor lui Basescu" sa iasa public si sa se dezica "ACUM, ACUM, ACUM" de acest om care cu greu poate fi numit om... Poftim am auzit-o pana si pe asta!

Reactiile isterice ale adversarilor lui Traian Basescu, care, daca nu ar fi fost cenzurate, ar fi mers probabil pana la linsaj fizic, au o explicatie usor de oferit: ura pe care toti dusmanii presedintelui au adunat-o fata de el de-a lungul timpului.

In toata nebunia comentariilor la foc automat, uitam ca problema cea mai grava sta in alta parte. Dincolo de aceste imagini, asa cum il stiti cu totii, il considerati sau nu capabil pe presedinte de astfel de gesturi? Pentru cine are memorie si isi aminteste reactiile lui contextuale in diferite ocazii si intamplari - vezi telefonul furat, episodul "tiganca imputita" si toate celelalte gesturi ale presedintelui - pumnul lui Basescu din 2004 nu mai reprezinta nicio supriza.

Gestul se incadreaza perfect in imaginea lui Basescu pe care o stim atat de bine si cu care suntem obisnuiti - un personaj coleric, care se enerveaza repede, reactioneaza emotional mereu, plange si rade cu aceeasi usurinta, injura si isi face cruce cu aceeasi degajare. Sa ridice acum primul pumnul cel care se simte fara de vina si sa dea cat il lasa inima in Traian Basescu.

PS: Despre "maretia" personajului politic Dinu Patriciu, despre revenirea sa in politica din lumea "Adevarului" cel depolitizat, despre memoria petrolistului recuperata, in sfarsit, dupa cinci ani de zile brusc si fix in ultimele zile de campanie pentru turul II al alegerilor prezidentiale, despre toate acestea.... e suficient atat.

Vineri, 27 Noiembrie 2009
Iulian Leca / Ziare.com

RONCEA: Mogulii au ieşit la drumul mare împotriva lui Băsescu

Scris de George Roncea
Miercuri seara a avut loc adevărata dezbatere electorală, cea mult aşteptată de toată lumea - Băsescu contra Patriciu şi Sorin Ovidiu Vîntu. Mogulii au boxat însă cu umbra, Traian Băsescu nefiind invitat, ci doar invocat şi atacat în fel şi chip, la nivel aproape visceral de Patriciu. Vîntu s-a mulţumit să precizeze că Iliescu şi Năstase au reprezentat şi reprezintă febleţea Domniei Sale. Ieşirea publică a acestora a fost însă unul dintre cele mai nefericite excerciţii de PR, virilitatea mentală a mogulilor împreună adunaţi dezamăgind până la lehamite.
Singura pată de culoare a emisiunii a fost Andreea Pora, care le-a ţinut piept bărbăteşte mogulilor lu’ peşte, cu o admirabilă stăpânire de sine. Mogulii au clacat, intrând într-un discurs vituperant, acru, şi inspirând de la un punct încolo amuzament. Amuzament maxim după ce o fătucă de Trust tare-n clanţă şi-a înghiţit clanţa când Vîntu i-a zis în direct că tocmai i-a tăiat 50 la sută din salariu. Dacă ăştia sunt marii moguli în faţa cărora tremură sutele de securişti şi miile de lătrăi din presă şi de aiurea, atunci putem să ne spălăm pe cap cu ei.
S-au dovedit a fi un fel de tigri de hârtie, nişte neni cu un limbaj incoerent, un accent, la Vîntu, pe alocuri ridicol, fraze gongorice şi răsuflate, gargară propagandistică şi isteroidă de nivel Roxana Iordache, pe scurt - penibil. Ieşirea intempestivă a mogulimii pe Realitatea TV arată mai degrabă că li se strânge funia de par.
De ce fac efortul de a amplifica mesajul plăpând al lui Geoană mogulii? Deoarece nu au reuşit, în pofida uriaşei logistici şi a avalanşei mediatice, să influenţeze cu adevărat românii pentru a le acorda credit „reformatorilor“ lui Ion Iliescu. „Mişcarea de rezistenţă“ a informatorului Voiculescu s-a întâlnit cu „Revoluţia bunului-simţ“ a rusofilului Patriciu şi cu „Noi vrem respect“ a ex-puşcăriaşului şi ex-crocului Vîntu. Ce a ieşit? Un fâs. Sloganul lor „Jos cu tiranul care distruge sistemul «democratic» al lor, pentru ei şi (doar) în folosul lor“ n-a prins la popor.
Referendumul iniţiat de Traian Băsescu a adus peste nouă milioane de români la vot, deşi maşina de tocat mediatică a mogulimii s-a dat peste cap încercând să blocheze participarea oamenilor la vot. Şi ceata mogulimii, şi Iliescu au încercat disperaţi să descurajeze prezentarea la vot la Referendum. Un oengist de stat, ca Pârvulescu, la RealitateaTV, a lansat ideea dragă lui Iliescu că, oricum, referendumul (prefraudarea, cum îi zicea el) chiar dacă trece, nu produce niciun efect, ceva de genul“ staţi acasă, că mergeţi degeaba la vot. Dar dacă nu produce niciun efect, de ce era atât de disperat să ne convingă să stăm acasă, s-au întrebat probabil mulţi dintre cei care l-au auzit.
Românii i-au umplut de respect cu un vot de blam peste ochi. Prezenţa la vot a fost o înfrångere usturătoare pentru Trusturile mogulifere, Intact şi Realitatea-Caţavencu.
Trompetiştii care anunţau victorioşi un absenteism masiv la alegeri şi-au înghiţit muştiucurile şi s-au ascuns în galeriile şobolanului rozaliu, pe unde se tot cotzăiesc şobolanii lui Ilici. Antonescu, liberal cum e Patriarhul Ciobotea reper moral (desigur nu se pune Geoană, cel mai fără de repere morale dintre ambasadorii României la Washington), deşi a avut suportul personal al lui Vîntu, n-a făcut nicio brânză.
După cât i-au mai suflat în fund lui Crin Vîntu şi Voiculescu, acesta a ieşit imediat după vot să acuze cârdăşia lor în fraudarea alegerilor... plângându-se de manipularea de la Antene şi Realitatea.

Adevărata Revoluţie a bunului-simţ a fost votul pentru Referendum

Faptul că a trecut referendumul este încă un semn că Băsescu are suport mai mare decât gaşca Iliescu-Geoană. Poporul a punctat, iar acum crapă fierea de ciudă în bătrânul bolşevic Iliescu-KGB. Adevărata revoluţie a bunului-simţ a fost la votul pentru referendum.
Pentru reducerea numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane, validarea referendumului înseamnă modificarea ulterioară, de către Parlament, a Legii 35/2008 privind alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului.
Acest lucru se întâmplă după ce referendumul este validat de prezenţa la vot a cel puţin jumătate plus unu din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente. Astfel, pentru ca opinia majorităţii alegătorilor să fie luată în considerare şi referendumul să fie validat de către Curtea Constituţională, trebuiau să se prezinte la urne şi să voteze în cadrul referendumului un număr de 9.173.699 persoane din cei 18.347.397 alegători înscrişi în listele electorale.
Potrivit legii, devine obligatorie opţiunea electoratului care va întruni cel puţin 4.586.849 de voturi, respectiv majoritatea voturilor valabil exprimate în cadrul consultării populare. În cazul propunerii de trecere de la parlament bicameral, cum este în prezent, la parlament unicameral, aceasta nu poate deveni obligatorie indiferent dacă pragul de voturi favorabile este atins, deoarece vizează modificarea Constituţiei, pentru care este prevăzută o altfel de procedură. Pentru modificarea Constituţiei trebuie să fie organizat un „referendum naţional pentru revizuirea Constituţiei“, consultarea populară care a avut loc duminică, 22 noiembrie, fiind doar un „referendum naţional referitor la probleme de interes naţional“.
Potrivit legii, în România, suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative şi prin referendum, iar referendumul naţional constituie forma şi mijlocul de consultare directă şi de exprimare a voinţei suverane a poporului român.

Ideea Referendumului în ziua alegerilor, inspirată de Părintele Justin Pârvu

Ideea organizării unui Referendum în ziua alegerilor i-a fost insuflată, să zicem, preşedintelui de către Părintele Justin Pârvu, arhimandritul din Codrii Neamţului, cel duşmănit de moarte de patriarhul-simbol moral al lui Geoană. Părintele Justin Pârvu, în urmă cu patru luni, s-a adresat preşedintelui, rugându-l să organizeze un Referendum pentru Libertate, respectiv pentru libertatea românilor de a decide dacă vor să fie urmăriţi şi însemnaţi ca oile cu sisteme de supraveghere biometrice, introduse în documentele personale, idee care i-ar fi fost dragă lui Stalin.
Inspirată de noii bolşevici (dacă avem în vedere că şefa diplomaţiei Uniunii Europene, Catherine Ashton, este fostă colaboratoare a frontului invizibil sovietic, iar cel care era cât p’aci să ajungă preşedintele Uniunii Europene, Vaclav Klaus, era un fost kaghebist) de la cârma noii uniuni sovietice a Europei de vest. Traian Băsescu a preluat ideea, „a prelucrat-o“ puţin şi astfel ne-am ales cu un Referendum de toată frumuseţea în ziua votului.
Suveran, poporul a dat cu tifla cârmacilor celor dibaci ai naţiunii, mogulii cu gârbaciul, şi 80% dintre electori au votat pentru parlament unicameral.

