Pages

Sunday, March 15, 2009

VOX POPULI la SENAT: 200.000 de mii de romani cer, ca si Parlamentul European, sa se respinga adoptarea prea grabita a Legii Pasapoartelor Biometrice

UPDATE ORA 17.00: Ceea ce am previzionat s-a intamplat: ADOPTARE TACITA. LIPSA DE CVORUM. SENATUL NU SI-A ASUMAT PROIECTUL. IN NICI UN MOD. MERGEM MAI DEPARTE: CAMERA DEPUTATILOR!
Frati Romani, scrieti din nou, cu incredere in izbanda, tuturor Senatorilor Romaniei, sau separat, celor care va reprezinta in Colegiul si judetul Dvs, conform listelor de mai jos. Dezbaterile si votul de azi se vor desfasura dupa orele 14.00, cand o demonstratie de protest va incepe langa Senatul Romaniei. Anuntati-va asadar toti prietenii si de aceasta campanie de e-mail, care poate fi salvatoare. Este posibil ca proiectul de lege sa nu intruneasca cvorumul si atunci sa plece spre Camera Deputatilor, care este for decizional, prin adoptare tacita. Dar ar fi minunat daca aceasta Hotarare abuziva a Guvernului Tariceanu ar merge mai departe asa cum merita: RESPINSA!

Stimate Senator Roman (sau ungur),

Stiu ca ai azi un program incarcat si, printre atatea sute de mesaje si lucruri de facut, nu ai neaparat timp sa citesti acest mesaj. Dar te rugam, pentru ce te-am votat, sau pentru ca in curand vin alegerile parlamentare si, poate, conteaza si votul meu, pentru partidul tau, sa tii cont atat umila mea parere cat si, mai ales, de cea a Parlamentului European. Iata, forul suprem european - ca si unii colegi parlamentari din PSD si PDL, citati mai jos - a inceput sa se indoiasca de necesitatea Pasapoartelor si actelor de identitate electronice ca si a bazelor de date biometrice:
Saptamana trecuta, Parlamentul European a adoptat un Raport care analizează propunerile Comisiei Europene referitoare la noi măsuri pentru sporirea securităţii şi facilitarea călătoriilor cetăţenilor care provin din ţările terţe. Raportul a fost adoptat cu 600 voturi pentru, 46 împotrivă şi 30 de abţineri, dupa cum informează un comunicat al biroului român de presă de la PE, iar in ceea ce priveşte "Protecţia datelor şi probleme legate de datele biometrice", Raportul arată că "siguranţa datelor biometrice nu este absolută şi acestea nu sunt în toate cazurile corecte".
Deputaţii europeni solicită, în acest raport referitor la spaţiul Schengen şi la gestionarea frontierelor, crearea unui protocol-standard pentru folosirea şi schimbul de informaţii privind datele biometrice, informează NewsIn. De asemenea, ei pun la îndoială practica "colectării masive de date" personale de identitate.
Prin urmare, dupa cum publica si ziarul Adevarul din 10 martie a.c., deputaţii europeni consideră că ar trebui să existe întotdeauna proceduri alternative, iar profilurile de risc ar trebui elaborate mai bine. Europarlamentarii mai solicită prin raportul menţionat crearea unui protocol-standard pentru folosirea şi schimbul de informaţii privind datele biometrice si afirma ca folosirea datelor biometrice ar trebui să facă obiectul unui standard de calitate pentru a se evita divergenţele în materie de acceptare dintre diferitele sisteme folosite de statele membre, se mai arată în raportul citat la http://www.adevarul.ro/articole/pe-nu-vede-necesitatea-colectarii-datelor-biometrice-1.html.
In acelasi timp, pe 25 februarie a.c., Raportorul grec din Grupul PSE Stavros Lambrinidis a facut din partea Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne o propunere de Recomandare a Parlamentului European adresată Consiliului privind consolidarea securității și a libertăților fundamentale în rețeaua Internet, cu termen de dezbatere la sfarsitul lunii martie.
In aceasta Propunere de Recomandare se solicita Comisiei Europene, printre altele, urmatoarele:
"(w) să reamintească faptul că transferul de date personale către țări terțe trebuie să se efectueze în conformitate cu dispozițiile prevăzute, printre altele, de Directiva 95/46/CE și de Decizia-cadru 2008/977/JAI;
(x) să atragă atenția asupra faptului că dezvoltarea „internetului obiectelor” și utilizarea sistemelor de identificare prin frecventa radio (RFID) nu ar trebui să se facă în detrimentul protecției datelor și drepturilor cetățenilor;
(zb) să solicite Comisiei să efectueze un studiu aprofundat privind toate aspectele legate de respectarea vieții private în cazul publicității online."
"Monitorizarea indivizilor ar putea transforma pe furiş societăţile noastre într-o societate Big Brother“, a spus socialistul grec Stavros Lambrinidis săptămâna trecută, în cadrul unei audieri publice pe tema protecţiei datelor pe internet. Din cauza acestui dezechilibru de putere, limitele consimţirii vor reprezenta „cea mai mare bătălie“ în următorii ani în cadrul dezbaterii privind siguranţa datelor personale pe internet. Pentru domnul Lambrinidis, este necesar „consimţământul clar al utilizatorului“, se arata in informarea publica a Parlamentului European, disponibila alturi de Propunerea de Recomandare la http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A6-2009-0103+0+DOC+XML+V0//RO&language=RO.
Cu alte cuvinte, se constata la nivel european, ca si la noi, ca nu exista inca un studiu si o dezbatere aprofundate pe tema datelor biometrice, o problematica extrem de sensibila atat pentru securitatea persoanei cat pentru si siguranta nationala. Totodata este de subliniat ca Raportul Lambrinidis va fi dezbătut de deputaţii europeni în plen la sfârşitul lunii martie, dupa cum informeaza Parlamentul European in articolul de informare Siguranţa datelor personale pe internet
Atunci, ne intrebam si va intrebam, de ce trebuie sa se grabeasca Senatul Romaniei si apoi, imediat, dupa ziua de luni, Camera Deputatilor, pentru a adopta un proiect de lege emis pe ultima suta de metri de Cabinetul PDL Tariceanu, intr-o maniera indoielnica, si fara nici o dezbatere publica?
Pe de alta parte, iata ce spun si alti colegi parlamentari, care intre timp s-au informat asupra problematicii. Intr-o emisiune de la Antena 2, disponibila aici - http://www.antena2.tv/arhiva?eid=87&data=13.03.2009&sx=03-13-1-2009 -,
Deputatul PSD Matei Bratianu afirma: "PF Daniel nu poate decide pentru mine. Am dreptul la alegere. Eu aleg fara cip biometric. Voi cere oficial Guvernului Boc blocarea Pasapoartelor Biometrice pana la realizarea unui dezbateri nationale. Nu vreau sa fiu urmarit. Am refuzat si sa primesc salariul pe card. Sunt lucruri care tin de intimitatea mea. Nu poti sa spui ca in Romania sunt 21 de milioane de infractori ca sa fim cu totii amprentati."
Iar Senatorul PSD Dan Sova, avocat, intareste spusele colegului sau: "Am fost impresionati de numarul urias de e-mail-uri pe care le-am primit de la oameni ingrijorati inainte de vot! M-a deranjat la dezbaterile de la Comisia Juridica absenta fisei financiare a proiectului. Care sunt cheltuielile de la bugetul de stat? Am aflat ca peste jumatate de miliard de euro! Ca senator al Romaniei nu pot sa inteleg de ce ne grabim sa introducem aceste pasapoarte, mai ales cand populatia - e foarte clar - nu le vrea. Eu personal nu cred ca aceast proiect va primi luni 69 de voturi, cat este necesar pentru o lege organica".
Iata deci si o ingrijorare legitima privind Afacerea Pasapoartelor. Chiar, unde se duc banii? Stim ca, dupa informatiile noastre, un lider de partid ar fi afirmat: "Mai, raspundeti cu capul la vot: astia sunt banii nostri de prezidentiale!" . Dar, ne intrebam noi, peste cine vrea liderul respectiv sa fie presedinte? Peste un popor pe care nu-l respecta? Speram sa nu fie asa...
De cealata parte a Coalitiei de Guvernamant, deputatul PDL Florin Postolachi, care este presedintele Asociatiei 15 Noiembrie 1987, a muncitorilor anticomunisti care s-au ridicat la Brasov impotriva dictaturii, afirma azi: "Asociatia Civic Media, condusă de Victor Roncea, a iniţiat un protest şi a solicitat preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi Comisiei pentru Drepturile Omului a Camerei Deputaţilor, al cărei secretar sunt, să organizeze o dezbatere a parlamentarilor români cu ONG-urilor din România şi cu Biserica Ortodoxă Română pe tema unei petiţii semnate de 100.000 de oameni care sunt împotriva introducerii paşapoartelor biometrice. Nu ştiu cine şi-ar dori să fie urmărit, eu am, din 1987, temerea asta vizavi de urmărire şi de ascultare. Din punctul meu de vedere, acest paşaport este o insultă. Nu înţeleg de ce noi, românii, trebuie să fim primii la astfel de trăznăi. Văd că am luat de bună această ordonanţă a Guvernului Tăriceanu. Cred că niciunul dintre membrii Asociaţiei „15 Noiembrie 1987” nu şi-ar dori să aibă amprentele şi faţa pe un paşaport, pe al cărui cip trebui trecute şi datele personale. Nu voi fi niciodată de acord cu acest gen de urmărire".
Intre timp, cele 100.000 de semnaturi de la data acestei declaratii, sfarsitul lunii trecute, s-au dublat. Astazi, 200.000 de romani cer prin semnatura si toate datele lor personale, pe care le-au trimis olograf Parintelui Justin Parvu de la Manastirea Petru Voda, initiatorul Apelului, si pe care le putem pune la dispozitia dvs, sa se opreasca acest tavalug anti-Constitutional. In curand vor fi 300.000, apoi 500.000 de romani care vor putea cere un Referendum national si o cuvenita dezbatere publica, stiintifica si religioasa in acelasi timp.
Un alt senator PDL, cunoscutul avocat Iulian Urban, vicepresedintele comisiei juridice din Senat, este la fel de intransigent si solicita respectarea drepturilor majoritarilor ortodocsi ai acestui popor. Iulian Urban afirma privitor la protestele societatii civile responsabile facute vizibile zilele acestea: “A fost o reactie a societatii civile extraordinara. Nu am mai vazut asa ceva niciodata. O mobilizare de exceptie, in contextul in care in cursul zilei Parlamentul European a adoptat cu 600 de voturi pentru, 46 impotriva si 30 de abtineri, un Raport in care se spune ca siguranta datelor biometrice nu este absoluta”. Iata ce au scris cetatenii invocati de Urban: http://victor-roncea.blogspot.com/2009/03/vox-populi-vox-dei-senator-roman-nu-ma.html.
Totodata, nu in ultimul rand, batranul Duhovnic Justin Parvu, cu 17 ani de temnita grea, se roaga pentru tine si viitorul acestui neam si afirma cu putere: "Noi nu avem nevoie de sisteme de control - de acte de identitate electronice, de cărţi de identitate, de carnete de conducere electronice, ş.a.m.d. Controlul nostru este Adevărul şi Dreptatea cu care ne-am născut din liberul arbitru cu care ne-a creat bunul Dumnezeu. Cine vrea poate să-şi construiască viaţa cum doreşte: să-şi pună fluturi în vârful nasului, bicicletă la ureche sau să strige pe străzile Bucureştiului: “Vrem incest! Vrem uciderea pruncilor! Vrem homosexualitate! Vrem să avem cipuri!”. Noi credem că fiecare poate să-şi păstreze conştiinţa fără să atace caracterul neamului românesc." Apelul integral la http://victor-roncea.blogspot.com/2009/03/apelul-parintelui-justin-parvu-catre.html.
Iata de ce, draga Senator Roman (sau ungur) ar trebui sa te mai gandesti inainte de a accepta, poate, sa votezi ca o masina intoarsa cu cheia sau impinsa de la spate de interesele partidului. De asta te-am ales uninominal: ca sa votezi cu mintea ta, cu inima si sufletul tau!
Daca si Europa isi pune intrebari, de ce sa fim noi cobaii unor experimente biometrice, o stiinta care, pe viitor, se va apropia periculos de mult de eugenie? Nu suntem nazisti si tocmai am scapat de comunism.

Gandeste-te la viitorul acestei tari inainte de a vota! Poporul, parintii, copiii si fratii tai iti vor fi vesnic recunoscatori.

Senator Roman, nu ma trada!

Un simplu cetatean, cu numele de

________________________

16.03.2009

1. Aproape toate adresele:

udmr@senat.ro, senator_fekete@yahoo.com, cseke.attila@senat.ro, albert.almos@senat.ro, verestoy@senat.ro, gyfrunda@senat.ro, gyorgy.frunda@yahoo.com, gyerko.laszlo@senat.ro, bokor.tibor@senat.ro, gunthner.tibor@senat.ro, puiu.hasotti@senat.ro, emilian.francu@senat.ro, liviu.pasca@senat.ro, cezar.magureanu@senat.ro, sever.cibu@senat.ro, cornel.popa@senat.ro, cristian.david@senat.ro, cristi.david@senat.ro, cristian.topescu@senat.ro, dan.rusanu@senat.ro, gabriel.berca@senat.ro, crin.antonescu@senat.ro, ioan.ghise@senat.ro, liviu.campanu@senat.ro, cristi.bigiu@senat.ro, marius.nicoara@senat.ro, minerva.boitan@senat.ro, mircea.diaconu@senat.ro, nicolae.robu@senat.ro, ovidius.marcutianu@senat.ro, paul.ichim@senat.ro, raymond.luca@senat.ro, tmelescanu@senat.ro, tiberiu.prodan@senat.ro, varujan.vosganian@senat.ro, vasile.mustatea@senat.ro, vasile.nedelcu@senat.ro, igasconstantin@yahoo.com, gheorghe.birlea@senat.ro, gmbarleasen@gmail.com, thmocanu@yahoo.com, toader.mocanu@senat.ro, marian_rasaliu@yahoo.com, marian.rasaliu@senat.ro, alexandru.peres@senat.ro, mocanu.alexandru@gmail.com, alexandru.mocanu@senat.ro, anca.boagiu@senat.ro, constantin.dumitru@senat.ro, cristian.dumitrescu@senat.ro, doreljurcan@yahoo.com, dorel.jurcan@senat.ro, parandorin@yahoo.com, dorin.parin@senat.ro, dumitru.oprea@senat.ro, serban.radulescu@senat.ro, gabriel.mutu@senat.ro, georgica.severin@senat.ro, gheorghe.david@senat.ro, ioan.sbirciu@senat.ro, ion.ariton@gmail.com, ion.ariton@senat.ro, ion.bara@senat.ro, ion.ruset@senat.ro, iosifsecasan@yahoo.com, iosif.secasan@senat.ro, iulian.badescu@yahoo.com, iulian.badescu@senat.ro, iulian.urban@gmail.com, iulian.urban@senat.ro, personal@mariusnecula.ro, marius.necula@senat.ro, mihaela_popa7@yahoo.com, mihaela.popa@senat.ro, oltmotor@yahoo.com, mihai.nita@senat.ro, mihai.stanisoara@senat.ro, mihai.hardau@senat.ro, miecea.cinteza@senat.ro, nicolae.dobra@senat.ro, orestonofrei@yahoo.com, orest.onofrei@senat.ro, ovidiu62marian@yahoo.com, ovidiu.marian@senat.ro, petru.basa@senat.ro, petru.filip@senat.ro, radu.berceanu@senat.ro, fodoreanusorin@yahoo.com, sorin.fodoreanu@senat.ro, dr_panturu@yahoo.com, tudor.udristoiu@senat.ro, vasile.blaga@senat.ro, vasile.nistor@senat.ro, vasile.pintilie@senat.ro, viorel.constantinescu@senat.ro, florin_stanculeanu@yahoo.com, biroul_senatorial_medias@yahoo.com, viorel.arcas@senat.ro, balan_p@yahoo.com, trifon.belacurencu@gmail.com, trifon.belacurencu@senat.ro, msbota@yahoo.com, ic_r2003@yahoo.com, ioan.chelaru@senat.ro, laurentiu_chirvasuta@yahoo.com, laurentiu.chirvasuta@senat.ro, sorin.chivu@mecca.ro, laurentiu_coca@yahoo.com, fconstantinescu@ack.ro, florin.constantinescu@senat.ro, alexandru.cordos@tiriacauto.ro, alexandru.cordos@senat.ro, titus.corlatean@psd.ro, titus.corlatean@senat.ro, asenator@zappmobile.ro, avram.craciun@senat.ro, daeapetre2006@yahoo.com, cris_dia@yahoo.com, cristian.diaconescu@senat.ro, ministru@mae.ro, environ179@yahoo.com, mihaita.gaina@senat.ro, mirceageoana@psd.ro, mircea.geoana@senat.ro, geoana@senat.ro, tonigrebla@yahoo.com, grosu.corneliu@yahoo.com, corneliu.grosu@senat.ro, psd@buzau.ro, vasile.ion@senat.ro, ilfov@psd.ro, anghel.iordanescu@senat.ro, sorinconstantinlazar@yahoo.com, botosani@psd.ro, gheorghe.marcu@senat.ro, mardarecatalin@yahoo.com, valsm60@yahoo.com, marian.valer@senat.ro, alexandru_mazare@yahoo.com, alexandru.mazare@senat.ro, suceava@psd.ro, gavril.marza@senat.ro, elenamitreaaa@yahoo.com, elena.mitrea@senat.ro, mironmitrea@mac.com, constanta@psd.ro, nicolae.moga@senat.ro, snicolaescu@gmail.com, cosminnicula@psd.ro, cosmin.nicula@senat.ro, popgheorghe15@yahoo.com, gheorghe.pop@senat.ro, pruneadan@yahoo.com, braila@psd.ro, ion.rotaru@senat.ro, saghian_gheorghe@yahoo.com, iliesarbu@yahoo.com, ilie.sarbu@senat.ro, daniels2002ro@yahoo.com, daniel.savu@senat.ro, doina_silistru@yahoo.com, doina.silistru@senat.ro, dan.sova@sova-avocati.ro, arges@psd.ro, constantin.tamaga@senat.ro, tomadom07@senat.ro, avocati@clicknet.ro, serban.valeca@kranz.ro, liaolgutavasilescu@yahoo.com, cabinet@grivco.ro, catalin.voicu@senat.ro

2. Adresele si senatorii pe Colegii

Municipiul BUCURESTI
Sergiu Nicolaescu- PSD+PC: snicolaescu@gmail.com, sergiu.nicolaescu@senat.ro
Crin Antonescu-PNL: crin.antonescu@senat.ro
Cristian Diaconescu- PSD+PC: cris_dia@yahoo.com, cristian.diaconescu@senat.ro
Anca Boagiu-PDL: anca.boagiu@senat.ro
Vasile Blaga-PDL: vasile.blaga@senat.ro
Cristian Radulescu-PDL: cristian.dumitrescu@senat.ro
Cristian Topescu-PNL: cristian.topescu@senat.ro
Dan Voiculescu- PSD+PC: cabinet@grivco.ro, dan.voiculescu@senat.ro
Catalin Voicu- PSD+PC: catalin.voicu@senat.ro
Ecaterina Andronescu- PSD+PC: e_andronescu@chim.pub.ro, florin_stanculeanu@yahoo.com, ecaterina.andronescu@senat.ro
Radu F. Alexandru-PDL: radu.alexandru@senat.ro
Gabriel Mutu-PDL: gabriel.mutu@senat.ro
Judetul ALBA
Alexandru Peres-PDL : alexandru.peres@senat.ro
Nicolae Dobra-PDL : nicolae.dobra@senat.ro
Judetul ARAD
Ovidiu Marian- PDL: ovidiu62marian@yahoo.com, ovidiu.marian@senat.ro
Costantin Igas- PDL: igasconstantin@yahoo.com, constantin.igas@senat.ro
Avram Craciun- PSD+PC: asenator@zappmobile.ro, avram.craciun@senat.ro
Judetul ARGES
Mircea Diaconu- PNL: mircea.diaconu@senat.ro
Constantin Serban Valeca-PSD+ PC : serban.valeca@kranz.ro, serban.valeca@senat.ro
Constantin Tamaga-PSD+PC: arges@psd.ro, constantin.tamaga@senat.ro
Mircea Cinteza- PDL: mircea.cinteza@senat.ro
Judetul BACAU
Gabriel Berca- PNL: gabriel.berca@senat.ro
Vasile Nistor- PDL: vasile.nistor@senat.ro
Catalin Radu Mardare- PSD+PC: mardarecatalin@yahoo.com, catalin.mardare@senat.ro
Elena Mitrea- PSD+PC: elenamitreaaa@yahoo.com, elena.mitrea@senat.ro
Judetul BIHOR
Zoltan Attila Cseke- UDMR: cseke.attila@senat.ro, udmr@senat.ro
Cornel Popa- PNL: cornel.popa@senat.ro
Petru Filip- PDL: petru.filip@senat.ro,
Ioan Mang- PSD+PC: imang@dec-it.eu, ioan.mang@senat.ro
Judeţul BISTRITA-NASAUD
Danut Prunea-PSD+PC: pruneadan@yahoo.com, danut.prunea@senat.ro
Ioan Sbarciu-PDL: ioan.sbarciu@senat.ro
Judetul BOTOSANI
Marcu Gheorghe-PSD+PC: botosani@psd.ro, gheorghe.marcu@senat.ro
Liviu Campeanu-PNL: liviu.campanu@senat.ro
Dan Augustin Humelnicul-PDL: dan.humelnicul@senat.ro
Judetul BRASOV
Iulian Marian Rasaliu-PDL marian_rasaliu@yahoo.com, marian.rasaliu@senat.ro
Florian Dumitru Staicu-PDL: dumitru.staicu@senat.ro
Titus Corlatean- PSD+PC: titus.corlatean@psd.ro, titus.corlatean@senat.ro
Ioan Ghise-PNL: ioan.ghise@senat.ro
Judetul BRAILA
Ion Rotaru- PSD+PC: braila@psd.ro, ion.rotaru@senat.ro
Sever Constantin Cibu-PNL: sever.cibu@senat.ro, contsantin.cibu@senat.ro
Judetul BUZAU
Viorel Constantinescu-PDL: viorel.constantinescu@senat.ro
Marian Bigiu-PNL: cristi.bigiu@senat.ro
Ion Vasile- PSD+PC: psd@buzau.ro, vasile.ion@senat.ro
Judetul CALARASI
Vasile Nedelcu-PNL: vasile.nedelcu@senat.ro
Constantin Dumitru-PDL: constantin.dumitru@senat.ro
Judetul CARAS-SEVERIN
Gheorghe-Pavel Balan- PSD+PC: balan_p@yahoo.com, pavel.balan@senat.ro
Iosif Secasan- PDL: iosifsecasan@yahoo.com, iosif.secasan@senat.ro
Judetul CLUJ
Mihail Hardau-PDL: mihai.hardau@senat.ro
Serban Radulescu-PDL: serban.radulescu@senat.ro
Marius Nicoara-PNL: marius.nicoara@senat.ro
Alexandru Cordos-PSD+PC: alexandru.cordos@tiriacauto.ro, alexandru.cordos@senat.ro
Judetul CONSTANTA
Alexandru Mazare- PSD+PC: alexandru_mazare@yahoo.com, alexandru.mazare@senat.ro
Nicolae Moga- PSD+PC: constanta@psd.ro, nicolae.moga@senat.ro
Mircea Banias-PDL: mircea.banias@senat.ro
Puiu Hasotti-PNL: puiu.hasotti@senat.ro
Judetul COVASNA
Albert Almos-UDMR: albert.almos@senat.ro
Tiberiu Bokor-UDMR: bokor.tibor@senat.ro
Judetul DAMBOVITA
Andrei Florin Mircea-PDL: andrei.mircea@senat.ro
Adrian Tutuianu- PSD+PC: avocati@clicknet.ro, adrian.tutuianu@senat.ro
Valentin Calcan-PDL: valentin.calcan@senat.ro
Judetul DOLJ
Mircea Geoana- PSD+PC: mirceageoana@psd.ro, mircea.geoana@senat.ro
Lia Olguta Vasilescu- PSD+PC: liaolgutavasilescu@yahoo.com
Radu Berceanu-PDL: radu.berceanu@senat.ro
Tudor Udristoiu-PDL: tudor.udristoiu@senat.ro
Mario Ovidiu Oprea-PNL: mario.oprea@senat.ro
Judetul GALATI
Laurentiu Chirvasuta- PSD+PC laurentiu_chirvasuta@yahoo.com, laurentiu.chirvasuta@senat.ro
Gheorghe Saghian- PSD+PC: saghian_gheorghe@yahoo.com, gheorghe.saghian@senat.ro
Paul Ichim-PNL: paul.ichim@senat.ro
Marius Necula-PDL: personal@mariusnecula.ro, marius.necula@senat.ro
Judetul GIURGIU
Cezar Magureanu-PNL: cezar.magureanu@senat.ro
Vasile Mustatea-PNL: vasile.mustatea@senat.ro
Judetul GORJ
Ion Ruset-PDL ion.ruset@senat.ro
Toni Grebla- PSD+PC: tonigrebla@yahoo.com, toni.grebla@senat.ro
Judetul HARGHITA
Laszlo Gyerko-UDMR: gyerko.laszlo@senat.ro
Attila Verestoy-UDMR: verestoy@senat.ro
Judetul HUNEDOARA
Cosmin Nicula- PSD+PC: cosminnicula@psd.ro, cosmin.nicula@senat.ro
Dorin Paran-PDL: parandorin@yahoo.com, dorin.parin@senat.ro
Dan Radu Rusanu-PNL: dan.rusanu@senat.ro
Judetul IALOMITA
Tudor Panturu-PDL: dr_panturu@yahoo.com, tudor.panturu@senat.ro
Mihaita Gaina- PSD+PC: environ179@yahoo.com, mihaita.gaina@senat.ro
Judetul IASI
Florin Constantinescu- PSD+PC: fconstantinescu@ack.ro, florin.constantinescu@senat.ro
Dumitru Oprea-PDL: dumitru.oprea@senat.ro
Varujan Vosganian-PNL: varujan.vosganian@senat.ro
Mihaela Popa-PDL: mihaela_popa7@yahoo.com, mihaela.popa@senat.ro
Sorin Lazar- PSD+PC: sorinconstantinlazar@yahoo.com, sorin.lazar@senat.ro
Judetul ILFOV
Anghel Iordanescu- PSD+PC: ilfov@psd.ro, anghel.iordanescu@senat.ro
Iulian Urban-PDL: iulian.urban@gmail.com, iulian.urban@senat.ro
Judetul MARAMURES
Marius Sorin Bota- PSD+PC: marius.bota@senat.ro, msbota@yahoo.com
Gheorghe Mihai Barlea-PDL: gheorghe.birlea@senat.ro , gmbarleasen@gmail.com
Liviu Titus Pasca-PNL: liviu.pasca@senat.ro
Judetul MEHEDINTI
Mihai Stanisoara-PDL: mihai.stanisoara@senat.ro , ministru@mapn.ro
Petre Daea- PSD+PC: daeapetre2006@yahoo.com, petre.daea@senat.ro
Judetul MURES
Marko Bela-UDMR: udmr@senat.ro
Gyorgy Frunda-UDMR: gyfrunda@senat.ro, gyorgy.frunda@yahoo.com
Corneliu Grosu- PSD+PC: grosu.corneliu@yahoo.com, corneliu.grosu@senat.ro
Petru Basa- PDL: petru.basa@senat.ro
Judetul NEAMT
Mocanu Toader-PDL: thmocanu@yahoo.com, toader.mocanu@senat.ro
Chelaru Ioan- PSD+PC: ic_r2003@yahoo.com, ioan.chelaru@senat.ro
Marcutianu Ovidius-PNL: ovidius.marcutianu@senat.ro
Judetul OLT
Ion Toma- PSD+PC: tomadom07@senat.ro, ion.toma@senat.ro
Dan Coman Sova- PSD+PC: dan.sova@sova-avocati.ro, dan.sova@senat.ro
Mihai Nita-PDL: oltmotor@yahoo.com, mihai.nita@senat.ro
Judetul PRAHOVA
Georgica Severin-PDL: georgica.severin@senat.ro
Iulian Badescu-PDL: iulian.badescu@yahoo.com, iulian.badescu@senat.ro
Teodor Melescanu-PNL: tmelescanu@senat.ro
Sorin Chivu- PSD+PC: sorin.chivu@mecca.ro, sorin.chivu@senat.ro
Daniel Savu- PSD+PC: daniels2002ro@yahoo.com. daniel.savu@senat.ro
Judetul SATU MARE
Valer Marian- PSD+PC: valsm60@yahoo.com, valer.marian@senat.ro
Tiberiu Gunthner-UDMR: gunthner.tibor@senat.ro
Judetul SALAJ
Andras Levente Fekete-Szabo-UDMR: senator_fekete@yahoo.com, udmr@senat.ro
Gheorghe Pop- PSD+PC: popgheorghe15@yahoo.com, gheorghe.pop@senat.ro
Judetul SIBIU
Ion Ariton-PDL: ion.ariton@gmail.com, ion.ariton@senat.ro
Viorel Arcas- PSD+PC: biroul_senatorial_medias@yahoo.com, viorel.arcas@senat.ro
Minerva Boitan-PNL: minerva.boitan@senat.ro
Judetul SUCEAVA
Orest Onofrei-PDL: orestonofrei@yahoo.com, orest.onofrei@senat.ro
Sorin Fodoreanu-PDL: fodoreanusorin@yahoo.com, sorin.fodoreanu@senat.ro
Gavril Mirza PSD+PC: suceava@psd.ro, gavril.marza@senat.ro
Tiberiu Prodan-PNL: tiberiu.prodan@senat.ro
Judetul TELEORMAN
Serban Mihailescu- PSD+PC: serban.mihailescu@senat.ro
Romeo Nicoara-PNL: romeo.nicoara@senat.ro
Alexandru Mocanu-PDL: mocanu.alexandru@gmail.com, alexandru.mocanu@senat.ro
Judetul TIMIS
Dorel Borza-PDL: dorel.borza@senat.ro
Gheorghe David-PDL: gheorghe.david@senat.ro
Ilie Sarbu- PSD+PC: iliesarbu@yahoo.com, ilie.sarbu@senat.ro
Nicolae Roibu-PNL: nicolae.robu@senat.ro
Judetul TULCEA
Ion Bara-PDL: ion.bara@senat.ro
Trifon Belacurencu- PSD+PC: trifon.belacurencu@gmail.com, trifon.belacurencu@senat.ro
Judetul VASLUI
Doina Silistru- PSD+PC: doina_silistru@yahoo.com, donia.silistru@senat.ro
Vasile Pintilie-PDL: vasile.pintilie@senat.ro
Cristian David-PNL: cristian.david@senat.ro
Judetul VALCEA
Florian Laurentiu Coca- PSD+PC: laurentiu_coca@yahoo.com, laurentiu.coca@senat.ro
Valentin Emilian Francu-PNL emilian.francu@senat.ro, valentin.francu@senat.ro
Dorel Jurcan-PDL: doreljurcan@yahoo.com, dorel.jurcan@senat.ro
Judetul VRANCEA
Sorina Placinta-PDL: sorina.placinta@senat.ro
Miron Mitrea- PSD+PC: mironmitrea@mac.com, miron.mitrea@senat.ro
DIASPORA
Viorel Riceard Badea-PDL: viorel.badea@senat.ro
Raymond Luca-PNL: raymond.luca@senat.ro
Doamne ajuta!

