Pages

Friday, November 6, 2009

ZIARUL 7 PLUS a redevenit "NATIONAL" si titreaza: "Conspiraţia pandemică datează din 2006" . Si Afacerea Vaccinul de cand o data?

După cum se ştie, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a băgat întreaga planetă în “carantină” declarînd pandemia de gripă nouă sau porcină. Şi e normal ca în aceste condiţii fiecare, de la guvernanţi la şefi de companii, să se ia măsurile ce se cuvin pentru a împiedica răspîndirea viruşilor. Dar ce faci cînd dai de un document al unei companii care încă din 2006 era convinsă 100% că în următorii cinci ani sigur va avea loc o pandemie şi redacta un plan detaliat de măsuri împotriva gripei?

Presupuneri de… 100%

Pe data de 2 noiembrie, site-ul canadian “preventdisease.com” a postat 7 pagini dintr-un document intern al companiei IBM intitulat “Planul de Achiziţii pentru Servicii & Global IOT Europa, Sinteza Planului Pandemic”. Astfel, potrivit site-ului canadian, documentul este unul interdepartamental, şi a fost distribuit nivelului superior de management al IBM, în Franţa în anul 2006. Care sînt principalele presupuneri ale planului IBM? Potrivit documentului postat de “preventdisease.com”, din care spicuim, “Există o şansă de 100% ca în următorii 5 ani să existe o pandemie. În timpul pandemiei un maxim de 30% din forţa de muncă va fi disponibilă. Vom face un plan pentru două valuri pandemice, fiecare cu o durată de 12 săptămîni, cu o perioadă de 12 săptămîni de pauză. Va exista un semnal declanşator din partea Corporate Pandemic VP probabil cu cîteva zile înaintea semnalului declanşator oficial venit din partea OMS. În fiecare ţară unde operăm, vom răspunde pozitiv cerinţelor guvernelor. Pandemia va dura 12 săptămîni, iar al doilea val va urma la 3-4 luni după. Absenţele personalului vor fi peste nivelul normal şi vor creşte în timp ajungînd la un maxim de 50% pentru o perioadă de aproximativ două săptămîni, în plinul unui val pandemic sever”. Potrivit “preventdisease.com” documentul descrie de asemenea “carantine” şi proceduri operaţionale spre a fi luate cînd se va anunţa oficial “pandemia” de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Concluzia? Cunoaşterea dinainte a unui astfel de eveniment nu putea să existe, decît dacă pandemia era un eveniment planificat, se arată pe pagina electronică.

Eveniment? Care eveniment?

Pe lîngă precizia de 100% pe care o relevă documentul, mai apare o frază în care un cuvînt nu are ce căuta. Fraza din document este aceasta: “Dacă nu putem defini toţi Clienţii Critici înaintea evenimentului, atunci vom avea nevoie de un proces (validare/escalare) pentru a autoriza servicii către Clienţii Critici care nu există pe lista iniţială”. Ce cuvînt nu are ce căuta aici? Cuvîntul EVENIMENT. Pentru că, evenimentul este o acţiune ce are o desfăşurare certă într-un spaţiu şi într-un timp dat. Adică un eveniment întotdeauna va avea loc în anumite condiţii impuse de organizator. Cam acesta ar fi firul logic ce ar defini un eveniment. Cît despre definiţia cuvîntului, potrivit DEX, “evenimentul” este o întîmplare importantă, de mare însemnătate… Încheiem cu concluzia celor de la “preventdisease.com”: “Cu siguranţă, acest document este dovada clară ce demonstrează că «pandemia» de gripă aviară/porcină actuală este un eveniment orchestrat ce duce la vaccinări în masă sponsorizate de OMS şi Naţiunile Unite. Acest singur document dovedeşte definitiv că există o înţelegere secretă la nivel internaţional în spatele «pandemiei de gripă aviară/porcină» şi un plan internaţional de a crea o boală la nivel mondial”. Sigur, există posibilitatea ca documentul respectiv să fie contrafăcut de un adept al “Teoriei Conspiraţiei”. Dacă e aşa, de ce a aşteptat trei ani ca să-l facă public? Ca să fie “făcătura” mai de încredere? Nu ne putem pronunţa… Şi nici nu ne-am propus asta… I-am contactat telefonic pe cei de la IBM România care ne-au declarat că nu au cunoştinţă de acest document, prin urmare nu comentează.

de Bogdan Panţuru

www.ziarulnational.com

No comments: