Pages

Sunday, August 2, 2009

RADU SOVIANI - noul redactor-sef al Business Standard. Felicitari si succes!

Jurnalistul Radu Soviani va prelua, de la 1 august, functia de redactor-sef al cotidianului Business Standard, eliberata de Adrian Mirsanu, potrivit unui comunicat al Grupului Realitatea-Catavencu.

Prioritatile lui Soviani se vor concentra pe o mai buna pozitionare a Business Standard in contextul economic actual si pe orientarea catre nevoile specifice ale audientei. De asemenea, jurnalistul are in vedere si accentuarea importantei evenimentelor regionale si mondiale.

“Cred ca jurnalismul economic e o vocatie. Pana acum l-am explorat mai ales pe cel de televiziune si sunt mandru de ce am realizat la The Money Channel, unde imi voi continua toate proiectele. Conducerea editoriala a unui cotidian e o mare provocare si oportunitate pentru mine, e nivelul urmator”, declara Radu Soviani.

Radu Soviani (32 de ani) este realizator, editor si prezentator la The Money Channel inca de la debutul postului, in 2006, si este editorialist al saptamanalului Money Express. Anterior a condus timp de trei ani departamentul de stiri al B1TV.

Are un masterat in buget, trezorerie si fiscalitate, este doctorand in moneda si credit si a castigat mai multe premii de excelenta. Din acest an, este alumnus al International Visitor Leadership Program, un proiect al Departamentului de Stat pe tema sistemului financiar american, destinat liderilor din domeniul politic, economic si jurnalistic.

Business Standard face parte din Divizia Business Media a Grupului Realitatea-Catavencu, alaturi de televiziunea de business The Money Channel si saptamanalul Money Express.
Sursa: Wall-Street.ro

3 comments:

Unknown said...

felicitari, prezenta lui va fi resimtita

Anonymous said...

STIMATE DOMNULE RADU SOVIANI ,
MA NUMESC VALI CIUTURA SI VIN LA DUMNEAVOASTRA CU URMATOAREA RUGAMINTE :
AM DE INTOCMIT UN PROIECT CU TEMA “‘ CONSECINTELE RESIMTITE PE PIATA MUNCII DATORATE LIBEREI CIRCULATII A PERSOANELOR “‘ , SI SPRE SURPRINDEREA MEA NU AM GASIT MATERIALELE NECESARE PENTRU A-MI REALIZA ACEASTA TEMA , DESI AM FOST SI LA BIBLIOTECA CENTRALA DIN BUCURESTI.
AS DORI SA IMI SUGERATI DUMNEAVOASTRA , CARTEA , BIBLIOGRAFIA , AUTORII .
IN SPERANTA CA MA PUTETI AJUTA , VA MULTUMESC ANTICIPAT , SI SPER SA PRIMESC RASPUNS.
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE DE MUNCA , PENTRU A NE SUSTINE IN CONTINUARE SI A LUPTA PENTRU CEI MULTI SI AMARATI .
CU DEOSEBITA STIMA SI PROFUND RESPECT,
VALI CIUTURA / ciuturavalerica@yahoo.com

Anonymous said...

La multi ani!
N.