Pages

Monday, August 3, 2009

NISTORESCU face o urare "baietilor din gasca inrolata" a lui Tismaneanu, "profitorii condamnarii comunismului": RAZBOI DE BUN VENIT

Război de bun venit!
de Cornel Nistorescu
Trebuie să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la această furtună pe net. Unii au fost ironici, alţii nedrepţi, unii au exagerat, alţii au lansat aberaţii. Să fie primit!

Toate la un loc au făcut ca ieri-dimineaţă Cotidianul să se epuizeze de la prima oră într-un tiraj pe care nu l-a mai avut de mult (fără carte sau DVD). Unii sunt bloggeri cu audienţă, alţii sunt postaci de profesie. Tuturor un gând bun, chiar dacă între bloggeri sunt unii care au lucrat la Cotidianul, chiar dacă au condus publicaţia şi au avut o contribuţie la situaţia de acum a ziarului. Alţii pot fi aşezaţi pe căprării. Se crede că lucrează în subsolul unor partide politice.

Pe unii însă trebuie să-i bănui de apartenenţă la SRI, SIE şi SPP. Dar cei mai violenţi au fost băieţii dintr-o gaşcă înrolată.

Îi puteţi găsi uşor pe blogul lui Vladimir Tismăneanu. Sunt cei care profită din operaţiunea de condamnare a comunismului. Lor li se adaugă unii care au fost obligaţi să plece la venirea mea. Nu vom putea lucra niciodată împreună, pentru că producţia lor nu-i decât o flecăreală de tavernă şi n-are nici o legătură cu jurnalistica. Oricum, cu tot veninul şi cu toate înjurăturile, ne-au ajutat fără voie la relansarea ziarului. Să fie primit!

Cenzura? Subiectul supărării generale nu există! N-a fost decât o amânare a unui material incomplet, realizat din câteva hârtii şi fără o discuţie cu cel acuzat de cele mai cumplite lucruri. După câte ştiu eu, nimeni nu poate fi îngropat fără apărare. Drept pentru care un dosar complet al scandalului Romoşanu va apărea în zilele următoare.

Trecem toată furtuna de pe net şi în paginile de ziar. Se adună un document despre limbajul de pe net, despre găşti şi despre cum lucrează partidele şi serviciile. Şi despre cum se face presă în 2009.

De azi înainte, dacă operaţiunea relansării Cotidianului nu va capota, vom fi pe net mai mult decât alţii, iar opera şi „operele“ confraţilor noştri din virtual vor fi tipărite în Cotidianul. Nu de alta, dar unii riscă să piardă eternitatea.
COTIDIANUL

1 comment:

Anonymous said...

Domnule Nistorescu
( In eventualitatea ca comentarul meu nu va fi cenzurat )
Sunt cineastul care a dezlantuit scandalul ICR New York de anul trecut si care va continua atat timp cat Basescu va fi presedinte. Chemare politiei americane la aceasta expozitie dementa a fost o crima pe unii si binefacere pentru altii. Cotidianul a publicat mai multe articole murdare la adresa mea. Sau remarcat in calomnii exact cei dati afara. Deci nu ramane dechat sa va felicit. Sunt de acord deplin cu articolul "Patapievici canalie de facto" cu observatia ca preseditele este la fel. Va doresc mult succes.
PS; Folosesc acest blog (pe care sper sa-l cititi) pentru NU REUSESC SA MA INREGISTREZ LA COTIDIANUL, unde mi se spune ca E-mail meu este FALS. Sper sa ma ajutati.
Toate datele personale pot fi gasita pe site -ul meu de arta devagallery.com