Pages

Wednesday, August 5, 2009

TRAGEDIE: A MURIT PARINTELE Constantin Mihoc, sub daramaturile Bisericii romanesti din Berlin. Dumnezeu sa-l ierte! VIDEO In Memoriam



Un tragic accident indoliaza comunitatea romanilor stabiliti in Germania, si nu numai. Preotul bisericii ortodoxe romanesti din Berlin, Constantin Mihoc, a murit marti seara, in clipa in care acoperisul lacasului de cult, aflat in constructie, s-a prabusit. Dumnezeu sa-l ierte!

Ambasada Romaniei a confirmat miercuri dimineata ca parintele, in varsta de 49 de ani, si un alt roman de 36 au sfarsit ingropati sub mormanul de daramaturi. Alti 5 oameni au fost raniti in teribilul incident, ale carui cauze sunt, deocamdata, necunoscute.

Zgomotul asurzitor provocat de prabusirea bucatii de beton i-a alertat pe vecini, care au venit intr-un suflet. In cadere, portiunea de acoperis a antrenat si prabusirea unui perete.

Imediat la fata locului si-au facut aparitia si aproape 50 de pompieri. Medicii si politistii au venit, de asemenea, in timp foarte scurt. Informata de autoriati, consulul Romaniei in capitala Germaniei, doamna Constanta Georgescu, s-a deplasat grabnic la locul tragediei. Toate eforturile salvatorilor au fost insa in zadar.

Politistii germani au deschis o ancheta pentru a elucida circumstantele tragediei. Marti seara, la locul tragediei, localnicii s-au strans si, cu ochii in lacrimi, au aprins lumanari in memoria victimelor. Ambasada Romaniei din Berlin a initiat deja procedurile de repatriere a trupurilor neinsufletite.
Sursa: ProTV

2 comments:

constantin said...

Dumnezeu sa il ierte!

Un preot bun.

Anonymous said...

Cel mai bun preot mirean din cati am cunoscut. Liturghia pe care o facea era intr-adevar deosebita. Toata comunitatea de romani din Berlin este ravasita.