Ziarul CURENTUL PDF - Editie de colectie


PLUTONUL. Invingem impreuna Romania! Tablagii Nastase-Iliescu-Geoana & Comp

PLUTONUL
Scris de Tia Serbanescu
Dacă te uiţi la desfăşurarea evenimentelor şi la suita lor mediatică, ai impresia că alegerile s-au încheiat şi că dl Geoană este deja preşedinte: l-a desemnat premier pe Johannis, a stabilit cu dl Antonescu „principiile“ acordului, a chemat FMI la Bucureşti iar dnii Fenechiu şi Niţă lucrează de zor la programul de guvernare stabilit cu dnii Patriciu, Roşca Stănescu, Năstase şi Meleşcanu şi aprobat apoi de dnii Patriciu şi Vîntu. Ideea ar fi că alegerea e gata făcută de organele superioare care au scutit electoratul de efortul opţiunii: dormi liniştit, FNI votează pentru tine. La fel de prevenitor s-a arătat clanul Grivco şi cu dl Johannis (aflat la Paris) căruia i-a făcut programul şi guvernul ca să nu se ostenească prea tare: premierule, iată guvernul şi programul tău. Nu ne trebuie decât poza ta pe afişe. Mesajul e clar: jocurile sunt făcute, calendarul e fixat, masa e aşezată, tortul e comandat - electoratului nu-i mai rămâne decât să pună degetul pe dl Geoană ca să începem o viaţă nouă, fără scandaluri, fără discordii, fără criză şi fără comentarii. Doar n-o să se certe dnii Voiculescu, Patriciu şi Vîntu când n-au de ce: separaţia averilor şi puterilor în clan e un principiu sfânt. Nimeni nu se bagă pe afacerea şi domeniul celuilalt naş, mai ales dacă are grad superior. Dl Băsescu a acuzat imediat întâlnirile dubioase din aceste zile: „este corect ca oameni politici importanţi să fie convocaţi la sediile mogulilor? Crede cineva că au discutat despre interesele cetăţenilor?“. Nu-i corect şi nu crede nimeni că au discutat despre interesele cetăţenilor. Dar ce politicieni se întâlnesc să discute despre cetăţeni? Să-şi strice pofta de mâncare? Să le stea trabucul în gât? Să fim serioşi! Nici dnii Băsescu, Videanu şi Berceanu nu se întâlnesc să discute aşa ceva. Pericolul adevărat este că triumviratul Voiculescu, Vîntu şi Patriciu tinde să preia controlul ţării. Pus în faţa acestui pluton de execuţie care mărşăluieşte cu icoana sf. Johannis, dl Băsescu a încercat să-l scuze: „îl consider pe Johannis un om onest, responsabil dar cam naiv, în spatele căruia se învârt rechinii dornici să-şi înhaţe prada după 6 decembrie“. Dl Băsescu e şi mai naiv dacă-şi închipuie că Johannis nu ştie ce-i în spatele lui. Ştie foarte bine dar preferă să fie „faţa umană“ a rechinilor şi să le ciugulească resturile alimentare dintre dinţi decât să fie atacat de ei. Vorba neamţului: lucrurile cele bune sunt trei. Necazul e că ajung la cei răi.
Citeaza acest articol pe saitul tau

OBEDIENTA externă a complotului din 1989, de la Iliescu şi Măgureanu la Dinescu şi Pleşu. Aurel Rogojan despre Anul 1989. LANSARE MAINE LA GAUDEAMUS

Scris de Victor Roncea
Generaţia ofiţerilor de informaţii care şi-au făcut datoria faţă de ţară şi sub dictatură şi după instaurarea falsei democraţii îşi spune, în sfârşit, cuvântul. După 20 de ani de aşteptare, mărturii, date şi documente despre evenimentele premergătoare loviturii de stat din decembrie 1989 sunt scoase la lumină de generalul de brigadă (r) Aurel Rogojan. O carte care va da insomnii multor figuranţi şi actori ai „revoluţiei“, dar şi scenariştilor şi regizorilor ei. Fost şef de cabinet al generalului Iulian Vlad la momentul adoptării „soluţiei violente“ pentru România, profesorul de contraspionaj a contribuit la edificarea noilor structuri de apărare a securităţii naţionale în măsura în care diversele regimuri succedate după 1989 şi-au dorit acest lucru. Sintagma „naţional“ a devenit însă, în aceşti ultimi 20 de ani, din ce în ce mai acut, un concept proscris. Dacă succesoarea comunismului, globalizarea forţată a lumii, va continua în acelaşi ritm, dragostea de ţară va fi în curând interzisă prin lege, impusă „democratic“ de la Bruxelles, Washington sau Moscova. Generalul Rogojan demonstrează însă că românii au încă suficiente resorturi ale rezistenţei. Unul dintre acestea este informaţia. „Facem parte din generaţiile care au şansa să poată înţelege mai bine prezentul, prin prisma experienţei trecutului, iar asta înseamnă că viitorul mai depinde, încă, şi de noi. Altfel, vom lăsa urmaşilor o lume şi mai nesigură... Este momentul să ajutăm istoria să se elibereze de cenzura învingătorilor momentani, care nu sunt niciodată cei definitivi“, ne spune, încurajator, generalul Aurel Rogojan. „1989. Dintr-o iarnă-n alta... România în resorturile secrete ale istoriei“, publicată de Editura Proema, se va lansa sâmbătă, la ora 14.30, la Sala de evenimente 7.7. din Pavilionul central al Târgului de Carte „Gaudeamus“. Prezentăm în exclusivitate un extras din această lucrare importantă pentru recuperarea adevărului istoric, urmând ca în numărul următor să revenim cu detalii inedite, publicate în premieră, despre generalul Iulian Vlad şi ultima noapte a regimului Ceauşescu.
Victor Roncea

Adevăratele conştiinţe revoluţionare s-au retras discret

Evenimentele din decembrie 1989 au avut ca suport iniţial dezordinile şi violenţele stradale. Apoi, au apărut „detaşamente“ ale tinerilor care, bine organizaţi şi disciplinaţi, au chemat populaţia să li se alăture, scandând „Fără violenţă!“. Asta şi în replică la excesele unor agitaţi puşi pe distrugeri şi provocări.
Desigur, în ceea ce priveşte participanţii la evenimente, au existat şi excepţii notabile, dar numai cu titlu de excepţie. Conştiinţele revoluţionare aveau să apară în cel de-al doilea şi al treilea val al evenimentelor, pentru ca ulterior să se retragă...
În fapt însă s-au confirmat învăţămintele evenimentelor istorice similare în care ceea ce un important protagonist al evenimentelor avea să numească „pegra socială obsedată de căţărarea în fotoliile puterii“ constituie suportul oricărei insurgenţe, numai că „pegra avidă de o nouă dictatură, a străzii, nu trebuie să se caţere în acele fotolii“. Fără comentarii. Acest crez l-a călăuzit pe respectivul protagonist atât ante, cât şi post factum comploturilor în iţele cărora s-a aflat ori s-a implicat. Nu sunt puţini cei care ştiu şi partea de adevăr pe care cel în cauză nu şi-o mai aminteşte.
Se menţionează în diverse referiri, mai mult sau mai puţin de luat în seamă, despre conspiraţiile şi conspiratorii împotriva lui Nicolae Ceauşescu. În istoria regimurilor politice de sorginte comunistă asumată, luptele interne fratricide pentru putere au fost regula, iar nu excepţia.
Nu toate persoanele despre care s-a acreditat ideea că au fost disidenţi întruneau condiţia esenţială necesară pentru acest statut. (...) Filosofia politică şi acţiunea de opoziţie cu logo-ul „Ridică-te tu, să mă aşez eu“ nu generează disidenţi, ci oportunişti.

Iliescu, alesul lui Gorbaciov

Ion Iliescu era menţionat public ca posibil succesor al lui Nicolae Ceausescu, după un articol din „Time Magazine“, într-o ediţie specială „Who’s Who“ pentru România - editată, în 1989, în R.F. Germania, de Juliusz Stroyanowski - în care la poziţia „519, Ion Iliescu“ se menţiona „(...)în septembrie 1987,într-un articol de o pagină, publicat în săptămânalul Uniunii Scriitorilor din România - «România Literară» - a cerut o mai mare libertate a informaţiei şi schimbări în relaţiile sociale şi politice în scopul învingerii inerţiei şi alienării. Se zvoneşte că Iliescu ar fi alesul lui Gorbaciov la succesiunea P.C.R.“.
Cu mai mulţi ani în urmă însă, când era prim-secretar al Comitetului Judeţean Iaşi al P.C.R., Ion Iliescu a înconjurat de câteva ori Copoul, purtând o lungă convorbire cu academicianul Cristofor Simionescu. Acesta, entuziasmat, s-a confesat laudativ că a avut marele privilegiu de a avea o convorbire remarcabilă cu primul secretar, în care el îl intuieşte pe viitorul preşedinte al României. Comentariul a ajuns la urechile Elenei Ceauşescu...
Ori de câte ori se punea pe undeva problema unei alternative la Ceauşescu, existau şi „suspecţii de serviciu“. Ion Iliescu a fost cel mai longeviv şi norocos dintre ei.
Cazul lui Mircea Dinescu era unul aparte. Tot timpul a existat supoziţia, cu nimic răsturnată până în prezent, că „disidenţa“ sa era partea vizibilă - şi de acţiune - a cuplului reprezentat de socrii săi, Ludmila Loghinovskaia şi Albert Kovacs, ale căror antecedente şi relaţii erau de mare interes.
Structural, M.D. era un risc permanent pentru activitatea secretă a oricărui serviciu. Pentru acţiuni făţiş diversioniste şi provocări era însă operatorul aproape ideal. (...)

La Uniunea Scriitorilor era un nucleu de „front“ al K.G.B.- ului

Surprinzător, nucleul era alcătuit din tineri scriitori, dar şi responsabili de cinematografe, cronicari de film ş.a., pretinşi critici ai lui Ceuaşescu, pentru că nu-i lăsa să scrie despre transformările şi noile realităţi din Uniunea Sovietică. Unii s-au legat cu lanţuri de grilajul porţii Uniunii Scriitorilor şi au chemat la faţa locului corespondenţii presei sovietice, acreditaţi la Bucureşti. (Cazul Mircea Popa - nota red) Azi, unii din acel nucleu se află în prospere relaţii cu „foşti“ ai serviciilor sovietice... Îl aduc pe fratele Kondiakov la Palatul Victoria, fac privatizări de succes, se angajează ca mercenari -“analişti“ şi „consultanţi“ - prin partide, staffuri electorale şi pe lângă lideri politici...(...)
Cum erau recompensaţi unii dintre aceşti „activişti de front“ ai K.G.B-ului? Primeau periodic (cam la două săptămâni) coşul cu produsele alimentare mult râvnite în acele vremuri de numeroase „lipsuri şi greutăţi“ (caviar, votcă, mezeluri, carne, batog, ulei, fructe exotice, cafea, dulciuri etc.), livrat în faţa porţii dintr-o maşină cu nr. T.C. (Taxi Creditar) a Ambasadei U.R.S.S. Chiar şi numai acest fapt în sine exprima până unde au întins ruşii coarda...

