Pages

Wednesday, March 11, 2009

MITING DE PROTEST LA SENAT contra Pasapoartelor Biometrice. Luni, 16 Martie, orele 14.00-18.00. Cerere de binecuvantare catre PATRIARHIE

Către:
Patriarhia Ortodoxă Română
În atenţia
Preafericitului Patriarh Daniel
Subscrisa Asociaţia Pentru Apărarea Libertăţilor Publice, prin preşedinte avocat Georgescu Cătălin, cu sediul in Str. Sg. Cara Anghel Nr. 9. Bl. C56, Sc. 1, ap. 38, Sector 6, Bucuresti, fax. 0318162186, vă aducem la cunoştinţă intenţia noastră de a organiza luni 16 martie 2009 intre orele 14.00 – 18.00 în faţa Senatului României un miting de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in documente (pasapoarte, premise de conducere auto, carti de identitate). Scopul adunarii publice îl constituie dezacordul faţă de eventualitatea adoptării în şedinţa de luni 16.03.2009 de către Senatul României, a Ordonanţei de Guvern privind introducerea cipurilor biometrice in documentele cetatenilor români.
Va rugam sa ne binecuvantati si sa sprijiniti actiunea, cu rugamintea de a permite anuntarea ei de catre preoti in Biserici, pentru ca un numar cat mai mare de credinciosi sa poata lua cunostiinta de aceasta actiune - pe care o consideram o datorie a tuturor crestinilor.
Vă rugam sa sprijiniti - ca si biserica sora ortodoxa greaca care a sprijinit şi încurajat astfel de adunări – adunarea publica din data de 16.03.2009 pentru ca parlamentarii romani sa cunoasca faptul ca noi crestinii 86% din populatia romaniei, nu putem primi pecetea lui Antihrist 666 din Apocalipsa 13 deoarece am primit de mici la botez pecetea Duhului Sfant si ca respect pentru Sfanta Scriptura. Nu putem primi alta pecete respectiv 666 nici pe marfuri, nici prin carduri, nici prin pasapoarte buletine sau cipuri.
Nu putem accepta nici lege anticriste, antiumane, antiviata.
Dumnezeu ne-a facut liberi si reprezentantii noastri trebuie sa apere libertatea si siguranta noastra.
Cu respect,
presedinte
Georgescu Catalin

Catre
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
În atenţia
Domnului Primar General Sorin Oprescu
Asociaţia Pentru Apărarea Libertăţilor Publice, prin preşedinte avocat Georgescu Cătălin, cu sediul in Str. Sg. Cara Anghel Nr. 9. Bl.C56, Sc. 1, ap. 38, Sector 6, Bucuresti, fax. 0318162186, vă aduce la cunoştiinţă că în ziua de luni, 16 martie 2009 intre orele 14.00 – 18.00 vom organiza în faţa Senatului României un miting de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in documente (pasapoarte, premise de conducere auto, carti de identitate). Mitingul va avea loc în incinta parcării Palatului Parlamentului – în dreptul intrării în incinta Senatului României. Adunarea publică va beneficia de instalaţie de sonorizare iar participanţii vor purta bannere şi steaguri tricolore.
La adunare vor participa circa 500 de persoane.
Traseele de acces spre locul adunarii se vor face prin părţile de acces în curtea Senatului României. Dispersarea manifestantilor la incheierea mitingului va fi individuala şi în grupuri restrânse pe aceleaşi căi de acces.
Scopul adunarii publice îl constituie dezacordul faţă de eventualitatea adoptării în şedinţa de luni 16.03.2009 de către Senatul României, a Ordonanţei de Guvern privind introducerea cipurilor biometrice in documentele cetatenilor români.
Adunarea se va desfăşura in mod paşnic şi civilizat.
Din partea noastră sunt împuterniciţi să răspundă de măsurile de bună organizare a adunării 3 persoane, astfel încât aceasta să se desfăşoare în condiţii paşnice, civilizate şi să nu degenereze în acte de violenţă.
Personalul desemnat de noi să execute masuri de ordine pe parcursul desfaşurării adunării va purta banderole albe.
Persoana imputernicita sa semneze protocolul de organizare cu Comisia pentru adunari publice din cadrul Primariei Mun. Bucuresti: Rapcea Mihai, legitimat cu C.I. seria Rt. nr. 379402 (telefon 0727673376) si/sau Groza Petre legitimat cu C.I. seria RT nr. 049526 (telefon 0766340988).
Preşedinte
avocat Georgescu Cătălin
12.03.2009

1 comment:

Anonymous said...

Dumnezeu sa va ajute.Sunt din provincie, dar am sa ma rog sa fie bine.Va multumesc pt. tot ce faceti.