Pages

Tuesday, July 21, 2009

UMILIREA GROTEASCA A PARINTELUI JUSTIN PARVU. Tristete in Biserica: masonul-mim Dan Puric si acolitii lui submineaza Manastirea Sfintilor Inchisorilor

Complotul noilor tortionari de la Aiud

Apologeticum informeaza: Momente de revelatie a ceea ce au trait Sfintii Inchisorilor in temnitele comuniste, cand erau defaimati si impinsi la lepadarea de Hristos, s-au intamplat azi, la Aiud, cand Parintele Justin Parvu a fost supus din nou la umilire si tradare de cei ce se lauda a-i fi apropiati si il numesc, de fatada, “sfant”. Nu mai trebuie absolut nici o dovada si de acest lucru s-au convins toti cei de fata, ca "maestrul" Dan Puric - "imaginea oficiala" a Bancii Carpatica si membru al obscurului IPID - are pur si simplu o obsesie si crede ca nimic nu-l poate opri in a face jocul vrajmasului in proiectul de la Aiud.

Cursul evenimentelor a fost urmatorul:

Parintele Justin a ajuns la Aiud in jurul orei 11, fiind intampinat de parintele staret, Augustin. Decizia de a merge la Aiud a fost luata cu doar cateva ore inainte si parea exclus ca cei potrivnici vor afla de acest lucru (ceea ce demonstreaza ca gruparea masonica din care face parte Dan Puric dispune de turnatori si este conectata la structurile de informatii). Uimitor, la cateva minute este anuntata venirea lui Puric, care dupa spusele sale era in trecere, dupa o vizita facuta in prealabil la inaltul Andrei din Alba-Iulia. Sa fi fost sau nu in trecere, nu stim, caci poate nadajduia la o mangaiere din partea Parintelui Justin si a vrut sa profite de aceasta intaalnire cu sfintia sa la Aiud. Insa nu a fost deloc asa. Parintele era pe de-o parte uimit, cum de Puric se afla in acel moment la Aiud si pe de alta parte nu s-a bucurat de nici un fel de intrevederea cu “actorul non-stop”. A fost o intalnire de gheata, Parintele evitand sa schimbe macar doua vorbe cu actorul, dandu-i doar o binecuvantare smulsa de acesta din urma. Nimeni nu se bucura de aceasta situatie, insa aceasta intrevedea ce-o sa urmeze.

Aceasta atitudine de raceala din partea Parintelui, l-a determinat pe Puric sa-si schimbe planul si a inceput o serie de zeci de telefoane. Parea foarte tulburat si a facut sute de metri invartindu-se in cerc cu telefonul in mana. Nu mai pomenim de inchinarea sa in osuarul cu Sfinte moaste, care a fost de o durata fulgeratoare, ce a constat in prezentarea acestor marturii sfinte ca pe niste obiecte de arta, amicului care-l insotea. Apoi, dupa ce a trantit vreo cateva jigniri la adresa parintelui Teodor Stanescu (fost detinut politic, 20 de ani de temnita), ce vietuieste la acest schit, a iesit val-vartej pe poarta, increzator in ceea ce a pus la cale prin intermediul acelor telefoane. In inregistrarea de mai jos se observa cum Puric - care altfel se pretinde in fals "fiu duhovnicesc" al Parintelui Justin - il repede pe Parintele, salutandu-l din mers, si sunt surprinse si alte momente umilitoare la adresa Parintelui, care adeveresc cele scrise. (Multumim pe aceasta cale fratelui nostru prezent la Aiud, care ne-a furnizat imaginile)


La cateva minute dupa plecarea lui Puric apare si Andreicut, care tot in trecere se afla in drum spre Targu Mures. Dar sa zicem ca a fost pura intamplare si asta, nu? Cu o voce ce trada frica, episcopul a cerut ca sa discute doar cu parintele Justin, oprind pe ceilalti invitati sa intre la discutii. Mentionam ca Parintele Justin era insotit de catre arhitectul sau, cu proiectul manastirii facut dupa dorinta sfintiei sale. Astfel, confiscandu-l pe Parintele, Andreicut a inceput sa-i spuna Parintelui ca trebuie sa se retraga din proiectul de la Aiud si ca se vor ocupa ei de toate.

Cu durere va aducem la cunostiinta mahnirea provocata Parintelui de aceste cuvinte, caci s-a indreptat direct spre Biserica schitului pentru a se ruga Sfintilor, citind acatistul inchinat acestora. Va prezentam imagini cu atitudinea dictatoriala a acestui ierarh ce se lasa santajat de Puric, patriarhul Daniel, printr-un alt personaj, preotul Neofit, ce locuieste in casa lui Dan Puric si care trage sfori importante in blocarea construirii unei manastiri la Aiud.


Lucrul cel mai dureros intamplat astazi este mahnirea mare pricinuita Parintelui Justin, sfintia sa zicand ca nu credea ca mafia este atat de mare si de organizata. S-a clarificat faptul ca lui Puric nu-i pasa de dorinta Parintelui Justin si chiar cu pretul de a-i provoca durere, ca el nu se retrage din proiectul de la Aiud, dupa cum au dezinformat diversionist acolitii sai. Asa ca fiii minciunii ce scriu pe blogurile si in revistele lor - cu stipendii total nedefinite - se vadesc si ei ca sprijina un nemernic. Ca dovada este minciuna de articol a acestui lingau-purtator de vorba a lui Puric, Claudiu Tarziu, in care minte cu viclenie, la nici un minut de la plecarea lui Puric, ca intalnirea a fost una de “reapropriere”. Mai curand, atat intalnirea cat si minciuna postat rapid au fost pregatite cu atentie, de dinainte, de catre cadrele care ii pregatesc informativ pe aceste capuse ale Ortodoxiei romanesti.

