Pages

Thursday, July 16, 2009

PARTENERA COMPANIEI DAN PURIC - PSD, LOREDANA GROZA, si-a lansat cartea SEXTING si da sfaturi copiilor: Tati ii da lui mami un sos special pe outul ei



Partenera lui Dan Puric la comanda de ziua liderului PSD, Mircea Geoana, - Vezi VIDEO - Loredana Groza, a lansat vinerea trecuta ultima sa "creatie": "Sexting". Catavencu a intervievat-o:

REALITATEA.NET - Mircea Geoană a închiriat foaierul Teatrului Bulandra pentru sărbătorirea zilei sale de naştere

Loredana Groza: Sexting-ul e un cuvînt nou, e un cuvînt care a venit odată cu revoluţia asta virtuală şi, practic, s-a declanşat odată cu apariţia Internetului, odată cu apariţia telefoniei mobile, sex şi texting. Este transmiterea de mesaje sexuale. Dacă eşti plecat sau dacă îţi e dor, e singurul mod de a putea comunica şi de a putea rămîne într-un contact intim, chiar dacă eşti la distanţă.

Cum nu ne-am lămurit prea tare, am dat o căutare comodă, pe Wikipedia. Sexting-ul este actul de a transmite mesaje cu conţinut explicit sexual, cel mai des fiind folosit telefonul mobil. Mesajele pot să conţină şi imagini. Sexting-ul a apărut la începutul anului 2005 şi este folosit mai mult de adolescenţi. Deci e un fel de linia fierbinte, dar gratis.

Rep.: Ai făcut sexting?
L.G.: Da. Cu siguranţă. Uite, şi acum fac, cu toată lumea.
Rep.: Ai avut şi orgasm?
L.G.: Să ştii că asta îmi doresc. Citind această carte, să provoc orgasme cerebrale, măcar, dacă nu de altă natură. Se poate orice şi cred că dacă ai vorbele la tine şi ştii să simţi momentul se poate provoca şi un asemenea climax.
„Orice lucru,
dacă nu îl practici,
ca şi sexul, se uită“
Rep.: Cum e viaţa ta sexuală după 30 de ani şi după un copil? Eşti cumva mai femeie?
L.G.: Cred că femeia este într-o continuă schimbare. Cu siguranţă femeia este ca vinul, cu cît se experimentează într-ale vieţii, cu atît o relaţie e mai pasională şi mai focoasă. Cu siguranţă ne cunoaştem mai bine trupul, ne cunoaştem mai bine mintea, ceea ce ne place, ceea ce ne dorim, avem curajul să spunem lucrurilor pe nume, mult mai bine decît la 20 de ani.

Cităm din carte (pag. 21), ca să ilustrăm conceptul de femeie experimentată.
„Mami, cum se fac bebeluşii?“
„Cum să-ţi explic, Elena, la început este un ou.“
„Ca un ou de găină?“
„Nu, mai mic.“
„Ca un ou Kinder?“
„Nu, mami, mult mai mic, este foarte mic şi tati îi dă lui mami… Tati îi dă lui mami un sos special.“
„Din ăla de la McDonald’s?“
„Cine ştie, posibil.“
„Cum ţi l-a dat, într-un hamburger?“
„Da.“
„Îmi plac hamburgerii, noapte bună, mami!“

Rep.: Ce zice soţul tău de toată chestia asta cu sexul?
L.G.: El e încîntat şi m-a încurajat să scriu. Sînt perioade în care nu scriu, iar el îmi spune că trebuie să scriu. Pentru că orice lucru, dacă nu îl practici, ca şi sexul, se uită sau poţi pierde multe detalii.
Rep.: Lămureşte-ne tu: cît de greu e să scrii?
L.G.: Tatăl meu e scriitor de cărţi pentru copii. E un virus în familie. De la mama am moştenit vocea şi de la tata scrisul. El, spre deosebire de mine, scrie în fiecare zi. Mi-ar plăcea să am apetitul lui de a scrie, cîteodată mă blochez, pentru că a scrie e un lucru intim şi de multe ori trebuie să-ţi depăşeşti nişte bariere pe care le ai tu. Am scris pentru că mi-am descoperit femeia din mine şi am încercat să spun asta cu gura mare şi să le arăt femeilor care îşi pierd încrederea în ele sau care cred că dacă au copii sau au depăşit o vîrstă nu mai sînt în stare să trăiască viaţa la intensitate şi să se bucure de dragoste aşa cum merită.

Răsfoim în continuare cartea. La pagina 61 găsim ceva mult mai interesant despre dragoste: Dacă dai căutare pe Google pentru cuvîntul „clitoris“, apar de două ori mai puţine referiri decît găseşti pentru „penis“. Şi te întrebi de ce această diferenţă, cînd femeile sînt, se ştie, mai multe decît bărbaţii. N-am chef să fac pe feminista acum, dar chiar nu-i corect. De ce clitorisul e mai puţin popular decît penisul, cînd, vorba aceea, pe el s-a clădit lumea?

Loredana: "Tati i-a dat lui mami un sos special" (VIDEO)

2 comments:

Dani said...

Mai bine statea in banca ei. Inca o dovada ca artistii trebuie SA CANTE, nu sa vorbeasca sau sa "scrie". Si Mihaela Radulescu a mai scris dar ea mai are o profunzime in ceea ce scrie, transmite o emotie, un sentiment, un vocabular. Lori a umplut o jumatate de carte cu cuvantul SEX, l-a pus pe cel care a filmat interviul sa ii filmeze intai chilotii si a lansat cartea. Lucrurile de calitate nu se fac pe ce ai in chiloti. Chiloti are toata lumea si FEMEI sunt toate persoanele care nu sunt barbati. Unele mai serioase, altele mai usoare, care isi vand produsul cum stiu ele mai bine.

Anonymous said...

Dani, ea si-a construit toata cariera pe ce are in chiloti sa fim seriosi.Dar noroc ca a dus-o capul sa faca un copil cui trebuie si acum profita din plin de pe urma asta.Se combina cu cine vrea, in paralel il tine si pe Boncea in priza sa o distribuie in filme. Intotdeauna a stiut sa profite si inca o face foarte,foarte bine.