Andrei Pleşu, conferenţiar la Securitate

De departe, filosoful şi esteticianul Andrei Pleşu era cel mai solid în concepte. Inteligenţa sa, receptivă la persuasiunile „ofiţerului de caz“, l-a determinat la un gest de „spovedanie a unui învins“, nu în sensul în care a făcut-o Panait Istrati, dar cu cert efect de „captatio benevolentie“. A fost invitat să conferenţieze în faţa ofiţerilor din Securitate, la Casa de Cultură a Ministerului de Interne, despre curente şi tendinţe în artă. A avut o bună audienţă şi s-a bucurat de aprecieri sincere. I s-a rezervat „un exil“ confortabil la Tescani.
Ce făcuse periculos? Îl însoţea pe Mircea Dinescu la diversele întâlniri prilejuite de evenimentele organizate de ambasadele occidentale la Bucureşti, deoarece poetul, deşi beneficiase de o bursă postacademică în Marea Britanie, nu deprinsese limba şi avea nevoie de un interpret cu ştaif.

Măgureanu, „ăla cu Trabantul“

„Ăla cu Trabantul“, cum îl ştia Elena Ceauşescu pe domnul Virgil Măgureanu - că de la ea i s-a tras -, a fost „detaşat“ la Muzeul Judeţean din Focşani pentru ca să nu-l mai întâlnească pe Ion Iliescu, dar mai ales pe generalul Militaru.
Deoarece fusese „în sistem“, exact acolo de unde - după cum spune legenda - „se iese numai cu picioarele înainte“, domnului Virgil Măgureanu nu i s-a dat importanţă... A fost iniţial omis. Însă cineva l-a pârât Cabinetului 2 şi Elena Ceauşescu a întrebat: „Da’ ăla cu Trabantul care-i?“. „Îl căutăm, nu-i avem identitatea completă“ - a fost răspunsul. Parţial exact, fiindcă un ofiţer - din exces de zel, dar şi din comoditate - i-a schimbat naţionalitatea, iar şeful Departamentului Securităţii Statului i-a trimis pe ofiţerii superficiali la arhiva actelor de stare civilă, pentru a-i reconstitui arborele genealogic.

Troika Iliescu-Măgureanu-Militaru şi cuplul informativ Pleşu-Dinescu

Individual, fiecare dintre cei menţionaţi „se afla în nişte cărţi“. Şi... atât. După prinderea în flagrant a reţelei complotiste coordonate de Vladimir Volodin, şi difuzarea „scrisorii celor şase“, erau anticipate şi alte evenimente. Ceauşescu a considerat că, preventiv, Iliescu-Măgureanu-Militaru şi Dinescu-Pleşu trebuie împiedicaţi să se întâlnească, pentru a nu se organiza. Dislocarea din Capitală a domnilor Pleşu şi Măgureanu, ca şi a altora aflaţi în situaţii relativ asemănătoare, a fost o decizie politico-administrativă, dispusă pe linie de partid, ca şi în cazul a câtorva dintre semnatarii scrisorii celor şase. (...)

Horia Sima a avertizat România că urmează o lovitură de stat violentă

Cu prilejul participării lui Horia Sima la şedinţa de la Paris a „Consiliului Secret“, conducerea legionară a fost pusă în temă că României i se rezervase soluţia violentă a schimbării regimului şi că, dintre toţi pilonii de rezistenţă ai acestuia, numai Securitatea urma să se afle pe direcţia loviturilor principale. Comandantul Horia Sima, alias profesorul Georgescu Lugojanu, a făcut ca acest avertisment să ajungă în ţară.
General Aurel Rogojan

„1989. Dintr-o iarnă-n alta... România în resorturile secrete ale istoriei“ - Editura Proema

INCERTITUDINE de George Cristian Maior la Târgul de Carte Gaudeamus

Incertitudine de George Cristian Maior
la Târgul de Carte Gaudeamus

Bucureşti, 27 noiembrie 2009, orele 15.00, la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus – Editura RAO vă invită vineri, 27 noiembrie 2009, orele 15.00, la standul său de la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, să-l întâlniţi pe George Cristian Maior, pentru lansarea noului său volum de eseuri politice Incertitudine. Gândire strategică şi relaţii internaţionale în secolul XXI. Prezintă: prof. univ. dr. Vasile Dâncu şi jurnalistul Cristian Tabără.
Cartea Incertitudine. Gândire strategică şi relaţii internaţionale în secolul XX, scrisă de George Cristian Maior, reprezintă o colecţie de eseuri privind viitorul puterii şi securităţii în lumea internaţională. Analizele autorului se focalizează pe impactul atacurilor teroriste de la 11 septembrie, pe modul în care statele se confruntă în prezent cu noii actorii non-statali, pe transformările prin care trec Uniunea Europeană şi NATO, pe relaţiile dintre Europa şi America, dar şi pe noua geopolitică a resurselor energetice, pe ideea de legitimitate în relaţiile interstatale sau pe evoluţia diplomaţiei, a serviciilor de informaţii şi a armatei în secolul XXI.
Novatoare şi curajoasă în concluzii, incitantă prin subiectele abordate, captivantă prin fineţea analizelor, Incertitudine acoperă un domeniu foarte puţin studiat în România, cel al dezbaterilor actuale în relaţiile internaţionale. În acest sens, cartea reprezintă atât o abordare teoretică inedită, cât şi un adevărat compendiu academic pentru cercetătorii în ştiinţe politice şi relaţii internaţionale din România.
Titlul cărţii, Incertitudine, reflectă marea provocare cu care se confruntă atât analiştii, cât şi decidenţii în domeniul securităţii, cea a dificultăţii de a estima cum va arăta lumea în secolul XXI. Această provocare poate fi însă depăşită, consideră autorul, prin dezvoltarea unei reale gândiri strategice pentru a putea face faţă surprizelor viitorului.

George Cristian Maior s-a născut la Cluj-Napoca în noiembrie 1967. A urmat cursurile Facultăţii de Drept la Universitatea Babeş Bolyai până în anul 1991. În anul 1992 a obţinut titlul de Master în Drept Internaţional şi Comparat al Universităţii George Washington, Washington D.C, iar în 1997 i-a fost acordat titlul de doctor în Drept Internaţional, la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. De asemenea, în anul 2001, a absolvit Colegiul Naţional de Apărare, ulterior îndeplinind funcţia de preşedinte al Consiliului Consultativ al Colegiul Naţional de Apărare.
Între anii 1992 şi 1997 a lucrat ca diplomat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la Departamentul Tratate şi la Departamentul Afaceri Strategice. Din anul 1997 până în anul 1999, a îndeplinit funcţia de Însărcinat cu Afaceri a.i. al Ambasadei României din Dublin, Irlanda.
Începând cu anul 2004, are Gradul diplomatic de Ambasador în Ministerul Afacerilor Externe. În perioada decembrie 2000-2004, a îndeplinit funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantică şi Politică de Apărare în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. În această calitate a coordonat, din punct de vedere strategic şi militar, integrarea României în NATO. Din 4 octombrie 2006, George Cristian Maior este director al Serviciului Român de Informaţii.

RAO

De acelaşi autor:
Noul aliat. Regândirea politicii de apărare a României la începutul secolului XXI, RAO, 2009

"RAPORT (nesecretizat) privind aspecte ale viitorului“ - Stelian Octavian Andronic. LANSARE AZI LA GAUDEAMUS


„Raport (nesecretizat) privind aspecte ale viitorului“ - Stelian Octavian Andronic - Editura Vremea, Standul 41. Târgul de Carte „Gaudeamus“

Thursday, November 26, 2009

RAPORT STRICT SECRET SRI. Cum impart tara Iliescu, Nastase si Geoana pentru Vintu, Patriciu si Voiculescu. EXCLUSIV CURENTUL - DOCUMENT

Preţul marii trădări naţionale

Anul trecut, în perioada 10-11 iunie 2008, Note ce păreau ale SRI au fost trimise de pe o adresă de mail cu indicativul UM 0201 - se pare un indicativ militar al STS - mai multor ziare şi au fost publicate însoţite de comentarii diverse. Tabăra presei PC-PSD - "Jurnalul", Antena etc, le-a dat drept "intoxicări", mai ales că era menţionat - pe langă Ion Iliescu - şi numele lui Voiculescu.

Notele SRI consemnau unele mişcări artistice ale regizorului, Bunicuţa bolşevică ce trasa indicaţii echipei primadonei, doctorul "independent".

Sifonarea către presă a fost dezminţită urgent de către purtătorul de cuvant al SRI, Marius Bercaru, care a afirmat că notele "seamănă cu cele utilizate de SRI", dar, vezi Doamne, ar fi fost contrafăcute, iar Ion Iliescu a susţinut acelaşi punct de vedere, afirmÂnd că totul e o făcătură şi că el nu ar fi vorbit în viaţa lui despre campania lui Oprescu, d-apoi să pună la cale organizarea acesteia.

SRI-ul a susţinut că instituţia condusă de George Maior nu are în atribuţii supravegherea informativă a activităţilor cu caracter politic desfaşurată de liderii diverselor partide, atÂt timp cÂt nu constituie o ameninţare la adresa siguranţei naţionale. BătrÂnul sforar Ion Iliescu, cu obsesia sa pentru lovituri de stat cu hoarde de mineri şi acţiuni subversive, a constituit însă dintotdeauna o ameninţare la adresa siguranţei naţionale. El însuşi este de fapt o ameninţare ambulantă (real and prezent danger) la adresa romÂnilor încă de pe băncile şcolilor moscovite de unde şi-a tras snaga.

Anul acesta, a venit confirmarea clară şi indubitabilă că notele transmise redacţiilor de cineva din breasla securiştilor de bine erau autentice. În transcrierea din nota SRI a discuţiei conduse de Ion Iliescu apărea următorul pasaj: "Cozmâncă va mobiliza resursele echipei sale. Octav ştie ce are de făcut ca mobilizare".

