Wednesday, March 18, 2009

CUM A AJUNS un copil roman pe mainile unor homosexuali din SUA?! PRO-VITA cere explicatii oficiale de la Guvern

Solicitarea unor clarificări privind adopţia internaţională
Miercuri, 18 Martie 2009 10:56 Asociaţia Pro-Vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi, Filiala Bucureşti a remis astăzi Oficiului Român pentru Adopţii o scrisoare, prin care solicită lămurirea unor aspecte relatate în articole recente din presa americană ["The Oregonian"] şi cea românească ["România Liberă"].
Este vorba despre cazul unui copil de origine română [Dru Lechert-Kelly] care, conform mass media, ar fi fost adoptat în urmă cu zece ani, la vârsta de mai puţin de doi ani, de un cuplu de homosexuali cetăţeni americani.
Spre clarificarea situaţiei, am cerut O.R.A. să precizeze în ce măsură era legală, în 1999, adoptarea unui copil român de un cuplu de homosexuali cetăţeni străini, a căror relaţie nu putea avea la acea oră statut legal.
De asemenea, am întrebat câte rapoarte post-adopţii internaţionale sunt încă aşteptate de autorităţile române, la mai bine de 8 ani de la instituirea moratoriului asupra adopţiilor internaţionale.
Vom reveni cu informaţii după primirea răspunsului de la Oficiul Român pentru Adopţii.
Puteţi citi scrisoarea adresată ORA aici.
http://provitabucuresti.ro/Advocacy/adoptia-internationala.html
Asociatia "Provita - pentru Nascuti si Nenascuti", Filiala Bucuresti"
Provita - for Born and Unborn", Bucharest Branch
http://www.provitabucuresti.ro/ provitabucuresti [@] yahoo.com
tel. (+40) 728 673 673 fax (+40) 31 815 27 80


Vezi si
Romania libera: Editia online
17 Mar 2009 ... I S-A INTERZIS SA POARTE MASCA LUI OBAMA · Copil roman infiat de homosexuali, in centrul unui scandal in SUA. Cultura - Copil roman infiat ...

No comments: