Pages

Wednesday, July 22, 2009

CUM STIU SA MINTA LA MINUT slujnicutele "maestrului" mason Dan Puric

21 iulie 2009, 12:42 (!)

Întîlniri la Aiud între Dan Puric, pr. Iustin Pârvu şi ÎPS Andrei

Azi, au avut loc, la schitul Înălţarea Sfintei Cruci din Aiud, două întîlniri importante.
Mai întîi, fără să se pună de acord, ci doar din lucrarea lui Dumnezeu, s-au revăzut părintele Iustin Pârvu, stareţul mănăstirii Petru Vodă (Neamţ), şi maestrul Dan Puric. Primul a venit să se intereseze de cum merge proiectul pentru ridicarea Memorialului. Al doilea era în trecere dinspre Banat spre Bistriţa şi a intrat să se închine. În ciuda, uneltirilor unor duşmani ai ortodoxiei, s-a făcut astfel primul pas spre reapropierea celor două personalităţi ale Bisericii.
Pe urmă, Dan Puric şi-a văzut de drum, iar părintele Iustin a avut o discuţie faţă către faţă cu ÎPS Andrei Andreicuţ, episcopul locului, despre proiectul Memorialului. Dacă totul merge conform planului, în curînd ne vom bucura că s-au turnat fundaţiile noii mănăstiri, parte a Memorialului.
UPDATE:
A intrat panica în şobolani. Vai, cum îşi mai dau poalele peste cap acum în pragul serii, chipurile, apărîndu-l pe părintele Iustin! Se zguduie blogurile ronceniene de isterie. Văd fantome, încearcă să repună în circulaţie acuzaţii prosteşti, se zborşesc la ÎPS Andrei, doar, doar menţin dezbinarea şi tulburarea, să nu se facă Memorialul la Aiud.
Băieţi, am o veste proastă pentru voi: şefii voştri or să vă dea pe loc repaos, că aţi călcat prea tare în străchini. V-aţi făcut în aşa hal de rîs încît nu vă mai crede nimeni. Şi simt eu că de data asta vă veţi alege şi cu un proces usturător. (Adolf & Riceard)

DOVADA VIDEO A MINCIUNILOR EXECUTATE LA MINUT DE BRIGADA LUI PURIC IN POSTAREA DE MAI JOS

PS: De observat cum toata sfada anti-Parintele Justin a survenit imediat dupa ce a lansat campania impotriva documentelor cu cip biometric ( asta ca sa intelegeti pe cine slujesc de fapt aceste jivine impinse pe la spate de Puric si masonii sai, Georgescu si Cooperativa de la Roma)

1 comment:

Alexdall said...

Sincer , mi-ar fi plăcut să n-aveţi dreptate, domnule Roncea, însă m-am lămurit ce-i cu "coloana a V-a" din ortodoxie. Am încercat un comentariu pe blogul directorului "Rost" şi a dovedit din plin ca e un biet pRost. N-a trecut cenzura. Oare de ce? Îl redau mai jos:

"Prea multe vorbe tangenţiale cu subiectul. Părintele Iustin Pârvu vrea ca Biserica ce se va construi să acopere groapa comună unde au fost îngropaţi martirii, iar în primul rând acolo să fie mânăstire cu anexe, după canoanele Bisericii ortodoxe. IPS Andrei va construi un "Memorial" cu "anexe" printre anexe figurând şi mănăstirea, lucru inacceptabil dpdv canonic. Aici e chitesenta disputei. Apoi, lucrul de început a fost sfinţit de IPS Andrei fără a fi anunţat niciun supravieţuitor(anticomunist) al (inchisorii) Aiudului. Iar dacă e vb de personalităţi, Dan Puric e o personalitate a clubului de la Roma. Dpdv ortodox, nu e decât un biet măturător după cum el însuşi a mărturisit."