Wednesday, July 15, 2009

CRESTINUL GEOANA comanda, CRESTINUL PURIC executa. CRESTINA GEOANA comanda, CRESTINUL BAZAC executa-Propaganda Gardasil prin Fundatia Renasterea VIDEO

Crestinul Puric, comanda de la crestinul Geoana

"Noi putem defini lucrul acesta asa: sa spunem ca sintem un Market pentru Uniunea Europeana, sintem Post-Avion pentru americani, sintem o Gorenje pentru rusi, sintem o tara devastata de neocomunism. Eu spun atit: nimic din toate acestea nu sintem si toate deodata si pe rind. In final sintem un neam suferind! Sintem mai mult decit atit. Sintem un neam care trebuie sa se invete sa se ridice in numele lui Hristos la demnitatea crestina. Asta este tot".
Spectaculos, interesant si inaltator. Cine spune toate a-cestea? E Dan Puric, noua ve-deta a intelectualitatii crestine. }ine conferinte, da spectaculoase interviuri la TV, cartile i se vind prin biserici. Are un discurs hipnotizant, se vede la el placerea jocului si a cuvintelor, te nauceste cu citate din virgula in virgula, face "construct"-uri lingvistice neasteptate, transmite o stare de nevorbit absolut irezistibila.
Da pilde, construieste para-bole, povesteste intimplari personale de-a dreptul magice.
Se uita neincrezator la Occi-dent, vede in România centrul lumii, ne descrie cum se lupta ro-mânul neaparat crestin cu istoria altora care da navala peste istoria noastra (poporanism, românitorism, ceva-ceva din gindi-rism, nimic nou sub soare).
Simti ca vrea sa epateze dar, mai stii, nu te poti juca cu iluminarea lui Dan Puric, poate e chiar reala, profunda, mistuitoare, de aici si fascinatia pe care o are asupra publicului.
Ales, luminat si strafulgerat de durerea acestui neam suferind, Dan Puric traieste in taria spirituala a unei constiinte care simte enorm si vede monstruos. Dan Puric sufera cu bucurie pentru acest popor, dar viata il mai aduce cu picioarele pe pamint. Iata de ce la aniversarea crestinului Geoana actorii din cadrul companiei lui Dan Puric i-au oferit acestuia un spectacol de teatru. Cum crestinul Geoana e in campanie electorala pentru postul de presedinte al României, prezenta oamenilor lui Puric la aniversare (artistul este in concediu) poate fi interpretata ca un sprijin acordat liderului PSD.
Intrebat despre aceasta arzatoare chestiune, Dan Puric a declarat ca spectacolul... “nu are o dimensiune electorala, ci o dimensiune financiara. E o comanda”. Adica, e pe bani. O sa ziceti: si ei, artistii, din ce sa traiasca?
Ar fi raspunsul: da, dar de la un politician care vrea sa "fure" din imaginea pozitiva a unui artist? Poti intelege ca Dan Puric este un Market pentru Mircea Geoana.
Dar daca e comanda financiara, e greu de comentat. Important e sa salvam acest popor napastuit. Iar Dan Puric, in carti si interviuri, o face cu succes. Chiar si la sarbatorirea unui politician.
Asa ca, Dan Puric ar trebui s-o lase mai moale cu acest popor care sufera. Mare dezamagire!
Gheorghe Voicu
Comanda Gardasil pentru Fundatia Familiei Geoana

Fundaţia „Renaşterea", patronată de Mihaela Geoană, soţia preşedintelui PSD Micea Geoană, gestionează o parte dintre fondurile dirijate de ministerul condus de Ion Bazac, un apropiat al familiei, destinate prevenirii cancerului de col uterin la fetiţe.

Uite vaccinul, nu e vaccinulAnul trecut, Fundația "Renașterea pentru Educație, Sănătate și Cultură", condusă de Mihaela Geoană, soția liderului PSD, a fost recunoscută, prin hotărâre aprobată de Guvern, ca fiind de utilitate publică, statut care conferă, printre altele, drept preferențial la bunuri proprietate publică și fonduri bugetare. Efectele nu s-au lăsat așteptate, mai ales după ce ministerul Sănătății a fost încredințat de Geoană unuia dintre oamenii săi de casă, Ion Bazac. În mandatul acestuia, s-a decis ca fondurile alocate vaccinării preventive contra cancerului de col uterin să fie utilizate pentru alte acțiuni de prevenire, mai ales din cauza reticenței unor părinți față de vaccinul respectiv. Acum câteva luni, Ion Bazac a decis personal stoparea, pentru cel puțin un an de zile, a vaccinarii împotriva HPV și a decis, totodată, ca fondurile rămase necheltuite din cele 23 de milioane de euro alocate programului să fie dirijate către o amplă campanie națională de informare cu privire la vaccinarea anti-HPV. Vârf de lance al campaniei respective a fost desemnată chiar fundaţia Mihaelei Geoană, iar aceasta primit spre administrare fondurile guvernamentale, despre care Bazac afirmă că nu provin de la buget, ci de la companiile care produc vaccinuri anti-cancer. Mai trebuie spus că fundația soției lui Geoană a încercat să obțină fonduri ministeriale și pe vremea fostului ministru, Eugen Nicolăescu, potrivit unor surse apropiate liberalului, fără succes, însă.

