Pages

Tuesday, May 26, 2009

SENATORUL Iulian Urban a fost agresat in Parlament de homosexualii de la Coalitia opriti codurile si distrugeti familia. AMENDAMENTELE PRO-VITA

Dupa cum relatam in primele postari despre asa-zisa Coalitie "Opriti Codurile", adevarata miza a acestei super-productii a Retelei Soros este distrugerea familiei, respectiv a Codului Familiei, si introducerea unor prevederi aberante, cum ar fi casatoria intre homosexuali. Chiar daca unii senatori, cum ar fi energicul Iulian Urban, au reusit sa zadarniceasca aceste planuri in ce priveste Codul Civil, utecistul PSD Victor Ponta, "micul Titulescu" al lui "Bombonel" Adrian Nastase, s-a apucat sa lucreze asiduu si activ pentru bolnavii inversionisti, denumiti popular poponari si mai stiti dvs cum. Drept urmare "Comisia Ponta" - auzi, e si "Comisie" acum - in acord cu Coalitia pro-homosexualilor "Opriti Codurile" a declansat convorbiri in profunzime prin budoarele Parlamentului. Prezent la cea desfasurata azi, senatorul Iulian Urban a fost apostrofat si chiar agresat (poate sa-i dea in judecata pentru hartuire homosexuala :) de catre homosexualii din Coalitiei, respectiv din asa-zisa asociatie ACCEPT oriunde. Revoltat, acesta si-a postat o parte din dezgust pe blogul personal, http://www.urbaniulian.ro/, din care redau mai jos impreuna cu o scrisoare primita de senator in care sunt evidentiate practicile murdare ale lui pontulica si sunt prezentate amendamentele organizatiilor pro-vita:

PDL sustine familia traditionala romaneasca ! (Nota mea: Mai putin candidatii PDL la europarlamentare Monica Macovei, Traian Ungureanu si tot GDS-ul!) Cred ca am scris pe tema asta de 100 de ori, insa, urmare a intalnirii de astazi de la Parlament cu ONG-urile din Coalitia Opriti Codurile, vreau sa continui aici o discutie pe care am avut-o cu d-na Romanita Iordache de la asociatia ACCEPT.
Dincolo de acuzele legate de faptul ca am fi o societate si niste politicieni retrograzi, care nu ne dam seama de "nevoile sociale" pe care le au HTL [ homosexualii, transsexualii, lesbienele ] , eu prefer sa raman pe pozitii ferme, si anume faptul ca PDL trebuie sa sustina familia traditionala romaneasca.
Sa ne intelegem : comunistii au dorit sa distruga familia romaneasca, au facut totul posibil ca familia sa nu fie unita, ca sa-i poata controla mai usor, sa-i invrajbeasca, sa-i arunce unii impotriva altora.
Am intrebat asociatia Accept : ce fel de plusvaloare este adusa societatii civile romanesti, daca HTL ar primi acceptul sa incheie casatorii civile ? Nu am primit raspuns, pentru ca nu exista un raspuns la aceasta intrebare. Pentru ca PDL parte a PPE se va opune acestor casatorii intre gay, pentru ca aceasta este conceptia dreptei la nivel european.
Haideti sa fim seriosi. Le-am spus si celor de la Opriti Codurile.
Tindem catre un Parlament in care, treptat, doar vom transpune in legislatia nationala ce se va decide la Bruxelles. Deja peste 75 % dintre proiectele de lege ale Guvernului, care vin in Senat si la mine la Comisia Juridica, sunt transpuneri ale unor decizii luate la Bruxelles. Acolo unde, nu ne intreaba nimeni daca suntem de acord cu o lege sau o reglementare, acolo unde pare o gluma proasta o cerere a Coalitiei de ONG-uri din Romania care ar dori sa participe la dezbateri. Pur si simplu, o sa ducem dorul zilelor in care, in Parlamentul Romaniei societatea civila statea la masa la dezbateri cu parlamentarii, si aveau posibilitatea sa aduca amendamente Codurilor. Este parte a unui tribut pe care il vom plati, interesant urmand sa fie, cand vom trage linie sa vedem daca suntem in sau, ca de multe ori in istoria noastra, am pierdut. Ne mira cand vedem ca multe state americane, componente ale USA, depun cereri de declarare a suveranitatii, tocmai din cauza legilor federale impuse de la Washington? Se pare ca istoria va aduce destul de rapid asemenea situatii in sanul UE, pentru ca, nu tot ce se decide la Bruxelles, si pare confortabil la Amsterdam, este pliabil pe constiinta romaneasca.
Cei de la Accept imi spuneau ceva legat de fanatism religios. Domne', sa ne intelegem: nu inseamna sa fii fanatic religios daca ai un punct de vedere si nu esti de acord cu casatoriile dintre HTL. Nu inseamna ca devenim retrograzi, tampiti sau batuti in cap, ci pur si simplu nu suntem de acord cu acest lucru. Iar daca tot vorbim de democratie, atunci trebuie sa se tina cont de ceea ce vor romanii in majoritatea lor covarsitoare.
Ca atare, atata timp cat exista parlamentari cu coloana verticala, anumite reglementari de la Bruxelles asa cum este si aceasta legata de casatoriile intre HTL, nu se vor adopta de catre noi, cei care credem, stim si nu concepem sa destramam familia romaneasca.
Pentru ca PDL crede in faptul ca, alaturi de prieteni, colegi si familie, suntem IMPREUNA LA BINE SI LA GREU!

O scrisoare catre senatorul Iulian Urban:

NU sunt de acord cu modificarile la Codul Penal care permit casatoria homosexualilor

Aveti dreptate d-le Senator!
Subcomisia de cod civil si-a indeplinit mandatul cu seriozitate.
A lucrat bine, a fost transparenta si receptiva la amendamente si propuneri din partea cetatenilor si societati civile. Insa lucrurile nu s-au petrecut la fel la subcomisia de cod penal condusa de Victor Ponta. Proiectul codului penal este acum pe alocuri mai prost decat cel venit de la Ministerul Justitiei. Sunt multe chestiuni in care comisia lui Ponta s-a razgandit in ultimele doua zile si a facut unele modificari greu de acceptat. Dv. si comisia de cod civil ati interzis casatoria homosexualilor, dar comisia lui Ponta o recunoaste din punct de vedere penal. Aceasta ca sa dau numai un exemplu, pe care dv il cunoasteti.
Codul civil ar putea intra in procedura de adoptare imediat, dar codul penal nu.
Din partea a trei organizati civice au fost depuse la comisia Ponta vineri mai multe amendamente, unele formulate de mine inca din luna martie precum si unele noi, prilejuite de ispravile juridice ale comisiei Ponta. Vi le trimit si dv. spre a vedea ca proiectul de cod penal nu e deloc apt de adoptare. Mai sunt si alte greseli in proiect, dar le-am lasat deoparte, ca mi s-a facut lehamite de atata lipsa de profesionalism.
Judecati si dv., infracţiunea de violare a secretului corespondentei a fost mutata de la infractiunile contra libertatii persoanei la infractiunile de serviciu. Pe ce baza? Nu ma intrebati.
Cu stima,
V. Stanescu

Vezi
Amendamentele Pro-Vita

si
http://www.romaniamurdara.ro/

No comments: