Pages

Thursday, July 23, 2009

PROPAGANDA ORDINARA LA VACCINUL GARDASIL pe HotNews prin gura reprezentatului OMS in Romania, un Olsavsky

Intalnirile DoctorH
VIDEO AUDIO
Victor Olsavsky, reprezentantul OMS in Romania: Scopul campaniei de informare pentru prevenirea cancerului de col uterin este ca cetateanul sa poata lua o decizie informat
de Redactia HotNews.ro
Joi, 23 iulie 2009, 12:00
Ce inseamna aceasta recomandare OMS? Se numara Romania printre tarile vizate de aceasta recomandare? De ce OMS recomanda vaccinarea? Reamintim ca Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda prevenirea cancerului de col uterin prin vaccinare anti-HPV. Victor Olsavsky, reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.
Intalnirea online a fost urmata de un interviu inregistrat in Studioul HotNews.ro
Descarca interviul in format MP3

"Mama unei fetite de clasa a 6-a sau a 7-a care urmeaza sa-si vaccineze fetita anti-HPV trebuie sa stie ca este un vaccin sigur", a declarat reprezentatul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania, Victor Olsavsky. "Efectele adverse nu sunt nici mai multe nici mai putine decat la alte vaccinari. Acest vaccin o va proteja impotriva acestei infectii care este responsabila in apropape 100% din cazurile de cancer de col uterin. Trebuie sa mai stie ca doar vaccinarea respectiva nu va proteja total fetita impotriva aparitiei cancerului de col uterin. La aparitia acestuia mai contribuie si stilul de viata pe care o sa-l adopte, numarul de parteneri sexuali pe care o sa-i aiba, varsta la care va naste prima data, fumatul", a declarat Olsavsky.

No comments: