Pages

Friday, May 29, 2009

CRISTIAN TUDOR POPESCU, cea mai mare scursura amorala a presei din Romania. Astept demisia sa de urgenta, conform propriei afirmatii

"Mi-a mai rămas să-mi dau demisia din presă... Oricine îmi poate spune că sunt coleg cu mizeriile umane care iau leafă de la ziarele Libertatea, Click sau Cancan."
Saracul CTP

Ca raspuns la "curajosul" articol "demascator" al lui Cristian Tudor Popescu, Presa porcină - Gandul, in care, chipurile, acesta ataca presa tabloida, dar de fapt, loveste mizer doar in bietii jurnalisti - nu si in patronii lor, voi prezenta aici, in curand, motivele pentru care aceasta prostituata de lux din anturajul inruditilor Securitatii trebuie sa-si dea demisia si sa dispara din presa romana, dar nu ca colegul lui, afaceristul STS-SRI-MAI, Bogdan Chirieac, ci definitiv.
Momentan, doar un motiv: tiganizarea, manelizarea, imbolnavirea, propaganda homosexuala, incurvirea, inducerea violentei si decrestinarea Romaniei pe care o fac programatic Acasa TV si PROTV, posturile patronul lui, Adrian Sarbu, cercetat penal pentru ca, in timp ce era seful de cabinet al lui Petre Roman a propus sa dinamiteze balconul studentilor din Piata Universitatii, a vazut-o?!... Saracul, CTP, o curva si el acolo!
Exemplul 2. Ce a "uitat" curva presei neo-comuniste CTP ca se face chiar la el in "trust":
VOI REVENI!

No comments: