Pages

Friday, May 29, 2009

CONFERINTA "Dictatura si Martiraj", duminica, la CLUJ. Casa Municipala de Cultura. Ora 17.00. INVITATI SURPRIZA - ANUNT si AFIS

Problema cipurilor biometrice introduse in actele romanilor, fara consultare populara, si omagierea martirilor din inchisori vor fi doua dintre temele conferintei "Dictatura si Martiraj", organizata duminica de Centrul Rezistentei Anticomuniste, cu incepere de la orele 17.00, la Casa de Cultura a Municipiului Cluj Napoca din Piata Unirii 24.
Despre suferinta si biruinta din inchisorile comuniste vor vorbi profesorul Raul Volcinschi, 16 ani in inchisorile comuniste si fostul detinut politic Nicolae Purcarea, cu 20 de ani de temnita grea, ambii trecut prin arhipelagul Gulagului romanesc si "colegi" de recluziune cu Constantin Noica, Mircea Vulcanescu, Petre Tutea, Parintele Arsenie Papacioc, teologul I.V Georgescu si Traian Trifan.
Parintele prof dr Mihai Valica, va introduce lucrarea "Dictatura Biometrica", realizata de Fundatia Petru Voda si Asociatia Civic Media, in care sunt cuprinse analize ale unor autori romani si documente europene si americane dar si cuvinte duhovniciesti si ale sfintilor parinti privind era controlul total, perfectionat prin intermediul tehnologiei RFID.
Parintele Mihai Valica este autorul primului studiu despre pericolul actelor biometrice, scris imediat dupa apelul Parintelui Justin Parvu, de pe 14 ianuarie. Monahul Filotheu Balan, coordonator al lucrarii "Dictatura Biometrica", va prezenta la randul sau rezultatele campaniei pentru Referendum anti-cip, pentru care s-au strans, pana acum, peste 500.000 de semnaturi.
Organizatorii promit si invitati surpriza speciali.

No comments: