Pages

Monday, March 9, 2009

MEMORIU PARLAMENT Dupa una rece si-una calda: APEL si Civic Media vor prezenta opinii stiintifice despre Pasapoartele Biometrice in Camera Deputatilor

Parlamentul României
Camera Deputaţilor
CANCELARIA PREŞEDINTELUI BUCUREŞTI, 06.03.2009
Domnului Victor Roncea
Presedinte (fondator) al Asociaţiei Civic Media


Doresc să vă informez că solicitarea dumneavoastră a fost primită de catre Preşedintele Camerei Deputaţilor - Doamna Roberta Anastase. Memoriul împreună cu Avizul CES-ului European au fost direcţionate către Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale, cât şi către Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.
În acelaşi timp, vă transmit aprecierea interesului arătat de dumneavoastră şi asociaţia pe care o conduceţi, pentru multe dintre temele de dezbatere ale societăţii româneşti şi vă amintesc faptul că, proiectul de consultare permanentă cu societatea civilă, este unul dintre cele mai importante proiecte ale Doamnei Preşedinte Roberta Anastase.
Cu toata consideratia,

Narcis Munteanu,
Consilier

1 comment:

Anonymous said...

D-le Roncea va rog sa ma ajutati sa transmit senatorilor urmatoarea scrisoare. Nu sunt foarte priceputa in ale calculatorului si de aceea va cer ajutorul. Am transmis la adresele senatorilor si dupa "ce dau send" imi apare un mesajul acesta: here was a problem:

There is an error in the To field.

It appears to be a formatting error, somewhere at or near the beginning of the sub-string "". Did you forget a comma?

Please enter valid e-mail addresses (e.g., in the format person@yahoo.com), or use nicknames from your Yahoo! Address Book. Separate each address with a comma (",").

Your message has not been sent.
Va scriu mai jos continutul scrisorii. Daca nu e formulata corect, v-as ramane indatorata daca ma veti corecta.
Va multumesc anticipat. Multumesc.

''Ne adresam dvs, cu speranta ca veti tine cont de parerea noastra.
Ma numesc Carmen-Elena Ivan, respectiv Iozum Ivan, suntem casatoriti si avem 3 copii minori.
Impreuna cu sotul meu, suntem impotriva acestor tipuri de acte. Suntem constienti ca acestea sunt actele viitorului, dar suntem convinsi ca daca dvs aveti putina consideratie pentru noi (poporul - cel care va voteaza), aceste acte biometrice vor fi cel putin intarziate.
Suntem o familie crestina - romano-catolica, insa suntem si buni cetateni si buni contribuabili. Nu dorim sub nici o forma ca noi si copiii nostri sa traim sub o noua dictatura, aceasta fiind mult mai periculoasa.

Va multumim, si speram, ca votand impotriva acestor acte, ne veti face o bucurie ca sunteti patrioti si o multumire ca nu v-am votat in zadar. Oricum, se apropie noi alegeri, si pana la urma aveti totusi nevoie de votul nostru.

Cu speranta ca veti tine cont de parerea noastra, va dorim numai bine si cat mai multe impliniri.
Cu stima,
Carmen-Elena Ivan si Iozum Ivan''