Pages

Sunday, July 12, 2009

CHISINAUL RECURGE LA VECHILE PRACTICI KGB: SEX. Un consul roman prins video in pozitia misionarului, la fel ca un consul britanic la Ekaterinburg

Scandal sexual la Chişinău cu un diplomat român în rol principal
Scris de George Roncea
Redacţia „Curentul“ a primit un film realizat cu o cameră ascunsă care înfăţişează un domn prezentat drept diplomat român executând o reuşită partidă de sex cu o domnişorică bine făcută, moldoveancă, nu din Tecuci, însă, ci de la Chişinău, după acşent. Domnul şi domnişorica au şi dialog, se discută şi despre unele treburi de serviciu, însă nu treburi cu conotaţii ce interesează siguranţa naţională, ci chestiuni ce o interesează pe bunăciunea ce pare să lucreze la consulatul român de la Chişinău.

Montajul filmului - realizat în stilul documentarelor Mosfilm - introduce un generic cu accente politice tipice propagandei regimului comunist de la Chişinău. Mai exact, se insinuează grosier că s-ar acorda „cetăţenie şi deschide vize în România doar celor care îl excită spiritual“ pe consulul român Ion Nuică. Limbajul genericului, maniera realizării montajului şi utilizarea precară a limbii române trădează nişte angajaţi ai SIS-ului moldovenesc care nu au studiat în România, deşi SIS-ul are destui lucrători cu studii făcute la universităţile româneşti. La solicitarea ziarului „Curentul“, biroul de presă al MAE a confirmat, practic, dezvăluirile noastre precizând că s-a procedat la rechemarea de la post a consulului român la Chişinău, Ion Nuică.
Continuarea si Video la
Scandal sexual la Chişinău cu un diplomat român în rol principal
Curentul - luni, 13 iulie 2009

1 comment:

Cornel M said...

Lasa ca si consulului asa ii trebuie... Chiar nu stia la ce stadiu sunt relatiile romano-moldovene si ca trebuia sa se astepte la una ca asta? In ce domeniu era consulul? Al cizmariei sau al diplomatiei? Dupa parerea mea a primit ce a meritat ca nu si-a tinut pantalonii pe el! Distractie a vrut, distractie a primit!