Cozmâncă, unul dintre dinozaurii sistemului de partid, fost preşedinte executiv al PSD, secretar general şi unul dintre principalii directori de campanie ai formaţiunii conduse de Ion Iliescu până în 2004, a ajuns, după cum se ştie, în vârful "mobilizării" lui Oprescu, nu fără un mic scandal de formă cu partidul-mamă. Cică fiorul moral şi revelaţia mistică l-au zdruncinat pe hipopotamul utecist din menajeria lui Ion Iliescu, cadristul de partid "cel mai priceput în mobilizare" şi, brusc şi dintr-o dată, omul de bază al lui Ion Iliescu a sărit în tabara "independentului", cu care nu ar mai fi avut niciodată de-a face. Cam asta a fost povestea pentru proşti.

Pentru restul lumii, a ieşit la iveală adevărul că notele SRI scoase la lumină de presă conţineau date autentice, confirmate cu vârf şi îndesat de evenimentele aflate în derulare. Acele blamate bileţele, considerate apocrife şi respinse violent de Ion Iliescu, la trecerea unui an de la apariţia lor pe piaţă, s-au confirmat.

Redacţia noastră se află de mai multă vreme în posesia unor alte "bileţele" găsite în apropierea redacţiei, care ne-au atras atenţia deoarece conţineau elemente de identificare specifice. Iliescu, mare intrigant şi sforar, repetă faza care a precedat eliminarea lui Petre Roman organizand "ostilităţile" în vederea eliminării lui Băsescu. Personal, mă aştept la orice dinspre moroiul (strigoiul n.n) bolşevic Ion Iliescu, esenţa răului şi blestemul istoric pentru acest popor. Ca şi în notele precedente, se observă în actualele informări că Iliescu este regizorul, "cappo di tutti capi". Nu le-am dat însă publicităţii aşteptand să vedem ce se confirmă şi ce nu, pentru a nu ne expune unei dezinformări grosolane.

Ultimele evenimente au demonstrat că informaţiile explozive cuprinse în interceptările ambientale sunt mai mult decat autentice, astfel că oferim şi publicului fotocopiile notelor găsite la colţul străzii, fără a ne mai face iluzii că vreodată cineva ar recunoaşte cine şi de ce le-a scăpat pe jos.

Textul informaţiei

Propunerea de valorificare nu intră în atribuţiile noastre. Informaţia cuprinde sumarul discuţiilor purtate de către cei vizaţi pe teme de interes economic cu referire la repere industriale aflate în atenţia Div. noastre. Segmentele principale extrase din contextul dialogului sunt cuprinse în nota rezumativă de mai jos. La mapa info. se găsesc în amănunt restul datelor.

Cadrul general al discuţiei a reliefat aspectele campaniei electorale şi mai ales perspectiva turului doi al alergerilor. Adrian Năstase şi-a exprimat părerea că nu vor fi prezenţi cei peste nouă milioane de alegători necesari validării Referendumului propus de Traian Băsescu, iar Ion Iliescu a revenit asupra subiectului afirmând că trebuie explicată populaţiei lipsa de rost a acestei manevre care ar ameninţa statul de drept. Mircea Geoană a intervenit reiterand punctul de vedere al lui Adrian Năstase şi susţinÂnd că principala problemă o reprezintă obţinerea sprijinului total al liberalilor pentru susţinerea sa în turul doi. Şi-a exprimat ideea că mesajul lui Antonescu este slab şi acesta nu va reuşi să ridice partidul, dar că procentele sale contează deşi la nivel local este posibil să nu se ralieze unele organizaţii mai ales în Ardeal. Situaţia din Ardeal este sensibilă, a precizat Ion Iliescu, dar Viorel se va ocupa să compenseze prin accesarea liderilor maghiarimii - el este cel mai potrivit în solidarizarea celor de la UDMR. Viorel poate merge pe ce vor ei mai mult, pe autonomie locală extinsă - chiar cu includerea zonei Mureş, Cluj, Oradea, deoarece oricum nu vor face logistic şi deficitul de imagine se va echilibra cu timpul. Trebuie stranse randurile şi dată imaginea de forţă în plan public, a mai afirmat Ion Iliescu, indicandu-i lui Adrian Năstase să ia legătura cu Dinu Patriciu pentru a-l linişti cu Romgazul, unde au marşat puternic mai înainte şi udemeriştii. Interesul asupra obiectivului este mare, iar dinspre partea noastră ar fi fost de folos un acord ferm pe mai mulţi ani cu Rusia, cu garanţii serioase. Mircea Geoană a afirmat că are toate garanţiile şi că vor fi şi semnate nişte protocoale cu rol informal la proxima vizită la nivel oficial. Partenerii noştri de la Moscova nu sunt convinşi că putem asigura stabilitatea investiţiei, dar un regim politic consolidat ar aduce beneficii importante. Ei sunt pregătiţi să investească masiv şi vor veni dacă sunt agreaţi, a mai întărit Mircea Geoană. Oltchimul este o problemă, se vor supăra mulţi dacă îl cedăm lui Voiculescu, pe de altă parte nu avem de ales, altfel riscăm să ne alegem cu inamiciţii de care nu avem nevoie, a zis Adrian Năstase, iar Ion Iliescu a completat că înţelegerea rămâne înţelegere şi Voiculescu este un partener loial care trebuie să rămană alături de noi. Vîntu vrea şi Poşta, şi CEC-ul, a spus Mircea Geoană, nu se poate să pierdem CEC-ul, iar Poşta este oricum în mare parte sub controlul său, aşa că nu va fi o problemă, deşi la nivel de imagine se vor genera teme conflictuale. O să-l ajutăm în schimb şi noi, şi Voiculescu la patrimoniul UGSR. Are el grijă să-şi acopere golul de imagine, a intervenit Adrian Năstase, iar Ion Iliescu a închis această parte a discuţiei recomandând concentrarea pe următoarele puncte legate de contextul desfăşurării planului de campanie.

