Pages

Wednesday, November 4, 2009

DAN TANASA a reusit sa desfiinteze panoul cu "TINUTUL SECUIESC" instalat de extremistii maghiari. Ramane ca autoritatile (tot maghiare) sa-l darame...

Tribunalul Covasna a decis anularea autorizatiei de construire a panoului "tinutul secuiesc" din Aita Mare, autorizatie emisa de presedintele CJ Covasna de la acea data, Demeter Janos.
In cursul acestui an am sesizat Prefectura Covasna cu privire la faptul ca panoul iredentist de la Aita Mare nu mai are o baza legala si ca atare trebuie indepartat. Prefectura Covasna a deschis o actiune in instanta in urma unei adrese a Inspectoratului de Stat in Constructii si astfel, Tribunalul Covasna a decis, prin Sentinta Civila nr. 806/08.10.2009 anularea ca nelegala a autorizatiei de constructie a panoului cu pricina. Asadar, si cel de-al doilea panou al iredentistilor din UDMR va fi indepartat. Ce va face oare Tamas Sandor, actualul presedinte CJ Covasna? Va indeparta panoul? Ii va imputa banii colegului sau de organizatie? Ia sa vedem...
http://tanasadan.blogspot.com/
Vezi si
http://tanasadan.blogspot.com/2009/07/panoul-tinutul-secuiesc-de-la-aita-mare.html

http://tanasadan.blogspot.com/2009/07/dupa-cum-spuneam-ieri-al-doilea-panoul.html


http://tanasadan.blogspot.com/2009/03/exclusiv-primaria-aita-mare-solicitat.html


http://tanasadan.blogspot.com/2009/03/domnia-si-prostia-se-platesc.html

http://tanasadan.blogspot.com/2009/03/prostia-si-fudulia-se-platesc-demeter.html

2 comments:

ovidiu said...

Salut Victor,
vezi ca am tradus-o,
te-as ruga sa comentezi.

http://stirea.wordpress.com/2009/11/03/stanculescu-a-fost-nevoie-de-morti-intrebati-l-pe-iliescu/

TRADUCERE

da click citeste tot articolul

Traducere: DER SPIEGEL 3 NOIEMBRIE 2009 “Tensiunile erau exacerbate la acea vreme pentru a crea un motiv de a-l ucide pe Ceausescu”, spune Stanculescu. Intrebat “de cine?” fostul general a raspuns: “Intrebati-l pe Iliescu”.

Este o acuzatia implicita pe care Stanculescu o aduce 20 de ani mai tarziu problemei de substanta a revolutiei. Daca “teroristii” au fost inventati sau controlati de liderii FSN, procesul-farsa al lui Ceausescu nu a fost necesar iar moartea a sute de oameni nevinovati a fost o crima pentru care liderii loviturii ar trebui sa fie trasi la raspundere.

In prezent, Iliescu nu ar mai mentiona “obiectivele nobile ale comunismului” pe care Ceausescu le-a tradat. Dupa 1989, Iliescu a avut doua mandate si jumatate neconsecutive de presedinte al Romaniei.

Anonymous said...

Si ar trebui sa mai precizam si faptul ca "portile secuiesti" sunt de fapt romanesti 100%, specifice zonei subCarpatice, din toata Romania,mergand din Gorj pana in Maramures si trecand pana in Maramuresul din Ucraina. Sa ne spuna "secuii" unde aveau ei astfel de porti prin Mongolia, unde si azi oamenii traiesc in corturi, noroc ca le-au facut sovieticii cateva blocuri, in care pot sa stea turistii.