Pages

Tuesday, March 10, 2009

VOX POPULI VOX DEI: Senator roman, nu ma trada! Voteaza pentru tara ta! Nu accepta totalitarismul cu fata biometrica! REFERENDUMUL poate fi solutia!

Laurentiu said
am March 10 2009 @ 7:50 pm
Astazi voi puteti alege: biometric sau nu. De ce nu le lasati copiilor si nepotilor vostri aceeasi libertate? De ce vreti sa le puneti latul de gat? Uitati-va in ochii lor si spuneti-le, in timp ce ii incatusati, ca e spre binele lor, caci vom putea calatori in SUA, de unde le vom aduce tot felul de jucarii fabricate in China. Merita?
Cand merg cu tramvaiul, autobuzul sau metroul, imi tin portofelul la piept, in buzunarul din interior. Acum e sigur. Maine, oricine arputea sa treaca pe langa mine si sa-mi citeasca/scrie datele din pasaport/buletin. Poimaine o va putea face de la cativa metri.
Am avut sansa sa merg in Japonia. Mi-a placut si m-am gandit sa ma mai duc macar o data, pana am auzit ca nu mai pot (parca din 2006) decat cu pasaport cu cip. Mi-am zis ca nu mai merita. Daca nu ma vor decat marcat, ma lipsesc. Acum voi ma vreti la fel. Astazi la vama, maine(2011) chiar din strada (cu noua carte de identitate). Ce v-am facut? Unde sa ma mai duc cocosat de atatea “plecaciuni”: ale mele, ale celor din jur si ale voastre.
Oricum votati cum vreti, chiar daca va numiti “reprezentantii” nostri. Mai cred insa ca oricine se simte bine cand are dreptate. Nu vreti sa aveti dreptate si cu cip-urile? Informati-va! Transmisiile radio nu aduc securitate. Sunt doar mai comode pentru cel care le foloseste, dar si pentru cel care n-ar trebui sa le foloseasca. Avem deja un CNP. Cu el se poate afla ce datorie am la banca, ce salariu imi intra pe card, ce probleme medicale am. Nici asa nu ma simt sigur. Tendinta asta de comoditate va conduce la a avea la mine toate aceste date, intr-un cip, la loc sigur, eventual sub piele. E ca si cand as merge dezbracat pe strada. Ca doar n-am nimic de ascuns. Dati-va un pas in spate. Priviti tendintele si "trendul": planeta maimutelor.
Fiti inteligenti, buni si distinsi.
—Senator, roman, nu ma trada! Nu vreau sa fiu urmarit, nu vreau sa fiu spionat de nici un guvern al lumii, nu sunt infractor ca sa fiu amprentat, nu sunt terorist ca sa fiu insemnat! Nu votati pentru Pasapoarte Biometrice, fara dezbatere nationala si fara Referendum!
Iti va parea rau si tie si copiilor tai!
Citeste, studiaza, informeaza-te!

Elena Andronache said
am March 10 2009 @ 7:43 pm
Domnilor parlamentari,
Va rugam ca, in momentul in care veti vota in privinta Pasapoartele Biometrice, sa va ganditi ca sunteti acolo datorita romanilor care v-au ales si care nu doresc sa devina o turma de vite insemnate cu firul rosu - al codului de bare sau cu cipul implantat in carne.
Suntem oameni, suntem liberi, am platit scump cu rauri de sange asa zisa libertate de astazi, care ne va fi rapita prin obligativitatea cipului pe pasaport, carnet de conducere si buletin de identitate.
Si Dvs ati ajuns in parlament gratie jertfei de sange din decembrie 1989, iunie 1990. Ca sa nu mai vorbim de milioanele de mii de romani executati, inchisi, deportati in numele libertatii.
"In spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare si stocare a datelor de identificare se ascunde o întreaga dictatura, un întreg plan demonic, prin care de buna voie îti vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte masuri luate pentru controlul absolut al fiintei umane".
Nu ne transformati in sclavi urmariti continuu - care nu vor mai avea nimic personal.. nici viata intima, nici credinta, nici crezuri, nici idealuri, nici ganduri... nimic...
Votati impotriva actelor biometrice!
Elena Andronache - GID

judecator Carmen Elena Paduraru said
am March 10 2009 @ 7:42 pm
Sunt judecator la Tribunalul Neamt si mama a 3 copii.
Sunt deosebit de ingrijorata ca – prin votul dv.- legea documentelor biometrice ar putea fi adoptata in plen.
Va rog sa dati masura superioritatii si intelepciunii .Va rog sa puneti acum,o bariera clara impotriva acestui abuz care incalca flagrant Constitutia Romaniei si Declaratia Universala a Drepturilor Omului.
Cu totii avem copii sau nepoti. Cu ce sunt oare ei vinovati sa suporte consecintele ,fara precedent,similare doar cu metodele din lagarele hitleriste?
Cu respect,va rog sa nu uitati ca sunteti alesii nostri iar populatia traieste intr-o totala teroare fata de iminenta acceptarii acestui sistem de inregistrare a populatiei fata de care americanii ,grecii,sarbii, italienii s.a. au luat atitudine clara de respingere!
Va multumesc pentru tot ceea ce ati facut si Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca !
Carmen Elena Paduraru

Rodica Baciu, conferentiar universitar in domeniul IT said
am March 10 2009 @ 7:40 pm
Domnilor senatori,
Nu uitati ca sunteti urmasii unui popor crestin. Nu uitati ca toti marii inaintasi ai romanilor au fost crestini. Traim intr-o societat informatizata si nu este nimic rau in asta. Sfintii parinti ne spun ca nu sunt rele lucrurile in sine ci felul in care le folosim. Sa nu folosim tehnologia pentru a fi inrobiti! Sa nu acceptam orice ni se cere din exterior doar din teama de a nu fi etichetati ca nu ne aliniem progresului tehnologic!
Sunt conferentiar universitar in domeniul IT! Folosesc din plin tot ce s-a realizat in domeniul acesta extrem de dinamic: internet-banking, informare prin Internet, comunicare prin internet, comert prin Internet, s.a.m.d. Dar posibilitatea de a deveni un sclav al tehnologiei o consider inacceptabila: un cip indexat, purtator de antena si urmarit peste tot. Toate profetiile Bibliei s-au implinit. Chiar nu puteti vedea cat de clara este profetia Apocalipsei si cat de bine profeteste implantarea cipurilor? Pasul implantarii universale a populatiei este aproape! Aveti copii si nepoti! Sunteti datori macar pentru ei sa va sacrificati si sa nu votati introducerea cartilor de identitate biomatrice! S-a amanat introducerea lor pana in 2011! Este doar o amanare de 2 ani; ce va fi apoi? Romanul Sorin Ifrim a fost implantat fara vina de americani pentru a putea fi urmarit. Chiar trebuie sa devenim toti robi ai sistemului american de urmarire!? Ce ni se poate intampla daca refuzam!? Am putea fi izolati! Dar am fi liberi!
Daca nu va simtiti destul de puternici si de indrazneti pentru a refuza introducerea actelor biometrice cereti parerea populatiei. Referenumul ar fi solutia cea mai buna si pentru a se explica pozitia Romainiei fata de UE care ne cere actele biometrice. Va doresc curajul si indrazneala de a fi cu adevarat reprezentanti ai celor care v-au ales si nu slujitori ai celor care vor sa ne inrobeasca.
Rodica Baciu

Sebastian Moldovan said
am March 10 2009 @ 7:25 pm
Stimata Doamna Senator/Stimate Domnule Senator,
Va rog sa votati impotriva OUG nr. 94/2008 (Ordonanta de urgenta pentru stabilirea unor masuri privind punerea in circulatie a pasapoartelor electronice) intrucat:
1. In adoptarea acestui act, Guvernul a incalcat principiul transparentei publice a oricarui act decizinal. UE a prevazut 18-36 de luni pentru informarea si dezbaterea publica in privinta Identificarii prin Frecvente Radio (RFID), ignorate cu desavarsire la noi in tara.
2. OUG nr. 94/2008 nu prevede dreptul constitutional la obiectie bazata pe constiinta sau motive religioase, precum si posibilitatea alegerii egal indreptatite a documentelor clasice din partea celor care refuza documentele de indentificare cu tehnologie RFID. Recursul la pasapoartele temporare, eliberate in regim de urgenta, reprezinta o discriminare inacceptabila a cetatenilor care resping utilizarea acestei tehnologii si o limitare a libertatii lor de deplasare.
3. Conform AVIZULUI Comitetului Economic si Social European privind identificarea prin Frecvente Radio (RFID) - atasat acestui mesaj -, aceasta tehnologie “poate reprezenta cea mai mare amenintare cunoscuta la adresa libertatii si a vietii private”.
In calitate de cetatean roman, alegator cu drepturi depline, in numele demnitatii umane si a libertatii constitutionale, va solicit: Nu votati pentru Pasapoarte Biometrice, fara dezbatere nationala si fara Referendum!
Cu respect,
Sebastian Moldovan
Mitropoliei 20
Sibiu

Savopol Dinu said
am March 10 2009 @ 7:36 pm
Senator, roman, nu ma trada! Nu vreau sa fiu urmarit, nu vreau sa fiu spionat de nici un guvern al lumii, nu sunt infractor ca sa fiu amprentat, nu sunt terorist ca sa fiu insemnat!
Nu votati pentru Pasapoarte Biometrice, fara dezbatere nationala si fara Referendum!
Va multumesc!

Si alte zeci din sute de mesaje la
Vezi si

3 comments:

Anonymous said...

Iata un raspuns oficial la mailurile trimise la senat:



"Stimate domn,

Urmare solicitarii dumneavoastra privind apelul facut de a nu vota “pentru pasapoarte biometrice”, va facem cunoscut ca initiativa la care faceti referire este “Proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.207/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr.248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate. Acest proiect de lege se afla in dezbaterea Senatului Romaniei ca prima camera sesizata, urmand ca, in continuarea procedurilor parlamentare, Camera Deputatilor sa devina camera decizionala.

De asemenea, facem precizarea ca puteti contacta senatorii si deputatii la adresele de contact ale acestora ce sunt publice pe site-ul Senatului Romaniei: “www.senat.ro” cat si pe site-ul Camerei Deputatilor : www.cdep.ro .

Cu stima,

Biroul de relatii cu publicul si informare publica directa."

andra said...

Ai votat. Punct.
PS Ma lasi cu Urban! Teatrologie si atat.

radu gheorghe said...

ATENTIE POLITICIENI ! NU DEVENITI LUPTATORI IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU PRINTR-O LEGE SATANICA ! NU VA LUPTATI CU EL CACI ESTE DE NEINVINS, IAR VOI MURITORI ! NU DEVENITI SI DUSMANII NOSTRII AI MILIOANELOR DE ORTODOCSI DIN ROMANIA ! NU VA JUCATI, TREZITI-VA !