Mihaela Geoană nu știe câți bani a primit de la Bazac

Contactată de Inpolitics, Mihaela Geoană a admis că Fundaţia pe care o cârmuieşte se ocupă, într-adevăr, de aceste proiecte de prevenire dar, a explicat că nu este în măsură să ofere mai multe informaţii, inclusiv legate de fonduri. „Suntem implicaţi (Fundaţia „Renaşterea" n.r.) în lupta împotriva cancerului de ani de zile. Da, avem o serie de programe de prevenire a cancerului de col uterin. După cum ştiţi probabil, eu nu sunt medic. Vă pot pune în legătură cu directorul de PR al Fundaţiei pentru mai multe detalii", ne-a spus, politicoasă, Mihaela Geoană. La rândul ei, şefa departamentului de comunicare, Cătălina Negara, ne-a declarat că Fundaţia „Renaşterea" este, într-adevăr, partenera Ministerului Sănătăţii în implementarea programului de prevenire al cancerului uterin. Ea a adăugat că nu ştie care este suma fondurilor alocate, dar a accentuat parafarea şi existenţa parteneriatului „Renaşterea"-Ministerul Sănătăţii. "Nu cunosc detalii despre fonduri. Suntem parteneri ai Ministerului Sănătăţii în aceste proiecte de prevenire a cancerului la femei. În principal, prevenirea constă în mediatizarea şi explicarea corectă în faţa opiniei publice a problemelor ridicate de cancer, în toate formele sale", ne-a explicat Cătălina Negara. Decizia guvernamentală care a dat undă verde Fundaţiei „Renaşterea", condusă de soţia preşedintelui PSD, în a gestiona fondurile alocate combaterii cancerului de col uterin, a pus pe jar lumea medicală din Capitală, şi nu numai. Mai mulţi directori de spitale, contactaţi de Inpolitics, şi-au manifestat suspiciunile față de o astfel de hotărâre, dar teama de represalii îi face să nu iasă la rampă, pe marginea subiectului. Pe de altă parte, în urmă cu mai multe săptămâni s-a vehiculat că fundația Mihaelei Geoană va fi luată la puricat de anumite organisme de control din cauza suspiciunii deturnării de fonduri, dar soția liderului PSD a declarat revistei Q Magazine că, tocmai pentru că se așteaptă la asemenea lucru ține permanent la îndemână actele fundației: „pot să facă orice control, noi suntem pregătiți, suntem cu totul clar". (Răzvan Gheorghe)


REALITATEA.NET - Mircea Geoană a închiriat foaierul Teatrului Bulandra pentru sărbătorirea zilei sale de naştere

2 comments:

Uniristu said...

PURIC, PURIC, PSD!

Cum zicea el prin conferintele lui din vremuri apuse "PURIC, PURIC, PCR!" amuzandu-se de cum ar suna. Pana la urma a inceput sa-i placa genul asta ...

Daca intra banu' merge nu? Ca doar ce-are daca il ajuta si pe el putin? saracutu' ... Poate ii gaseste nea Geoana (in ca ca ajunge presedinte) vreun loc prin guvern.
Mai bine sa stea in locul lui acolo la Rapsodia si sa ne lase ca ...
Doamne fereste!

mari said...

In primul rand ca nu vad care e legatura intre cele doua articole.. asta o data. A doua, traim intr-o lume libera, deci nu va mai legati de zilele de nastere ale oamenilor ca nu se cade. Si in fine.. din nou barfe despre vaccinul anti-HPV? Probabil ca preferati sa moara jumate din femeile din Romania decat sa se deruleze o campanie de informare de succes, de catre o fundatie care intamplator este condusa de Mihaela Geoana.. Traim intr-o lume cu susul in jos daca in locul binelui, puneti barfa pe podium!