Tuesday, August 4, 2009

SORIN ROSCA STANESCU nu este director la Realitatea. SRS: Chiar faptul ca raspund pe acest site si nu in alta parte demonstreaza care este realitatea

UPDATE: Intr-o convorbire de acum cateva minute, Sorin Rosca Stanescu a pus aceasta campanie de zvonistica - desfasurata la un nivel inalt - pe seama faptului ca a inceput sa aiba din nou o activitate publicistica sustinuta, zilnic, atat in ZIUA cat si pe blog. O alta presupunere a sa este legata de declansarea serialului Marea Huiduiala. Desi a mai fost tatonat pe aceasta tema, pana acum a refuzat. Aflat intr-o excursie in Italia, Nasu' a spus ca revine pe 19 august, cand va face lamuriri in persoana.
SRS: Pe blogul lui Victor Roncea a aparut informatia conform careia eu as fi fost numit director la Realitatea TV. In cursul acestei dimineti, in conditiile in care, datorita unei aniversari prelungite, eu nu am raspuns la telefoane, mai multor cunoscuti li s-a pus intrebarea daca ar putea confirma faptul ca as fi fost numit director al Ziarului ZIUA. Chiar faptul ca raspund pe acest site si nu in alta parte demonstreaza care este realitatea. Singurele spatii publicistice in care ma pot exprima cu adevarat suveran si in care imi apartin mie insumi in totalitate sunt acest site, editorialele pe care le public in Ziarul ZIUA, precum si interventiile mele in emisiunile organizate de diferite televiziuni. In consecinta, dezmint toate aceste informatii si ii rog pe toti cei interesati de acest demers sa transmita mai departe informatia pe care acum o postez aici.
Sursa: http://www.sroscas.ro/
Nota mea: Informatia primita era ca preia, in curand, Realitatea TV, nu ca este numit, eventual de azi, director.
Se vede treaba ca, la fel ca si in cazul
Cozmin Gusa - Realitatea, cineva se joaca de-a informatiile.
Vezi si EXCLUSIV: SORIN ROSCA STANESCU preia REALITATEA TV. UPDATE: Sorin Rosca Stanescu dezminte: Nu sunt Director

No comments: