Pages

Saturday, May 30, 2009

MITING ANTI-CIP DUMINICA, Piata Victoriei, ora 13.00

Dragi colegi,

Dupa cum unii dintre voi deja ati aflat, continuam seria actiunilor Anti-Cip. Duminica, Asociatia Civica Dreptate din Hunedoara va fi organizatorul legal al unui nou miting impotriva masurilor dictatoriale legislative impuse de catre UE si SUA romanilor.
Mitingul va avea loc duminica 31.05.2009 in Piata Victoriei, la Guvern - incepand cu orele 13 (NU la Universitate - datorita festivalului de teatru de strada care are loc la Universitate, nu ni s-a mai aprobat acolo, ci in Piata Victoriei).
Va asteptam in numar cat mai mare, avem rugamintea sa postati acest mesaj pe cat mai multe bloguri, pentru a asigura participarea unui numar cat mai mare de oameni.

2 comments:

Anonymous said...

Nu am incredere in sistemul de vot din Romania. Daca acest sistem de vot ar fi cinstit aceasta forma de exprimare pe care o propuneti ar putea avea succes dar din pacate aceste buletine de vot pe care vom scrie mesajul recomandat de voi vor fi declarate in cel mai bun caz "buletine de vot anulate" (aceasta va fi formularea oficiala FARA NICI UN ALT DETALIU), am spus in cel mai bun caz deoarece in cel mai rau caz majoritatea acestor buletine de vot vor putea fi inlocuite cu unele valide de o culoare sau alta atata timp cat semnaturile voastre se afla pe listele de votare. O prezenta masiva la vot se va vedea si din satelit in timp ce adevaratele optiuni ale electoratului nu se vor vedea.

Un absenteism total la aceste alegeri va fi insa mult mai graitor si va reflecta mult mai eficient refuzul romanilor fata de dictatura UE.


In momentul in care se organizeaza un referendum special pentru problema cipului atunci situatia va fi cu totul alta, in acest caz optiunea votantilor nu mai poate fi considerata "buletin de vot anulat".

Desi ideea voastra e buna in esenta, aplicarea ei in practica se va dovedi mult mai paguboasa pentru romani si Romania si va fi absolut ineficienta(se vor vor folosi de prezenta masiva la vot pentru a justifica "entuziasmul romanilor fata de uniunea europeana" iar buletinele de vot le vor inlocui ei fara nici o problema).
Va recomand sa nu mergeti la votul pentru babiloniada europeana.

Anonymous said...

Ca si cel care a comentat inaintea mea spun ca nu am incredere in sistemul de vot din Romania. Acum nu mai suntem in comunism si poate ar fi bun un vot deschis si nu secret ca sa se elimine orice frauda. ;)
DAR tin cont de faptul ca oameni ca Victor Roncea, Maica Ecaterina, Pr. Iustin Parvu, Pr. Filotheu si altii fac eforturi in aceasta directie nu pot sa stau cu mainile in san. Macar atat voi face din respect pentru efortul acestor oameni, voi merge si voi anula buletinul asa cum este recomandat in acest articol.