Un alt lucru deosebit de grav a fost dezvaluit la aceasta intalnire, anume ca Dan Puric ar fi pierdut toti banii stransi pana acum prin conferintele sale, chipurile pentru "Memorialul" de la Aiud. Mai precis, managerul care se ocupa de aceste fonduri a facut disparuti acesti bani - 30.000 de... euro-arginti - , ce au fost jecmaniti de la oameni, sub imbold crestin, contra spectacolelor sale penibile, unele chiar blasfemiatoare.

Va rugam sa fiti alaturi de Parintele Justin si sa ne rugam la Sfintii de la Aiud, ca sa se faca Voia Domnului cu aceasta manastire inchinata lor. Tineti seama la cine aveti evlavie de-acum incolo, ca sa nu cadeti prada vrajamasului, prin acesti slujitori mincinosi ai lui.
Doamne miluieste!

Vezi si

Conferinta DICTATURA si MARTIRAJ despre SFINTII INCHISORILOR si DICTATURA BIOMETRICA - cipul controluluitotal

7 comments:

Anonymous said...

DIN NOU CIFRA DE 30... PRETUL UNUI SCLAV LA ÎNCEPUTUL PRIMULUI MILENIU, PREȚUL CU CARE MÂNTUITORUL A FOST VÂNDUT...ÎN LOC SA FIE LIBER, S-A FĂCUT SCLAV. VORBA LUI PETRU MAIOR, LA ÎNCEPUTUL ȚIGANIADEI LUI BUDAI-DELEANU: "CEI ÎNȚELEPȚI VOR ÎNȚELEGE!"

karma police said...

e pur si simplu scirbos tonul "parintelui"care da ordine securiste!!!!!!

Mircea said...

Doamne, nu-mi vine sa cred! Aceasta este reactia lui Dan Puric in fata duhovnicului neamului, Parintele Justin Parvu? Asa il tratezi pe acest monument de demnitate romaneasca? Vazand imaginile, incep sa inteleg ca Dan Puric s-a fosit doar de numele Parintelui. Convingerea imi este intarita si de informatia privind pierderea banilor dedicati Memorialului (despre care inca n-am inteles ce va fi).
Citind blogul lui Tarziu am crezut ca Puric s-a smerit in fata Parintelui. Cand colo, n-am vazut decat mandrie si agresivitate.
M-a durut si atitudine IPS Andrei, vizibil intoxicat (santajat) de gruparea lui Puric si cel mai probabil amenintat de PF Daniel. Cum sa ne explicam altfel atitudinea Sfintiei Sale, dupa ce mult timp s-a opus proiectului ne-ortodox al lui Puric? O sa aduc si dovezi in acest sens.
(Marelui sau puricului)Maestru ii promit respectarea sfatului sau: am sa ma informez despre el de pe blogul lui Roncea!

Alex sau cum vreți voi said...

pana la urmatorul ordin de puric, VA INFORMATI DE PE SITE-UL RONCEA!:)

Anonymous said...

Cine sa-i mai inteleaga. Nu mi-a placut niciodata Puric. Eu la toti le spuneam ca timpul va arata multe. S-ar putea sa se intoarca la Hristos dar, nu stiu cand o va face. Prin intermediul portii create de Parintele Iustin nu a reusit. Flerul sau tradeaza un aer masonic. Sau este mason, sau are in jurul sau multi masoni. Nu cred ca reusea sa ajunga prin intermediul teatrului acolo unde a ajuns daca nu avea niste sfori trase de masoni. Oare nu stim noi in sinea noastra ca drumul spre succesul lumesc se realizeaza doar prin intermediul acestor dracusori. Pacat ca Sfintii in Romania sunt pur si simplu uitati, cred ca este unicul stat ortodox in care ei nu au nici o valoare, iar credinta este una pur formalista. Ne batem in piept ca suntem cea mai ortodoxa tara si in realitate bisericile sunt pline de pochi si oameni cu interese.

anton said...

blog-ul vostru miroase teribil ,nu faceti voi toti pusi gramada cat degetul mic al lui Puric , unul dintre dintre putinii ,,oameni'' ce mai respira istoria si traditia neamului , cat despre ortodoxie ,sau mai degraba despre servitorii ei... optuzitatea si avaritia i-au condus la impas , a fi credincios implica intelegere ,toleranta , umilinta .un om cu credinta nu trebuie sa demonstrese nimic - faptele vorbesc .initiativa lui Puric depaseste viziunea meschina a celor dela care se astepta o incurajare , reactia lor naiva este rastalmacita in pur stil stalinist pentru a impiedica cu orice pret o marturie a istoriei recente ,dominata de satrapii securitatii mai vechi , mai nou : de catre aceeasi satrapi in haine de afaceristi fara scrupule pentru care lumea a inceput cu ei si va sfarsi odata cu ei .

Anonymous said...

Mare, enorma, imensa dezamagire a fost Dan Puric! In curand toate vor iesi la iveala. N-as fi ncrezut sa scriu vreodata aceste randuri!... Pacat de el si de zestrea pe care i-a dat-o Dumnezeu, ca a dat cu piciorul pentru o sponsorizare convenabila! Se pare ca parintele Iustin Parvu avea dreptate, doar eu (alaturi de multi altii) m-am inselat in privinta domniei voastre. Maestre, va doresc sa aveti toti banii din lume si doar cu atat sa ramaneti! Si as mai zice eu multe, dar mai bine nu...

Semnat:
Unul din cei multi pe fata carora v-ati sters praful de pe talpi, crezand ca vi se cuvine totul