Pages

Thursday, July 16, 2009

DE CE NU S-AU CONFISCAT BANNERELE ANTIROMANESTI fluturate de extremistii maghiari sub nasul Jandarmeriei?! VIDEO/FOTO



REALITATEA.NET - 500 de suporteri ai echipei Ujpest au intrat în România! Ultraşii maghiari au provocat incidente şi au scandat " Ţiganii"
Trenul de la Budapesta a ajuns în Vama Curtici la ora 5 dimineaţa şi a staţionat în vamă timp de o jumătate de oră. Peste 40 de jandarmi şi poliţişti au luat toate măsurile de securitate ca să evite orice incident.

În gara Curtici, suporterii au afişat chiar şi un banner în limba română cu harta Ungariei Mari şi mesajul "Transilvania, Ţară Ungurească".

Incidentele nu au încetat să apară pe parcursul deplasării suporterilor maghiari înspre Bucureşti.

În gările din Deva şi Simeria, mai mulţi fani ai lui Ujpest au aruncat cu doze de bere şi au stropit cu suc şi apă persoanele aflate pe peron. Mai mult, ultraşii maghiari au scandat "Ţiganii!" şi "Gipsy"!

Garnitura cu suporteri maghiari este aşteptată să ajungă la Bucureşti în jurul orei 16, informeaza Realitatea TV.

Conform informatiilor noastre, extremistii vor fi intampinati cum se cuvine, cu paine, dar mai ales cu sare: PANONIA, PAMANT ROMANESC!

1 comment:

Alex sau cum vreți voi said...

Ah ce m-as bucura sa-i batem ...
Iar referitor la comportament, astia nici nu se compara cu noi. Sunt si la noi ultrasi dar nu prea am auzit sa se comporte asa. Poate o s-o faca pentru prima oara la returul din ungaria. Ungaria pamant romanesc! :)