PS:) Si, cu voia Dvs, ultimii pe lista, nu-i uitati, va rog, pe Marele Cip Alb si micul lui purtator de cip-cirip la patriarhia@patriarhia.ro si presa@patriarhia.ro...

Vezi si DR. KATHERINE ALBRECHT SE ADRESEAZĂ PARLAMENTARILOR ROMÂNI: "Chem pe toţi oficialii români să respingă tehnologia RFID"

Video si Transcriere http://rafaeludriste.blogspot.com/

5 comments:

Anonymous said...

Poate ar trebui sa le scriem si ceva legat de imprumutul de la fmi. Ei vor sa ia bani de la fmi, care vor fi platiti din buzunarele noastre, ca sa puna pe picioare bancile. Bancile astea toate sunt straine. Adica finanteaza bancile straine cu banii nostri si cu vanzarea resurselor tarii, cand se stie ca fmi si BM nu dau nimic gratis. Au baietii ordin sa ia imprumut ca sa finanteze bancile...

Anonymous said...

Ma ingrozesc.... parca traiesc un cosmar... Distrug neamul si tara aceasta cu legile lor criminale...Dumnezeu sa ne apere si sa ne lumineze!

Anonymous said...

Va respectam cu totul, vrem sa stiti ca odata cu introducerea obligatorie a actelor de identitate cu cip si stocarea
scanului ochilor nostri (irisul) si a amprentarii noastre a tuturor romanilor
,incepe sfarsitul total.

Chiar toti romanii sunt un popor trist si resemnat de infractori totali?


Adica nu s-a permis pentru lagarele de tigani din Italia, insa amprentam si scanam ochii tuturor romanilor?


Nici macar Hitler si Stalin nu au avut curajul de a considera ca toti oamenii sunt criminali
si infractori, nicaieri in lume nu mai exista asa ceva obligatoriu, sa dai scanul ochilor
si amprentele tale statului, sa fie stocate in sisteme extrem de usor de sparte
de orice hacker incepator.

Pe viitor, oricine are interesul poate sa insceneze oricui orice crima, pentru ca amprentele noastre ale tuturor
romanilor vor fi domeniu public, oricand la dispozitia oricarui din sistemul politienesc si a oricarui
om care se pricepe un pic la informatica.


Nu i-a placut la un politisit de tine, iti baga amprentele direct la locul crimei si esti bagat
la puscarie pe viata, fara discutii.

Marea masa a oamenilor nici macar nu stie ce inseamna "pasaport biometric".
De asta ar fi esential sa li se explice clar oamenilor, sa spuneti la televizor, ca potrivit legii,
toate noile acte de identitate ale noastre ale tuturor, vor contine 4 degete amprentate
si scanarea ochilor nostrii (a irisului), care vor deveni date publice, in baze de date pe calculatoare.


Ce parere aveti?

Ce putem face?

Stii ca in Grecia si in Serbia au fost milioane de oameni care au protestat si au oprit aceasta lege
care transforma oamenii in sclavi totali?

Cu respect
Daniel

Anca said...

si acum ce facem, ii rugam prin e-mail, pe deputati sa ne lase dreptul sa alegem intre acte simple si acte cu cip?

Anonymous said...

ANSPDCP-ul ce face? Cum ne apara drepturile? Conducerea tace si sta ascunsa in loc sa vina in Senatul României si sa se lupte pentru drepturile noastre. E clar ori nu se vrea ca este ordin politic, ori conducerea ANSPDCP este depasita de situatie, ca sa nu zic incompetenta!