DOVADA TRUCAJULUI VIDEO REALITATEA TV - ANTENA 3 - GARDIANUL. Facatura lui Patriciu si Vintu cu lovirea unui copil de catre Basescu este de mantuiala

DOVADA TRUCAJULUI EXPLICATA PRIN VIDEO SI FOTOGRAFII



Adevarul este acesta: Iliescu a ucis romani. Si in 1989 si in 1990


TRUCAJUL CARE TRADEAZA DISPERAREA MOGULILOR COALITIEI ANTI-BASESCU

In poza de mai jos, incerc sa explic sursa de lumina a flashului din sec 15. Cum se face ca al doilea flash nu lumineaza alte obiecte care ii stau in cale. Singura explicatie ar fi un fascicul subtire de lumina (un creion de lumina) venind de jos in sus, strecurandu-se printre obiecte (Base, femeia), limitandu-se doar la fata copilului si aparand in chiar miimea de secunda a loviturii. Inexplicabila sursa. E limpede ca reflexiile si texturile suprafetelor nu au fost lucrate suficient de bine de designerul care a facut acest proiect. Treaba de mantuiala, eu as fi avut grija sa distribui irizatiile celui de-al doilea flash pe toate obiectele. Insa rolul celui de-al doilea flash e limpede aici, el e facut ca sa estompeze in mod “natural” toti pixelii modificati. In general in efectele speciale din filme flashurile de lumina sunt folosite la tranzitii de genul asta (si asta inca inainte de Computer Generated Images: vezi Blade Runner, vezi Das Boot).


Secunda 15 a trucajului video
Flash-ul din chiar clipa loviturii este de data asta asta localizat doar pe fata copilului. De unde vine acest flash? De ce reflexia luminoasa de mai sus se limiteaza doar la fata si umarul drept al copilului? Toate celelalte suprafete nu reflecta acest flash.

Secunda 14 a trucajului video
In acest frame de mai sus, flash-ul albastrui al unui blitz lumineaza toate suprafetele obiectelor. Se poate gasi un ton de albastru pe hainele negre, pe fata copilului si pe chelia lui Base. Cineva, de altfel, ar trebui sa cronometreze durata acestui blitz.

Secunda 13 a trucajului video
In acest frame (0:13), se vad texturile suprafetelor si reflexiile luminoase de dinainte de lovitura. In secunda urmatoare, un flash de blitz fotografic va lumina toate suprafetele din prim plan.
Sursa Explicatie Video: vatifcom
Sursa Explicatie Foto: http://calinionescu1.wordpress.com/

BONUS: Basescu l-a omorat pe Kennedy. In bataie.
Basescu loveste copil

Tot mai multe fapte abominabile din trecutul lui Traian Basescu par sa iasa la iveala dupa ce Dinu Patriciu a oferit presei o caseta din 2004 in care Presedintele bate un copil cu propria mana, il sileste sa si-o inghita, il crestineaza si apoi il obliga sa jure ca nu o sa creasca niciodata mai inalt decat Emil Boc si n-o sa-l voteze niciodata pe Geoana. Ajuns la maturitate, in Italia, victima, pe numele sau de carlan Dumitru Batut, este in continuare bantuit de experienta traumatizanta pe care a suferit-o insa reuseste sa supravietuiasca de pe o zi pe alta vanzand tricouri cu "Ghici ce am in comun cu laptele batut" de pe id-ul sau de messenger: copilul_crestinat_si_batut@yahoo.com.nz.

Din pacate Traian Basescu nu s-a limitat doar la a-i distruge copilaria lui Dumitru. Potrivi unor informatii de ultima ora ajunse la redactia noastra presedintele se face vinovat personal de peste 3 milioane de batai, crime, violuri si parcari ilegale, atat in tara cat si in strainatate, fiind in acelasi timp atat unul dintre cei mai cautati infactori din Europa si din Univers cat si posesorul unui rever pe care Ilie Nastase il individiaza.

Cea mai abominabila fapta de pana acum a lui Traian Basescu ramane insa asasinarea in bataie a presedintelui John Fitzgerald Kennedy care "probabil l-a injurat" pe acesta sau a facut referiri necuvincioase care l-au facut pe Basescu sa-si piarda cumpatul, sa sara din spatele gardului dupa care se ascundea i a-i arda mai multe scatoalce presedintelui democrat pana ce acesta a decedat. De asemenea reporterii nostri au informatii conform carora Basescu a scufundat Titanicul, l-a impuscat pe JR, i-a facut knock-ut atat pe Mike Tyson cat si pe tigrul acestuia, i-a rupt picioarele lui Stephen Hawking, l-a batut pe Chuck Norris cu laba piciorului si nu in ultimul rand, periodic se deghizeaza in Alba-ca-Zapada, Yeti si Big Foot ca sa sperie turistii.

Autor: Radu / Times.ro